تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت علی آقا
با عنايت به اينكه هم اكنون ارسال ديتا جهت شرينگ دانگل ميكروباكس از سه ماهواره w3 و w6 و nss6 انجام مي گيرد و با توجه به اينكه ماهواره ديتاي اينجانب جهت شرينگ ماهواره w3 مي باشد و اين امكان را ندارم كه ماهواره w6 را نصب نمايم، آيا از لحاظ كيفيت شرينگ و قطع و وصل شدن و يا كانال بيشتري بازنمودن بين اين سه ماهواره فوق الاشاره فرقي وجود دارد يا خير؟

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
کمک از علی آقا

سلام علی جان شرمنده تاپیک باز کردم.میخواستم میشه لطف کنی یک برنامه برای میکرو که تبدیل به رسیور کردم بدید تا absat را باز کنه؟ خواهشن جواب بدید:dast:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اضافه شدن تعدادی از کانال های پکیج سیفرا واقع در ماهواره هاتبرد به شرینگ

از امروز کانالهای پکیج سیفرا که مدتی قبل قطع شدند مجدد قابل دریافت خواهند بود لطفا فرکانس های مربوط به این پکیج تست کنید و نتیجه اطلاع دهید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت استاد عزیز علی رسیور
دوست عزیز من چند تا میکرو الان دارم و رسیورم نکست اچ دی دوبراتچ است که مشابه چند مدل دیگر از جمله اسکیگیت و اپتیباکس الیگاتور و... می باشد برنامه هاشون شبیه هم است ولی رسیور من میکرو رو ساپورت نمی کنه تو چند سایت روسی دیدم که با برنامه Hex Workshop مشکل رو حل کرده بودن لطفا در صورت امکان کمک کنید که این مشکل حل بشه( البته تو یک تاپیک جدا تو بخش سوپرمکس و نکست این نطلب رو نوشتم)

دوست عزیز تنها راه برای رفع این مشکل استفاده از نرم افزار رسیور دیگری که با رسیور شما از لحاظ سخت افزار کاملا یک سان و پروتکل twin ساپورت کند بررسی می کنم و نتیجه اطلاع خواهم داد

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
ممنون علی اقا اینم نمونه هایی که از نظر سخت افزاری کاملا شبیه هم هستندولی من هرکاری کردم فقط یک مدلش رو تونستم به نکست تزریق کنم skygate hd plus رو که منوی خیلی بدی داره و توین رو ساپورت نمی کنه مدلهای دیگه اکثرا توین رو ساپورت می کنن و به نکست تزریق نمی شن
GI ST9196/95 HD
Skygate HD-PLUS
Evolution Infinity Plus
Next Ye-2000 DOBRATECH
Optibox Alligator
DIGILINE 7000 HD
SAB Ultimedia 8000 HD
PRO SKY HD-S400SCI
SuperMax SHD-7000 CACI
Manhattan Passion 1920LX+
تو این سایت روسی هم چیزایی در این مورد گفتنhttp://gisclub.tv/index.php?topic=107.0

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
ممنون علی اقا اینم نمونه هایی که از نظر سخت افزاری کاملا شبیه هم هستندولی من هرکاری کردم فقط یک مدلش رو تونستم به نکست تزریق کنم skygate hd plus رو که منوی خیلی بدی داره و توین رو ساپورت نمی کنه مدلهای دیگه اکثرا توین رو ساپورت می کنن و به نکست تزریق نمی شن
GI ST9196/95 HD
Skygate HD-PLUS
Evolution Infinity Plus
Next Ye-2000 DOBRATECH
Optibox Alligator
DIGILINE 7000 HD
SAB Ultimedia 8000 HD
PRO SKY HD-S400SCI
SuperMax SHD-7000 CACI
Manhattan Passion 1920LX+
تو این سایت روسی هم چیزایی در این مورد گفتنhttp://gisclub.tv/index.php?topic=107.0

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام لطفا جواب بدین:
شیرینگ w3بهتره یاw6؟
آیا کانالهای xderemو redو dorsel روی w6بازه یا نه؟
با درود
دوست گرامی شیرینگ برروی ماهواره مختلف بستگی به وضعیت مرکز دیتا داره ومعمولا کانالها از نظر تعداد برروی ماهواره شیرینگ فرقی ندارند
اما کلا تا بحال پایداری برروی دبلیو3 بهتر بوده است:eek:k:

vahid_music1

Banned
2010-05-04
14
13
سلام آقا آخرین نرم افزار دانگل میکروباکس الان چه ورژنیه مال من الان 1.34 هست رو جهت w3 لطفا راهنماییم کنین

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار جدید دانگل میکروباکس ورژن 1.40 به تاریخ 2010/6/26

این نرم افزار قابلیت بر قراری شرینگ فقط توسط ماهواره w3 دارد و مختص برای دانگلهای جدید ارائه شد که دارای شماره سریال oooo oooo هستند پیشنهاد می شود برای دانگل های سری اول که دارای شماره سریال می باشند از این ورژن استفاده نکنید

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم

به دلیل اینکه برخی کاربران نمی توانستند توسط دانگل پروتکل تنظیم کنند نرم افزار دیگری پابلیک شد جهت رفع این مشکل نرم افزار پیوست شده در پست اول فقط مربوط به پروتکل twin و نرم افزار پیوست شده در این پست مربوط به micro

در ضمن نرم افزار فعلی فقط قابلیت برقراری شرینگ با استفاده از ماهواره w3 دارد و اطلاعات دیگر ماهواره ها برای این ورژن تعریف نشده بعد از ارسال سریال دانگلهای جدید به سرور نرم افزار دیگری با قابلیت برقراری شرینگ توسط 3 ماهواره برای دانگلهای تولید امسال ارائه می شود

پیوست‌ها

salamjak

کاربر
2010-04-15
2
1
45
سرانجام وضعیت میکرو باکس مشخص شد

بعد از گذشت یک سال از آغاز به کار دانگل میکروباکس دانگلهایی که فروش نرفته و در انبارها مانده بود 15 روز قبل وارد بازار شد و همچنین تولید مجدد دانگل میکرو باکس توسط یک کارخانه تایوانی آغاز شده دانگلهای تولید جدید و قدیم تفاوت ندارد برای مدتی دیگر تمامی ساپورت خواهند شد:eek:k:

و اما دانگلهای تولید جدید دارای شماره سریال oooo oooo هستند یعنی کارایی ندارند و شرینگ توسط این دانگلها برقرار نمی شود حتی اگر ای سی فلش توسط فایل دامپ از دانگل دیگری که دارای شماره سریال پروگرامر شود یا توسط نرم افزارهای متعدد آپدیت شود دانگل کارایی نخواهد داشت و سریال تغییر نمی کند مانند عکس های زیر عکس اول مربوط به آپدیت دانگل با آخرین ورژن و عکس بعدی مربوط به پروگرام ای سی فلش خارج از برد توسط پروگرامر اما تغییری حاصل نشد راه اندازی این دانگلها نیاز به اکتیو شدن دارد اگر دانگل جدید تهیه کردید و دارای شماره سریال نیست و هیچ کانالی باز نمی کند باید توسط سرور اکتیو شود جهت رفع مشکل توسط ایمیل زیر یا از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا اطلاعات طریقه اکتیو دانگل از طریق سرور دریافت کنید در ضمن بعد از اکتیو هر دانگل دارای یک شماره سریال متفاوت خواهد شد که قابل تمدید و غیر قابل سوء استفاده می شود این اطلاعات کاملا انحصاری و بنده به نمایندگی از تیم ساپورت این مسئولیت فقط جهت رفع مشکلات هموطنان عزیز به عهده گرفتم و شامل خارج از ایران نمی شود
سلام علی آقا .خسته نباشیداول بفرمائید چطور و از چه شخص مورد اعتمادی میشه این دانگل جدید را تهیه کرد و با چه قیمتی.
بعد بفرمائید چطور از روی مشخصات ظاهری و فیزیکی میشه سری جدید را از قدیم تشخیص داد که سرمون کلاه نره چون یکبار دلتا خریدیم سه ماه نشد اکسپایر شد(20/6/2010) و اینکه ما در شهرستان هستیم و امکان دیدن منوی دانگل را قبل از خرید نداریم.و بفرمائید اگه به تعداد بخواهیم خرید کنیم قیمت چند در میاد . متشکرم

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شماALI.RISIVER
بند الان برنامه شما راتست کردم این ورژن راMICRO-BOX-V1.40.ra که به خوبی جواب داد حتی هیچ کانالی فریز ندارد لازم به ذکر است ورژن قبلی v1.36 بود چون بنده ازسمت w3 استفاده می کردم همش فریز شدید داشتم همش مشکل داشتم دستگاه اینجانب هاویژن است باآخرین برنامه آبگریت شده است بازهم مشکل داشتم ولی علی آقای عزیزبااین برنامه شما مشکل بنده حل شد ولازم به ذکر است علی آقای عزیزدستگاه میکروباکس بنده که با اطلاعات شما خریداری کردم چند ماه از ورود به بازاز آمدنش گذشته بودخریداری کردم وسریال آن 0000000هم نبودتشکر می کنم بابت این برنامه علی آقای عزیز

بالا