بزودى ميفرستيم نرم افزار جديد براى ارسال ديتا اين دفعه با استفاده از ستلايت يوتلست. تاريخ وصل شرينگ 2.6.2009 .
- قضاوت در مورد اين تيم فقط با خود شما!!!!.
دوست عزیز تاریخ 5/6/2009 اگر به خاطر داشته باشید مربوط به خبر فوق بود یعنی قرار بود در تاریخ 5/6 نرم افزار ارائه و شیرینگ وصل شود نه 2/6 که با گذشت 10 روز از این تاریخ 15/6/2009 نرم افزار ota ارائه شد و شیرینگ هم وصل شد
باسلام- حرف شما كاملا درست است على جان ولى همانطور كه ميدانيد به غير از اين تاريخ تاكنون تاريخ هاى زيادى بعد از آن اعلام شد ولى شرينگ وصل نشد ميخواستم بدانم اين زمانهايى كه اعلام ميكنند مستقيما از طرف تيم شرينگ اعلام ميشه يا از طرف مراجع ديگر؟ با تشكر از شما
دوست عزیز مرسی از پاسخگوی شما اما اگه سایتی که این خبر نگاری رو اعلام میکنه و شما زحمت می کشید و به اطلاع ما و دوستان می زارید معرفی کنید ممنون می شیم
علی جان باسلام
علی جان من درحال حاضر میکروباکس ندارم فروشنده دستگاه میگه بخاطر قطعی ، 50 تومان میکرو رو میدم نظرت چیه بگیرم یا نه آیا بگیرم شیرینگ بصورت دایم وصل میشه ، ضرر نمی کنم ؟
علی جان باسلام
علی جان من درحال حاضر میکروباکس ندارم فروشنده دستگاه میگه بخاطر قطعی ، 50 تومان میکرو رو میدم نظرت چیه بگیرم یا نه آیا بگیرم شیرینگ بصورت دایم وصل میشه ، ضرر نمی کنم ؟[/QUOTE
اقای محترم همین خبرهای بقولی داغ دراین مورد که گذاشته طرف برایت ناز بیادوقیمت بالا بده یک ماه اگه هیچ خبری نباشد بقول اقاعلی 20 هزارتومان ارزشی بیشتر ندارد
دوست عزیز از تکه کلامت خوشحالم من هم با شما موافق هستم هر کس صبر ندارد از سرزدن به این پست خوداری کند کسی مجبور به سر زدن به این پست نیست از شما و علی آقا وآقاشیهان وبچه های منتظر وصل شرینگ تشکر می کنمبا درود
ای خدا این میکروباکس وصل بشه نه فقط برای اینکه ازش استفاده کنم فقط یک تو دهنی به این کسانی بزنه اینقدر به جایی این که دلداری به دیگران بدهند فقط زخم زبان می زنند یک حالی میده آقایان محترم تو را هر کسی را که دوست دارید بست کنید خسته نشید حالا اینقدر مطمین هستید وصل نمیشه پس چرا میاد توی بخش مطلب می نویسید بی خیال باشید ما را در این شکست تنها بگذارید ما این طوری راحت تر هستیم دم همه شما گرم بی خیال بشید برید دانگلهای دیگر را بچسبید ما با این میکروباکس که کار نمی کنه راضی هستیم
دوست عزیز باید به اطلاع شما برسانم که قیمت رسیور ودانگلها در هر قسمت ایران فرق می کند باید در موقع خرید از چند نصاب سوال کنید هر کدام ارزان تر داد از آن خرید نماییددوستان كاملا درسته برخى افراد سودجو متاسفانه اين دانگل را حتى 90000 تومان هم فروختن افرادى ميشناسم كه حتى بالاتر از اين قيمت هم خريدن. باتوجه به اينكه مرجع خاصى براي قيمت اينجور وسايل حداقل در ايران وجود ندارد خواهشا على جان اگر براي شما امكانپذير است در قسمت ويژه اي به منظور آشنايى كاربران به بررسى قيمت واقعى انواع دانگل و رسيور و... فقط بمنظور اطلاع رسانى بپردازيد كه برخي افراد اينگونه سوء استفاده نكنند.
اگر وصل نشد صبر کن عزیز دل برادر با تشکراگه شنبه وصل نشد چی؟
علی جان باسلام
علی جان من درحال حاضر میکروباکس ندارم فروشنده دستگاه میگه بخاطر قطعی ، 50 تومان میکرو رو میدم نظرت چیه بگیرم یا نه آیا بگیرم شیرینگ بصورت دایم وصل میشه ، ضرر نمی کنم ؟
دوست عزیز زمانی که میکروباکس به بازار معرفی شد قیمت مقطوع 50 هزار بود اما متاسفانه شاهد بودید بیشترافراد سوء استفاده کردند و قیمت بیش از حد واقعی دادند و الان که شیرینگ قطع قیمت واقعی بیش از 20 هزار ارزش ندارد
درود
بی خود خوشحال نشید
بنده به شما اطمینان میدهم که میکرو بساطش به کلی جمع شده و دیگه به تاریخ پیوست
دل خودتون رو شاد نکنید
این اولین بار نیست که از این چینی های نامرد و .... ضربه میخورم کولر چینی خریدم 800 و2 روزه سوخت اینم دانگل بی مصرفش پس مرگ بر چینواقعا شما خیال میکنین همه مثل خودتون احمقن که این اراجیف رو باور کنن.