تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
مرسی از توضیحتون . متوجه شدم . حالا یه سوال دیگه .. یعنی ال ان بی که رو w3a تنظیمه فقط واسه دانگله ؟ نمیشه باهاش کانالهای یوتلست مثل فارسی 1 رو گرفت ؟ یعنی یه ال ان بی دیگه لازم دارم ؟

سلام دوست عزیز
با اجازه اساتید !!

واسهٔ دانگل حتما یه سیم مستقیم باید باشه ،فکر کنم با یه ال ان بی ۲فیش کارت راه بییفته ،اگه زیادم نیاز نداری میتونی* مثل من مواقعی که می*خوای فارسی ۱ رو ببینی* سیمارو جابجا کنی* !

بازم اساتید بهتر می*تونن کمکت کنن دوست من.

:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس ورژن 1.41 به تاریخ 2010/08/9

نرم افزار جدید فعلا فعال نیست طی 1 الی 2 روز آینده نرم افزار قبلی ورژن 1.40 غیر فعال خواهد شد و برای برقراری مجدد شرینگ حتما باید از این ورژن استفاده کنید

نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ توسط هر 3 ماهواره w6-w3-nss6 دارا می باشد و برای همه دانگلهای میکرو باکس تولید جدید قابل استفاده می باشد

دلیل ارائه این ورژن رفع مشکل عدم کارکرد دانگلهای جدید و برقراری مجدد شرینگ توسط ماهواره های w6-nss6

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
نرم افزاری برای تبدیل رسیورهای دارای پردازنده gx به میکروباکس !

با این برنامه شما میتونین هر وقت که برای دانگلتون مشکلی پیش بیاد.از قبیل درحال پروگرام کردن دانگل وقطع شدن برق.که دیگه برنامه قبول نکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با این برنامه شما میتونین هر وقت که برای دانگلتون مشکلی پیش بیاد.از قبیل درحال پروگرام کردن دانگل وقطع شدن برق.که دیگه برنامه قبول نکنه
جهت توجه دوستان:
چندین بار نرم افزار برای پروگرام فلش میکروباکس ارایه شده که هیچکدام کار نکرده
وتا بحال فقط با پروگرامر وبا در آوردن فلش دستگاه این کار میسر بوده است.
شما که نرم افزار را قرار دادید نحوه کارو توضیحات ارایه کنید
دوستان هم تست کنند ونتیجه اعلام شود والا این تاپیک آرشیو خواهد شد

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
دسترسی به دانگل ندارم :هدف من خدمت به شما وسایت بود
خود دانی
اگر هم گیر اوردم روش کار با برنامه واموزشها رو آپلود میکنم

saman1350

کاربر
2009-06-08
4
15
نرم افزار جدید فعلا فعال نیست طی 1 الی 2 روز آینده نرم افزار قبلی ورژن 1.40 غیر فعال خواهد شد و برای برقراری مجدد شرینگ حتما باید از این ورژن استفاده کنید

نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ توسط هر 3 ماهواره w6-w3-nss6 دارا می باشد و برای همه دانگلهای میکرو باکس تولید جدید قابل استفاده می باشد

دلیل ارائه این ورژن رفع مشکل عدم کارکرد دانگلهای جدید و برقراری مجدد شرینگ توسط ماهواره های w6-nss6

باتوجه به ورود سری جدید دستگاههای میکرو 2 که جدید خوانده می شود و نرم افزاری با ورژن متفاوت تکلیف چیه ؟
آیا از این نرم افزار استفاده کنیم یا نه ؟
مدیران محترم لطفا عملکرد این نرم افزار را تایید یا رد کنید. ضمنا جهت دبیلو تری چی میشه ؟؟

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
مهم.آموزش تبدیل میکروباکس 1 به میکروباکس2

با اجازه از دوست گرامی جناب علی آقا.
و با درود به همه دوستان.
اخطار:
اين فايلها فقط براي استفاده با دانگل جديد ميكروباكس2 ميباشد واستفاده از ان براي ميكروهاي قديمي به هيچ وجه توصيه نميشود!

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
فایل mii2mi رو با استفاده از لودر بالا انتقال بدهیم
بله دوست عزیز..با همین لودر..
اگر هم به هر دلیل دچار مشکل شدید میتوانید با همین لودر دستگاه خود را فلاش کنید.
این هم فایل فلش

پیوست‌ها

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
یکبار توضیح داده شد که این کار به مصلحت کاربران نمیباشد
تاپیک بسته شد و در صورتیکه افرادی بدون تائیدو هماهنگی مدیران در این خصوص و با کپی برداری از سایتهای همسایه چنین تاپیکهایی ایجاد نمایند برخورد خواهد شد. شاید در اینده که نرم افزارهای بعدی میکروباکس2 ارائه بشود خیلی از توهمات را برطرف خواهد کرد.:busted_red::busted_red::busted_red:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
می بینم بعضی ها واقعا مشکل دارند
این موضوع برای اولین بار توسط یک کاربر در فروم های مجاور مطرح شد و مانند همیشه به سرعت در دیگر سایت ها هم کپی شد اگر تبدیل ممکن بود همان ابتدا توسط اینجانب اعلام می شد سخت افزار متفاوت مانع از تبدیل میکرو باکس های سری قدیم این موضوع هم شده مانند تبدیل میکرو باکس به وای 6 که مدتی ادامه داشت تا سرانجام همه فهمیدند ........
بارها قبلا توضیح دادم نام و شکل ظاهر مشابه دلیل نیست بلکه ملاک اصلی سخت افزار و زمانی که سخت افزارها متفاوت نرم افزار یکسان برای هر دو سخت افزار کارایی ندارد
تنها وجه مشترک دانگلهای قدیمی با جدید دیتا شیت تقریبا یک سان اما پردازنده و دیگر قطعات متفاوت و تبدیل میکرو باکس های سری قدیم به جدید غیر ممکن

آخرین ویرایش:
بالا