تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بدلیل تغییرات نرم افزارهای سرور 1 شیرینگ رسیور x66 هم دو روز که قطع است بزودی همراه با شیرینگ میکرو باکس وصل خواهد شد و نرم افزار برای این مدل استارست مجدد برای دو جهت w6 و هاتبرد ارسال می شود

Z O O M

کاربر
2009-07-02
4
0
خداکنه که وصل یبشه هرچند که بازم سه روز عقب افتاد.یه سوال هم از علی اقا داشتم که اینا تا به حال اینقدر بدقولی کردن شما اعتراض یا شکایتی از اینا کردین.ممنون..

salimi_1381

کاربر
2008-10-18
8
14
درخواست برنامه7100برای استفاده از میکروباکس

با سلام علی آقا خواهشن برنامه فوق را برایم بگذارید من استارست 7100usbدارم ولی نمی دونم چطوری می تونم با اون از میکروباکس استفاده کنم ممنون از کمکی که می کنید

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
سلام علی جان با تشکر فراوان از زحمات شمادر این چند ماه ایا تا شنبه گفتن وصل میشود؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام علی آقا خواهشن برنامه فوق را برایم بگذارید من استارست 7100usbدارم ولی نمی دونم چطوری می تونم با اون از میکروباکس استفاده کنم ممنون از کمکی که می کنید
دوست عزیز یه کم حوصله کن بزار ببینیم میکرباکس وصل میشه یا نه بعد درخواست برنامه بکن در خدمتیم.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست عزیز زمانی که میکروباکس به بازار معرفی شد قیمت مقطوع 50 هزار بود اما متاسفانه شاهد بودید بیشترافراد سوء استفاده کردند و قیمت بیش از حد واقعی دادند و الان که شیرینگ قطع قیمت واقعی بیش از 20 هزار ارزش ندارد

باسلام وخسته نباشی
علی جان من ساکن اهواز هستم آیا کسی رو میشناسی بااین قیمت بمن میکرو بده من میخوام بنظرشما باوجود قطعی حالا ، ضرر نمی کنم
باتشکر...

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
سلام خدمت علی اقا واساتید محترم علی جان از اینکه خبروصل شدن روبه ما علام میکنی ومارواز وضعیت باخبرمیکنی خیلی متشکریم حتی اگه هم وصل نشد علی جان ما از شما بخاطر زحمتی که می کشی متشکرم

siamak7610

کاربر
2008-03-23
8
21
با سلام و خسته نباشید خدمت علی اقا.ممکنه بگید اگر میکرو وصل بشه تا چند ماه یا چند هفته یا حداقل چند روز میتونیم روی ان حساب کنیم که قطع نمیشه؟چون اگه ایندفعه برای مشتریهامون وصل کنیم و دوباره زود قطع بشه دیگه نمیدونیم چه جوابی باید به اونها بدیم.لطفا یه تاریخی مشخص کنید.با تشکر.

AAAllireza

کاربر
2009-05-19
4
2
واقعا شما خیال میکنین همه مثل خودتون احمقن که این اراجیف رو باور کنن.
دوست عزیز و محترم
نسبت دادن وازه های نادرست به یک عضو سایت آنهم توسط یک شخص محترم و فعال سایت در شان حضرتعالی و سایت حاضر نیست و فکر میکنم اشتباه شده است . من عین نقل قول دوستم را نوشتم .

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
دوست عزیز و محترم
نسبت دادن وازه های نادرست به یک عضو سایت آنهم توسط یک شخص محترم و فعال سایت در شان حضرتعالی و سایت حاضر نیست و فکر میکنم اشتباه شده است . من عین نقل قول دوستم را نوشتم .

دوست عزیز
اگه به کسی توهین یا بی احترامی شده من معذرت می خوام.
ولی این هم درست نیست که با این گونه نظرات در مورد میکروباکس که منبع مطمئنی بجز علی آقا ندارد کاربران رو سردرگم کنید.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
دوستان اگه شنبه هم وصل نشد چی؟؟؟ بازم منتظر میمونید؟ تعطیلاتمون فقط صرف انتظار میکروباکس شد.چه کلاه بردارهایی که نکردن.بخدا سایتی بود که میکرو 30-40 تومنیو 100-110 هم میفروخت.خودمم که 70 خریدم ولی حداقل خیالم راحت بود که اگه روزی شرینگش قطع شد میشه ازش بعنوان ریسیور استفاده کرد.

رنجبر

کاربر
2008-05-29
5
8
بخدا دوستان يك عدد دانگل گلدباقيمت ...................زارتومان بخريد خيال خوددتان راراحت كنيددرزمن من مدل جديدdurkراهم دارم0917**************

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بخدا دوستان يك عدد دانگل گلدباقيمت ...................زارتومان بخريد خيال خوددتان راراحت كنيددرزمن من مدل جديدdurkراهم دارم0917**************

پست جنابعالی به دلیل تبلیغات ویرایش شد آیا شما فکر می کنید افرادی که در این تاپیک منتظر خبر وصل شدن شیرینگ هستند آیا فقط مصرف کننده می باشند بیشتر کاربران که در این سایت اخبار میکرو باکس پیگیر هستند خود فروشنده هستند و به دلیل قطع شدن شیرینگ ضرر کردند و حال منتظر هستند با وصل شدن شیرینگ شاید بتوانند پول از دست رفته خود را برگردانند
شاید تعداد محدودی مصرف کننده باشد که آن ها به دلیل اینکه یا توانایی هزینه کردن مجدد برای دانگل دیگری را ندارند و بعد اینکه حدس می زنند شاید دانگل دیگری هم تهیه کنند مانند میکرو باکس دچار مشکل شود پیگیر اخبار هستند که شاید بتوانند مجدد از این دستگاه استفاده کنند
هیچ تضمینی شیرینگ هوایی ندارد و نخواهد داشت اگر یک پریوادر مانند شوتایم بخواهد پیگیر شود وقانونی اقدام کنند سریعا شیرینگ قطع خواهند کرد آن موقع آیا باز هم شما تضمین می کنید

اگر روی کارتن دانگل y4 مشاهده کنید این گزینه signal tester نمایان که معنی این کلمات کاملا مشخص یعنی این دستگاه برای تست کردن سیگنال کاربرد دارد در کل هدف این است کار غیر قانونی تضمین نمی شود موقعی که قیمت این دانگل تقریبا دو برابر میکرو باکس و بعد از قطع شدن شیرینگ هم قابل تبدیل به رسیور هم نیست و دارای سخت افزار بسیار ضعیفی آیا واقعا انصاف است مجدد ضرر کنید

آخرین ویرایش:

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
علی جان شما به حرف اینا گوش نده من ودوستانم از زحمات شما مچکریم حتی اگه وصل نشه چون میدونیم شما فقط اخبار میگید انشالا روز شنبه وصل میشه همه در این سایت جشن میگیریم روی بعضی ها هم کم میشه و خستگی این مدت از تن شما بدر میره

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34

شركه تايجر عن جاهزيه السوفت وير الجديد
وسوف تكون قيمه النسخ مقابل خمسه دنانير لكل دنجل
مع العلم شغال على w3

شهدة بنفسى وسوف يعمل على اربع اقمر

:bye1::clap::msn-wink::showoff::shiny01:lk
این هم خبر خوشحال کننده برای همه که میکروباکس در جهت eutelsat w3 وصل می شود .

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
اگر میکرو تا 3 روز دیگه وصل نشد من بدون درنگ یه دانگل y4 میخرم مردم که از بس انتظار کشیدم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اقا که خودتو خدای رسیور میدونی دورغ بسه
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:
دوست عزیز اگر منظور شما من هیچ وقت ادعایی نداشتم و ندارم این جمله مختص افرادی که در فروم های مقابل فعالیت می کنند افرادی که با تبلیغات باعث شدند ...................افرادی که با جایگزین کردن یک کد و یا تغییر اسم ماهواره در نرم افزار ادعا پچ نویسی دارند و خیلی موارد دیگر

بالا