تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
میخواستم بدانم برای دیدن کانالهای کارتی از طریق میکروباکس ایا باید آنلاین باشی یا نه و برای خرید میکرو چه مدلی را شما پیشنهاد می کنید و قیمت....... با تشکر
دوست گلم سلام
نیازی به انلاین بودن نداری
وبرای دیدن کانالها فقط به یه دیش جهت دیتا نیازداری
وقیمت دادن خلاف قوانیین سایت میباشددرحال حاضر
دانگل میکروجدید مثل الفا دربازار موجود میباشد

akbar

کاربر
2006-10-09
6
11
سلا علی اقا خسته نباشید.یک سوال داشتم حالا که نرم افزار سری بدون سریال میکروباکس یعنی 1.40 میکروهای سری قدیم را هم ساپورت میکنه میشه امیدوار بود که میکروهای قدیمی نیز عمری مشابه سری جدید وبدون سریال دارند ممنون میشم اظهار نظر بفرمایید

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
سلام
من دانگل ميكروباكس دارم ولي بعد از اپديت يه بار چراغ سبز چشمك ميزنه و فقط چراغ قرمز روشن ميمونه . هيچ كانالي رو هم باز نمي كنه

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
سلا علی اقا خسته نباشید.یک سوال داشتم حالا که نرم افزار سری بدون سریال میکروباکس یعنی 1.40 میکروهای سری قدیم را هم ساپورت میکنه میشه امیدوار بود که میکروهای قدیمی نیز عمری مشابه سری جدید وبدون سریال دارند ممنون میشم اظهار نظر بفرمایید

دوست من علی آقا در پیام قبلی خود اشاره به این موضوع کردند وگفتند تامدتی دانگلهای قدیمی وبه اصطلاح دارای شماره سریال ساپروت نرم افزاری میشوند
سلام
من دانگل ميكروباكس دارم ولي بعد از اپديت يه بار چراغ سبز چشمك ميزنه و فقط چراغ قرمز روشن ميمونه . هيچ كانالي رو هم باز نمي كنه

دوست من بعداز آپگرید دانگل باید تنظیمات مربوط به دانگل که شامل تنظیم پرتوکل twin و جهت دیتا را انجام داد

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
سلام
ايا روي 250cu ميشه دانگل نصب كرد اگر ميشه نحوه فعال سازي رو برام بذاريد . وقتي كليد i+9 رو ميزنم گزينه هاي twin -micro رو نداره
با تشكر

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام
ايا روي 250cu ميشه دانگل نصب كرد اگر ميشه نحوه فعال سازي رو برام بذاريد . وقتي كليد i+9 رو ميزنم گزينه هاي twin -micro رو نداره
با تشكر
دوست گلم سلام
شما برای اینکارمیتونید رسیورخودروبه
استارست 1400تبدیل کنیدوبرنامه انروبدید
بعدش ازدانگل استفاده کنید

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام
من تمام تنظيمات رو انجام دادم الجزيره ها بازند و چند كانال ديگر و كانالهاي نوا باز نيستند . ديش هم دقيق تنظيم كردم
دوست گلم سلام
کانالهای نوا کمی فریزدارند وبه سختی قابل دریافت میباشند
کمی حوصله کن بازمیشن

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام
من هرچي توي سايت گشتم نحوه تبديل رو پيدانكردم اگر امكان داره لينك اموزش و برنامه ها رو برام بذاريد
دوست گلم سلام نیازی به اموزش نیست
شما اخرین پچ 1200یا1400رومستقیم به
رسیورت بده وریموت کنترلت رو هم به استارست 1400
عوض کن

گیلا س

کاربر
2009-05-28
37
21
25
سلام من هم بر نات مه 40/1 را ریختم خوب جواب داد فریزش نا چیز بود ولی از نیمه شب دیشب کانا لها قطع شدند .

جهت اطلا ع.

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما ALI.RISIVER
برای بنده خیلی جالب است زمانی که شما علی آقای عزیز برنامه جدید میکروباکس یعنی ورژن MICRO-BOX-V1.40.ra رادرتاریخ 2010/6/26 درسایت برای همه کابران می گذارید بعضی ازسایتهای سودجو بعد ازیک روز تاریخ ولودر برنامه را تعقیر می دهند وبه اسم خود شان در می کنند ودر سایت خودشان می گذارند هم ایرانی وهم عربی ولی بنده از یک سایت معتبر خیلی انتظارنداشتم چون درست نییست نام آن سایت راببرم چون آن هم از روی این سایت وبرنامه علی آقا کپی کرده بود وبه اسم خود سایت کرده بود فقط لودر برنامه وتاریخ برنامه را دستکاری کرده بودند ولی خود برنامه را نتوانستند روی آن کاری انجام بدهنداین یک نوع دزاست اگر کپی هم می کنند بااجازه علی آقا باشد جهت اطلاع دوستان میکروباکس

sunsun

کاربر
2010-07-12
2
8
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
حقیقتش می خواستم تشکر کنم بابت دانلود ورژن جدید میکروباکس (1.40) خیلی حال دادید بازم مررسی

تذکر: دوست عزيز شما نبايد براي تشکر پست جديد ارسال کنيد فقط از گزينه تشکر استفاده کنيد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
باسلام به شما ali.risiver
برای بنده خیلی جالب است زمانی که شما علی آقای عزیز برنامه جدید میکروباکس یعنی ورژن micro-box-v1.40.ra رادرتاریخ 2010/6/26 درسایت برای همه کابران می گذارید بعضی ازسایتهای سودجو بعد ازیک روز تاریخ ولودر برنامه را تعقیر می دهند وبه اسم خود شان در می کنند ودر سایت خودشان می گذارند هم ایرانی وهم عربی ولی بنده از یک سایت معتبر خیلی انتظارنداشتم چون درست نییست نام آن سایت راببرم چون آن هم از روی این سایت وبرنامه علی آقا کپی کرده بود وبه اسم خود سایت کرده بود فقط لودر برنامه وتاریخ برنامه را دستکاری کرده بودند ولی خود برنامه را نتوانستند روی آن کاری انجام بدهنداین یک نوع دزاست اگر کپی هم می کنند بااجازه علی آقا باشد جهت اطلاع دوستان میکروباکس
دوست گلم سلام
ازاینکه دلسوزی کردید ممنونم
خودتو ناراحت نکن همه ماهاواکثر
مدیران وکاربران میدونن که جدیدترین
سافتور میکروباکس ازاین سایت خارج میشه
دلیلش هم همینه همه سایتهای همسایه
ازاین سایت کدورت دارندچون همیشه بروزمیباشد

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام.من نرم افزار جديدميكرو باكس رو دانلود كردم ولي موقع ريختن اون گزينه استارت به استپ تغير پيدا نمي كنه دوست خوبمون
1344Shahramفرمودند فايل رو كه انزيپ كردي رو زيپ كن دوباره انزيپ سپس استفاده كنيد من همين كار كردم ولي نشد...حالا اين
سئوال برام پيش اومده كه ايراداز ميكروباكسه يا كامپيوتر ويا نرم افزار؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.درضمن ميكرو باكس رو من دوسال پيش گرفتم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.من نرم افزار جديدميكرو باكس رو دانلود كردم ولي موقع ريختن اون گزينه استارت به استپ تغير پيدا نمي كنه دوست خوبمون
1344shahramفرمودند فايل رو كه انزيپ كردي رو زيپ كن دوباره انزيپ سپس استفاده كنيد من همين كار كردم ولي نشد...حالا اين
سئوال برام پيش اومده كه ايراداز ميكروباكسه يا كامپيوتر ويا نرم افزار؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.درضمن ميكرو باكس رو من دوسال پيش گرفتم
با درود دوست گرامی
بنظر ایراد از ویندوز شما باشه از ویندوزهای پیشرفته استفاده میکنید؟
اگر ممکن هست با یک رایانه دیگه که پورت سریال داشته باشه برای تست استفاده کنید
شماره کام که کابل به ان وصل است را قبل از استارت مشخص کنید
کابل را از نظر اتصالی چک کنید

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
سلام من میخوام یک دانگل میکروباکس بخرم میخوام منو راهنمایی کنید که چطور میتونم از طریق اینترنت دانگل اصل تهیه کنم به نظر شما دانگل سری قبل بهتره یا دانگلهای تولید 2010 اگه میشه حدود قیمت دانگل میکروباکس رو بهم بگین ممنون از شما به خاطر سایت خیلی خوبتون

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
میکروباکس دارم که این مشکل را دارد
1.هیچ نرم افزاری اعم از کلین .رسیور.تاریخ قدیم .غیره را قبول نمی کند
2.ای سی فلش را پروگرام کردم
3 .میکرو فقط چراغ قرمزروشن می شودوحتی تصویر ندارد
4.اگربه مدت 1یا2 روز ان رابه برق نزنم برنامه می گیرد اما تا10% یا 15% می شمارد ومی ایستد ودیگرهیچ برنامه ای را نمی گیرد تا روز بعدوهمان 10%

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
میکروباکس دارم که این مشکل را دارد
1.هیچ نرم افزاری اعم از کلین .رسیور.تاریخ قدیم .غیره را قبول نمی کند
2.ای سی فلش را پروگرام کردم
3 .میکرو فقط چراغ قرمزروشن می شودوحتی تصویر ندارد
4.اگربه مدت 1یا2 روز ان رابه برق نزنم برنامه می گیرد اما تا10% یا 15% می شمارد ومی ایستد ودیگرهیچ برنامه ای را نمی گیرد تا روز بعدوهمان 10%
با درود
دوست گرامی بهتر است با یک منبع تغذیه دیگه تست کنید اگر بازهم مورد همانطور بود احتمال خرابی سخت افزاری در خود میکرو هست ممکنه اتصال lnb کرده باشه یا حتی تیونر خراب شده باشه:eek:k:

بالا