تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
سلام
دوستان میکرویاکس قدیمی با چه ورژنی کار میکنه؟
با عرض سلام : دوست عزیز شما با آخرین نرم افزار که برای این سری از دانگلها ارائه شده و در خود سایت نیز موجود می باشد می توانید از شرینگ میکرو باکس استفاده نمائید موفق باشید.( نرم افزار جدید دانگل میکروباکس به تاریخ 2010/5/14 ):eek:k:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
این نرم افزار قابلیت بر قراری شرینگ فقط توسط ماهواره w3 دارد و مختص برای دانگلهای جدید ارائه شد که دارای شماره سریال oooo oooo هستند پیشنهاد می شود برای دانگل های سری اول که دارای شماره سریال می باشند از این ورژن استفاده نکنید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد ارجمند جناب ALI.RISIVER عزیز : علی آقا بنده بعد از رویت پست شما برایم سوالی پیش آمد وفکر کنم سوال خیلی از کاربران محترم این فروم نیز باشد به همین منظور ممنون می شوم اگر در این خصوص بیشتر توضیح بفرمائید : بر طبق فرمایشات حضرتعالی که فرمودید این نرم افزارفقط جهت استفاده آن دسته از دوستانی می باشد که شماره سریال دانگل آنها 0000 0000 می باشد و برای سایر دوستانی که از دانگلهای سری قدیمی استفاده می کنند و دانگلشان دارای شماره سریال می باشد از این ورژن استفاده نکنند. پیرو فرمایشات شما دوست دیگری که در پائین همین تاپیک لطف فرمودند و جهت اطلاع کاربران پست زدند چیز دیگری می فرمایند ایشان از همین نرم افزار برای دانگلی استفاده نموده اند که دارای شماره سریال می باشد پس با این اوصاف نتیجه می گیریم که دانگل ایشان نیز یکی از سریهای قدیمی میباشد و به گفته ایشان دانگل به نحوه احسند دارد با این نرم افزار کار میکند. با این اوصاف پس آیا می توان اینطور نتیجه گرفت که صاحبان دانگلهای سری قدیمی نیز می توانند با این نرم افزار دانگل میکروباکسشان را آبگرید نمایند. علی آقا ممنونتان می شوم اگر لطف بفرمائید این مورد را شخصا" بر روی دانگلهای سری قدیم تست بفرمائید تا هر گونه شک و شبهه ای که در این زمینه بوجود آمده کاملا" رفع گردد تا کاربران محترم با خیالی راحت برطبق روال گذشته از رهنمودهای شما بهره مند گردند . با کمال تشکر از زحمات بی وقفه جنابعالی .Champion :eek:k:

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد ارجمند جناب ALI.RISIVER عزیز : علی آقا بنده بعد از رویت پست شما برایم سوالی پیش آمد وفکر کنم سوال خیلی از کاربران محترم این فروم نیز باشد به همین منظور ممنون می شوم اگر در این خصوص بیشتر توضیح بفرمائید : بر طبق فرمایشات حضرتعالی که فرمودید این نرم افزارفقط جهت استفاده آن دسته از دوستانی می باشد که شماره سریال دانگل آنها 0000 0000 می باشد و برای سایر دوستانی که از دانگلهای سری قدیمی استفاده می کنند و دانگلشان دارای شماره سریال می باشد از این ورژن استفاده نکنند. پیرو فرمایشات شما دوست دیگری که در پائین همین تاپیک لطف فرمودند و جهت اطلاع کاربران پست زدند چیز دیگری می فرمایند ایشان از همین نرم افزار برای دانگلی استفاده نموده اند که دارای شماره سریال می باشد پس با این اوصاف نتیجه می گیریم که دانگل ایشان نیز یکی از سریهای قدیمی میباشد و به گفته ایشان دانگل به نحوه احسند دارد با این نرم افزار کار میکند. با این اوصاف پس آیا می توان اینطور نتیجه گرفت که صاحبان دانگلهای سری قدیمی نیز می توانند با این نرم افزار دانگل میکروباکسشان را آبگرید نمایند. علی آقا ممنونتان می شوم اگر لطف بفرمائید این مورد را شخصا" بر روی دانگلهای سری قدیم تست بفرمائید تا هر گونه شک و شبهه ای که در این زمینه بوجود آمده کاملا" رفع گردد تا کاربران محترم با خیالی راحت برطبق روال گذشته از رهنمودهای شما بهره مند گردند . با کمال تشکر از زحمات بی وقفه جنابعالی .Champion :eek:k:

باسلام به شمادوست گرامی
بله بنده این نرم افزار MICRO-BOX-V1.40 راتست کردم وبه خوبی جواب دادچون برنامه قبلی بنده ورژن v1.36روی دستگاه میکروباکس بنده بود خیلی عزیت می کرد وهمش روی کانالها فریز داشتم چون ازجهت w3استفاده می کنم
ومشکل داشتم لازم به ذکراست سریال دانگل بنده ازاول که خریداری کردم 0000000000نبود الان به کمک استاد عزیزعلی آقاکه این ورژن جدید میکروباکس رادرسایت گذاشت مشکل بنده حل شد ازدیشب که ازاین برنامه جدیداستفاده می کنم خیلی راضی هستم حتی فریزهم روی شبکه ها ندارم دوجهت رادارم نیلست وهاتبرد
بازدراینجا ازعلی آقای عزیزتشکروقدیانی می کنم بابت این ورژن جدید می
کروباکس

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سرانجام وضعیت میکرو باکس مشخص شد

بعد از گذشت یک سال از آغاز به کار دانگل میکروباکس دانگلهایی که فروش نرفته و در انبارها مانده بود 15 روز قبل وارد بازار شد و همچنین تولید مجدد دانگل میکرو باکس توسط یک کارخانه تایوانی آغاز شده دانگلهای تولید جدید و قدیم تفاوت ندارد برای مدتی دیگر تمامی ساپورت خواهند شد:eek:k:

و اما دانگلهای تولید جدید دارای شماره سریال oooo oooo هستند یعنی کارایی ندارند و شرینگ توسط این دانگلها برقرار نمی شود حتی اگر ای سی فلش توسط فایل دامپ از دانگل دیگری که دارای شماره سریال پروگرامر شود یا توسط نرم افزارهای متعدد آپدیت شود دانگل کارایی نخواهد داشت و سریال تغییر نمی کند مانند عکس های زیر عکس اول مربوط به آپدیت دانگل با آخرین ورژن و عکس بعدی مربوط به پروگرام ای سی فلش خارج از برد توسط پروگرامر اما تغییری حاصل نشد راه اندازی این دانگلها نیاز به اکتیو شدن دارد اگر دانگل جدید تهیه کردید و دارای شماره سریال نیست و هیچ کانالی باز نمی کند باید توسط سرور اکتیو شود جهت رفع مشکل توسط ایمیل زیر یا از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا اطلاعات طریقه اکتیو دانگل از طریق سرور دریافت کنید در ضمن بعد از اکتیو هر دانگل دارای یک شماره سریال متفاوت خواهد شد که قابل تمدید و غیر قابل سوء استفاده می شود این اطلاعات کاملا انحصاری و بنده به نمایندگی از تیم ساپورت این مسئولیت فقط جهت رفع مشکلات هموطنان عزیز به عهده گرفتم و شامل خارج از ایران نمی شود
سلام علی آقا .خسته نباشیداول بفرمائید چطور و از چه شخص مورد اعتمادی میشه این دانگل جدید را تهیه کرد و با چه قیمتی.
بعد بفرمائید چطور از روی مشخصات ظاهری و فیزیکی میشه سری جدید را از قدیم تشخیص داد که سرمون کلاه نره چون یکبار دلتا خریدیم سه ماه نشد اکسپایر شد(20/6/2010) و اینکه ما در شهرستان هستیم و امکان دیدن منوی دانگل را قبل از خرید نداریم.و بفرمائید اگه به تعداد بخواهیم خرید کنیم قیمت چند در میاد . متشکرم

دوست عزیز دانگلهای سری قدیم میکروباکس دیگر موجود نیست و حدود 1000دانگل جدید وارد بازار ایران شده که همگی ساخت تایوان می باشند تنها راه تشخیص از سری قدیم نداشتن سریال نرم افزاری در مورد قیمت هم مناسب حدود 50 تا 60 هزار

آخرین ویرایش:

vahid_music1

Banned
2010-05-04
14
13
علی آقا ما این ورژن 1.40 رو دانلود کردیم چون اون دوستمون گفته بود خوبه ما هم ریختیم اما هیچ فرقی نداره مثل قبلیه ورژن قبلم 1.34 بود لطفا راهنمایی کنین ممنون

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
علی آقا ما این ورژن 1.40 رو دانلود کردیم چون اون دوستمون گفته بود خوبه ما هم ریختیم اما هیچ فرقی نداره مثل قبلیه ورژن قبلم 1.34 بود لطفا راهنمایی کنین ممنون
دوست عزیز فرقی نداره ولی نرم افزار 1.40 برای میکروباکس های جید است که دارای شماره سریال0 هستند.با تشکر zidane.

vahid_music1

Banned
2010-05-04
14
13
دوست من همه کانال های راز بقا رفته nat geo ,animal plant, و کانال های دیگه البته تو ورژن قبلیمم که 1.34 بود این آخریا رفته بودن نمیدونم دیگه رفتن یا فرکانس جدید دارن یا......

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بسیار مهم

ساعاتی قبل نرم افزارهای ورژن 1.34 و1.36 به دلیل مسائل امنیتی غیر فعال شدند برای وصل مجدد شرینگ توسط ماهواره w3 از لینک زیر آخرین ورژن دریافت و استفاده کنید

طی چند روز آینده نرم افزار جدید ارائه خواهد شد با قابلیت برقراری شرینگ توسط 3 ماهواره nss6-w6-w3 و نرم افزارهای قبلی غیر فعال خواهند ماند فعلا پچ 1.36 قابلیت برقراری شرینگ تا زمان ارائه ورژن جدید توسط 2 ماهواره w6-nss6 خواهد داشت

آخرین ویرایش:

radfard

کاربر
2007-07-09
75
141
برای جهت w6وw3از کدوم نرم افزار باید استفاده کرد ؟؟
میکروباکس قدیمی هست
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
برای جهت w6وw3از کدوم نرم افزار باید استفاده کرد ؟؟
میکروباکس قدیمی هست
ممنون

براي جهت w3 از نرم افزار ورژن 1.40

براي جهت w6 از نرم افزار 1.36

فعلا نرم افزار با قابليت دريافت ديتا از هردو جهت w3 -w6 ارائه نشده است.

khossrow

کاربر
2008-06-14
164
367
من از نرم افزار 1.4استفاده کردم اما جهت w3کماکان قطع میباشد لطفا" راهنمایی کنید
رسیور استرانگ
میکروباکس سری قدیمی

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من از نرم افزار 1.4استفاده کردم اما جهت w3کماکان قطع میباشد لطفا" راهنمایی کنید
رسیور استرانگ
میکروباکس سری قدیمی

دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد مربوط به دیش دریافت دیتا که تنظیم نیست البته برخی رسیورها با ورژن جدید میکروباکس مشکل دارند جهت اطمینان از رسیور دیگری هم استفاده کنید

Ehsan_risiver

کاربر
2008-05-29
79
185
ببخشید من دو تا دستگاه میکرو باکس دارم
رو اولی نوشته Micro Box و رو دومی نوشته Digital satlite هر کار میکنم نمیتونم برنامه 1.40 رو روی اولی بریزم ولی روی دومی ریختم و کانال ها رو باز کرد

ممنون میشم راهنمابیم کنید چه طوری رو اول بریزم

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
یه سوال از اهل فن اگه دانگل میکرو را با نرم افزاری با ورژن پایین تر از نرم افزار نصب شده رو ی دانگل آپ بکنی چه اتفاقی می افته
سوال دوم اگر بخوای میکرو را تبدیل به رسیور بکنی باید اول اون رو کلین کرد یا اینکه مستقیم هم می شه از نرم افزار رسیور میکرو استفاده کرد و اون رو برگردوند به حالت اورجینال اون

بالا