دوست گلم سلاممیخواستم بدانم برای دیدن کانالهای کارتی از طریق میکروباکس ایا باید آنلاین باشی یا نه و برای خرید میکرو چه مدلی را شما پیشنهاد می کنید و قیمت....... با تشکر
سلا علی اقا خسته نباشید.یک سوال داشتم حالا که نرم افزار سری بدون سریال میکروباکس یعنی 1.40 میکروهای سری قدیم را هم ساپورت میکنه میشه امیدوار بود که میکروهای قدیمی نیز عمری مشابه سری جدید وبدون سریال دارند ممنون میشم اظهار نظر بفرمایید
سلام
من دانگل ميكروباكس دارم ولي بعد از اپديت يه بار چراغ سبز چشمك ميزنه و فقط چراغ قرمز روشن ميمونه . هيچ كانالي رو هم باز نمي كنه
دوست گلم سلامسلام
ايا روي 250cu ميشه دانگل نصب كرد اگر ميشه نحوه فعال سازي رو برام بذاريد . وقتي كليد i+9 رو ميزنم گزينه هاي twin -micro رو نداره
با تشكر
دوست گلم سلامسلام
من تمام تنظيمات رو انجام دادم الجزيره ها بازند و چند كانال ديگر و كانالهاي نوا باز نيستند . ديش هم دقيق تنظيم كردم
دوست گلم سلام نیازی به اموزش نیستسلام
من هرچي توي سايت گشتم نحوه تبديل رو پيدانكردم اگر امكان داره لينك اموزش و برنامه ها رو برام بذاريد
دوست گلم سلامباسلام به شما ali.risiver
برای بنده خیلی جالب است زمانی که شما علی آقای عزیز برنامه جدید میکروباکس یعنی ورژن micro-box-v1.40.ra رادرتاریخ 2010/6/26 درسایت برای همه کابران می گذارید بعضی ازسایتهای سودجو بعد ازیک روز تاریخ ولودر برنامه را تعقیر می دهند وبه اسم خود شان در می کنند ودر سایت خودشان می گذارند هم ایرانی وهم عربی ولی بنده از یک سایت معتبر خیلی انتظارنداشتم چون درست نییست نام آن سایت راببرم چون آن هم از روی این سایت وبرنامه علی آقا کپی کرده بود وبه اسم خود سایت کرده بود فقط لودر برنامه وتاریخ برنامه را دستکاری کرده بودند ولی خود برنامه را نتوانستند روی آن کاری انجام بدهنداین یک نوع دزاست اگر کپی هم می کنند بااجازه علی آقا باشد جهت اطلاع دوستان میکروباکس
با درود دوست گرامیسلام.من نرم افزار جديدميكرو باكس رو دانلود كردم ولي موقع ريختن اون گزينه استارت به استپ تغير پيدا نمي كنه دوست خوبمون
1344shahramفرمودند فايل رو كه انزيپ كردي رو زيپ كن دوباره انزيپ سپس استفاده كنيد من همين كار كردم ولي نشد...حالا اين
سئوال برام پيش اومده كه ايراداز ميكروباكسه يا كامپيوتر ويا نرم افزار؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.درضمن ميكرو باكس رو من دوسال پيش گرفتم
با درودمیکروباکس دارم که این مشکل را دارد
1.هیچ نرم افزاری اعم از کلین .رسیور.تاریخ قدیم .غیره را قبول نمی کند
2.ای سی فلش را پروگرام کردم
3 .میکرو فقط چراغ قرمزروشن می شودوحتی تصویر ندارد
4.اگربه مدت 1یا2 روز ان رابه برق نزنم برنامه می گیرد اما تا10% یا 15% می شمارد ومی ایستد ودیگرهیچ برنامه ای را نمی گیرد تا روز بعدوهمان 10%