تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام.من نرم افزار جديدميكرو باكس رو دانلود كردم ولي موقع ريختن اون گزينه استارت به استپ تغير پيدا نمي كنه دوست خوبمون
1344Shahramفرمودند فايل رو كه انزيپ كردي رو زيپ كن دوباره انزيپ سپس استفاده كنيد من همين كار كردم ولي نشد...حالا اين
سئوال برام پيش اومده كه ايراداز ميكروباكسه يا كامپيوتر ويا نرم افزار؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.درضمن ميكرو باكس رو من دوسال پيش گرفتم
سلام
دوست عزیز لطفا با پورت های دیگه هم امتحان کنید . مثال : com1و com2وcom3 تا com9
اگر نشد به device manager برید و در قسمت ports(com & LPT)l برید و چک کنید communications port کامپیوتر خودتون رو و ببینید پورت در شماره چند هستش و در صورت لزوم روی communications port کلیک سمت راست کرده و به قسمت properties برید و قسمت port settings یک بار restore defaults کلیک کنید.

kafar100

کاربر
2010-06-28
4
2
38
salam doostan
moshkele man ine ke bazi az kanalha ro faghat 10 second daram byad chi kar konam
danger:micro box
jahat w3
ba ghaychi w3 ro gereftam ba kayfiyate 65
starsat 550 D
تذکرجدی:
فقط فارسی تایپ کنید فینگیلیش ممنوع!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اقا میکرو باکس من هیچ کانالی رو باز نمی کنه برنامه 140 مسیر دبیلو سه هستش در ضمن من کابلها و مطمئن شدن از تنظیم دقیق دیش دراین مسیر کاملا مطمئن هستم تمام تنظیمات رسیور و دانگل مرتب میباشد اما هیچ کانالی باز نمی کنه دلیلش چی می تونه باشه

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست گلم سلام
شما دانگل رو کلین کن وسپس برنامه
جددیدروبده اگه جواب نداد
دانگل رو روی یه رسیور
دیگه امتحان کن

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اعلام آخرین وضعیت شرینگ دانگل s-box در تمامي جهت ها

با سلام

با توجه به ورود دانگل هاي جديد s- box به بازار از اين به بعد دوستاني که اين دانگلها تهيه

کرده اند ميتوانند در اين تاپيک به اعلام وضعيت بپردازند.

نکات زير را رعايت فرماييد:

1- از هرگونه پرسش و پاسخ در اين تاپيک خودداري کنيد در غير اينصورت پست مربوطه حذف خواهد شد.

2- در اعلام وضعيت ها موارد زير حتما ذکر شود:

ساعت و تاريخ

نوع نرم افزار

جهت دريافت ديتا

نوع رسيور

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اعلام اخرين وضعيت شرينگ با دانگل s-box

ساعت 21:00
تاریخ30/4/1389
رسیور :x95 usb
جهت دريافت ديتا: W6

hotbird:

nova
باز بدون فريز

bis tv
باز بدون فريز

cyfra+
باز بدون فريز

-18
باز بدون فريز

jsc sport
کاملا باز بدون فريز

art
کاملا باز بدون فريز

:arabsat 26'e

canalsat france
باز بدون فريز

al majd
کاملا باز و بدون فريز

art-jsc sport
کاملا باز بدون فريز

osn
50 درصد شبکه ها باز و بدون فريز

:nilsat 7w'

osn
کاملا باز و بدون فريز

art-jsc sport
کاملا باز و بدون فريز

add
کاملا باز و بدون فريز

: Eutelsat w3

digiturk
بازبا کمي فريز

:astra 19
ccinema و تعدادی ازsky المان با فریز شدید باز.

آخرین ویرایش:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
میخوام یه دانگل خوب بگیرم دارک 2 عالیه ولی خوب زمان اعتبارش کمه میخوام یه دانگلی باشه مثل دارک 2 که اکثر کانالها و پکیجها رو باز کنه میگم میکر سری جدید همینجوریهو تا 2012 اعتبار داره ایا حقیقت داره و تو چه قیمتهایی هست؟.مهمترین چیز واسن تعداد باز کردن کانالهاست مخصوصا پکیج سیفرا.ممنون میشم جوابمو بدی.رسیورم استرانگ 4622xii هست.
مثل همبشه دمت گرم.

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
میخوام یه دانگل خوب بگیرم دارک 2 عالیه ولی خوب زمان اعتبارش کمه میخوام یه دانگلی باشه مثل دارک 2 که اکثر کانالها و پکیجها رو باز کنه میگم میکر سری جدید همینجوریهو تا 2012 اعتبار داره ایا حقیقت داره و تو چه قیمتهایی هست؟.مهمترین چیز واسن تعداد باز کردن کانالهاست مخصوصا پکیج سیفرا.ممنون میشم جوابمو بدی.رسیورم استرانگ 4622xii هست.
مثل همبشه دمت گرم.
دوست گلم سلام
همه دانگلها دارای تضمین نمیباشند
ومعلوم نیست کدوم بهتره وتا چقدر اعتبار دارن شاید اعلام کنند
تا فلان سال ولی معلوم نیست درست باشه ازنظربهترین فعلا
دارک واس بوکس محصول جدید میکرو خوب هستند ودادن قیمت
خلاف قوانیین سایت میباشد

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
دوستان عزيز
ديروز من ميكرو باكس با جهت دبيليو3 رو گذاشتم با رسيور4620 ايكس ولي اصلا هيچ كانالي رو باز نكرد ميكرو باكس من نه كنترل داره نه سيم رابط به تلويزيون يكي مي گفت نرم افزار ميكرو باكس جعبه سفيد و رنگي با هم فرق دارند و اگه اشتباهي بريزيد ميكروباكس غير قابل استفاده مي شه لطفا كاملا من رو راهنمايي كنيد خيلي ممنون مي شم مخصوص آخرين نرمافزار اون رو لطف كنيد ممنون و منتظر هستم

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوستان عزيز
ديروز من ميكرو باكس با جهت دبيليو3 رو گذاشتم با رسيور4620 ايكس ولي اصلا هيچ كانالي رو باز نكرد ميكرو باكس من نه كنترل داره نه سيم رابط به تلويزيون يكي مي گفت نرم افزار ميكرو باكس جعبه سفيد و رنگي با هم فرق دارند و اگه اشتباهي بريزيد ميكروباكس غير قابل استفاده مي شه لطفا كاملا من رو راهنمايي كنيد خيلي ممنون مي شم مخصوص آخرين نرمافزار اون رو لطف كنيد ممنون و منتظر هستم
دوست گلم سلام
شما با اخرین نرم افزار میکرو40/1
میکروتان راپروگرام کنید
وروی دیتای دبلیو3بدون هیچ مشکلی
وهیچ نیازی به سیم وکنترل شبکه ها باز میشن

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
دوستان بسيار عزيزم
من ديروز به هر زحمتي بود ميكروباكس رو با پچ140 اپگرد كردم و كانالها رو باز كرد ولي تنها براي كمتر از يك دقيقه اونهم با زدن 6969 روي هر كانالي با رسيور 4620 ايكس استرانگ حالا براي من اين سوال هست كه مشكل كار چيه چون اينجوري اصلا قابل استفاده نيست و تنها 30 ثانيه مي شه نگاه كرد درصد سيكنال دبيليو 3 هم 74 درصد و با ديش جداگانه و ال ان بي با كيفيت اين كار رو كردم لطفا من رو راهنمائي كنيد بايد چكار كنم رسيور هم هيچ مشكل خاصي تا حالا نداشته و بدون عيب است ممنون مي شم از همه دوستان

azad903

کاربر
2008-01-15
7
9
سلام دوستان عزيز من ميكروباكس را حدود 7 ماه پيش خريداري كردم حدود 2 ماه پيش برنامه جديد رو كه ميگن تا سال 2012 اعتبار داره ريختم اكثر شبكه ها باز شد ولي بعد از يك ماه مجدد قطع شده ورژن 1.40 را هم ريختم ولي باز هم باز نشد آيا نياز به كنترل و چشمي براي اين كار هست يا نه چون من كنترل و چشمي را گم كرده ام . روي جهت دبليو 3

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان عزيز من ميكروباكس را حدود 7 ماه پيش خريداري كردم حدود 2 ماه پيش برنامه جديد رو كه ميگن تا سال 2012 اعتبار داره ريختم اكثر شبكه ها باز شد ولي بعد از يك ماه مجدد قطع شده ورژن 1.40 را هم ريختم ولي باز هم باز نشد آيا نياز به كنترل و چشمي براي اين كار هست يا نه چون من كنترل و چشمي را گم كرده ام . روي جهت دبليو 3
بله نیاز هست
باید جهت شیرینگ ونوع ارتباط با پورت سریال را مشخص کنید
Twin
W3

azad903

کاربر
2008-01-15
7
9
سلام من كنترل وچشمي ميكروباكس را گم كرده ام آيا راهي جهت تغيير twin و ميكرو هست يا نه يا بفرماييد جاي هست اينها را بفروشند يا نه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من كنترل وچشمي ميكروباكس را گم كرده ام آيا راهي جهت تغيير twin و ميكرو هست يا نه يا بفرماييد جاي هست اينها را بفروشند يا نه

دوست عزيز در لينک زير دو نرم افزار آپلود شده اولي براي پروتکل twin و نرم افزار دوم براي پروتکل MICRO ميتوانيد انتقال دهيد .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=33145

فکر نميکنم بتوانيد کنترل و چشمي را جايي گير بياوريد مگر دانگل جديد تهيه کنيد يا اگر

دوستان و آشنا کسي دارد از آن استفاده کنيد.

d d d

کاربر
2010-02-01
21
31
دوستان بسيار عزيزم
من ديروز به هر زحمتي بود ميكروباكس رو با پچ140 اپگرد كردم و كانالها رو باز كرد ولي تنها براي كمتر از يك دقيقه اونهم با زدن 6969 روي هر كانالي با رسيور 4620 ايكس استرانگ حالا براي من اين سوال هست كه مشكل كار چيه چون اينجوري اصلا قابل استفاده نيست و تنها 30 ثانيه مي شه نگاه كرد درصد سيكنال دبيليو 3 هم 74 درصد و با ديش جداگانه و ال ان بي با كيفيت اين كار رو كردم لطفا من رو راهنمائي كنيد بايد چكار كنم رسيور هم هيچ مشكل خاصي تا حالا نداشته و بدون عيب است ممنون مي شم از همه دوستان

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوستان بسيار عزيزم
با عرض سلام : دوست گرامی جنابعالی احتمالا" بعد از آپدیت کردن رسیورتان با آخرین پچ نرم افزار ارائه شده برای این مدل که همان ورژنSRT4620X_4651X_4654X_190p_20090821.zip می باشد و با زدن دو بارکلید6969 جهت فعال نمودن امولاتور رسیورتان . در قسمت منو رسیور و سپس در قسمت نصب کردن با گزینه Options وبعد گزینه Dongel روبرو شده اید و حتما" پیش خودتان فکر کرده اید که شاید از این به بعد دستگاه 4620X نیز مانند سایر رسیورهای ساپورت کننده می تواند دانگل میکرو باکس را نیزساپورت کند. متاسفانه باید خدمتتان عرض کنم که جنابعالی اشتباه می فرمائید و رسیور 4620X فعلا قابلیت ساپورت دانگل میکرو باکس را ندارد. دوست گرامی گزینه Dongel در ورژن فوق فقط برای ساپورت دانگل Y4 و همچنین هم خانواده های دیگر آن یعنی y4 DARK و y4 Titan و y4 Black می باشد. دوست عزیز در حال حاضر فعلا تنها رسیورهای USB-PVR قابلیت ساپورت دانگل میکروباکس را دارند. مگر اینکه توسط شرکت استرانگ و پچ نویس آن جناب ویزکید برنامه و پچ جدیدی برای رسیورتان نوشته شود و در آن پچ این مشکل رفع گردد.موفق باشید.:eek:k:

بالا