با سلام
من یک رسیور استارست 4000سوپر دارم که دکمه های رنگی روی کنترل کار نمی کنه
کنترل رو عوض کردم آیسش رو دوباره فلش کردم چشم الکترونیکیم سالمه میشه راهنمای کنید.
با تشکر
کسی نیست راهنمای کنه؟
با سلام
من یک رسیور استارست 4000سوپر دارم که دکمه های رنگی روی کنترل کار نمی کنه
کنترل رو عوض کردم آیسش رو دوباره فلش کردم چشم الکترونیکیم سالمه میشه راهنمای کنید.
با تشکر
بادرودجناب 1344shahram دیروز دستگاه از پشت خاموش کردم وقتی روشن کردم فقط چراغ قرمز جلوی پنل روشن شد فکر میکنم فلش خالی کرده باشه!میتونید راهنمایی کنید باید چکار کنم؟؟؟تو سایت بخشی نیست که بشه تو شهرمون یه تعمیرکار پیدا کنم؟؟؟فقط خواهش میکنم جواب کاملی بدید..
با درودآره عزیز؛ دستگاه230usb
بااستفاده از لودر وکابل دستگاه را آپگرید کنید منتهی اول با لودر نرم افزار را ارسال کنیدشرمنده یکم بد توضیح دادم،من چند روز پیش پچ 1.90(toghrol جناب) از سایت دانلود کردم بعد از اینکه با usb دستگاه آپگرید کردم رسیور بوت شد و با لوگوی starcom بالا اومد ولی دستگاه گیر کرد!!از پشت دستگاه خاموش کردم وقتی روشن شد دیگه بوت نشد و فقط چراغ قرمز روشن میشه... اگه مشکل خالی شدن فلش باشه باید چکار کنم؟؟ با تشکر از راهنمایی های شما
سعي كنيد با كابل ولودر دستگاه را نرم افزار كارخانه اي كه دربخش مربوطه موجود هست اپگريد كنيد اگر نشود بايد اول فلش پروگرام كنيدبا سلام خدمت عزیزان
دوستان استارست 250 usb سیگنال روی اکثر شبکه ها نمیده و اونایی که خودش دوست داره میگیره مثلا روی w3 فارسی زبانا رو میگیره ولی m6 رو اصلا دیش کامل تنظیم هست / دیشگردون هم نمیچرخونه / پچ هم قبول نمیکنه و ارور e028 و سپس fail! میزنه؟
دوستان اگر چیزی رو قراره عوض کنم خواهشا یه عکسی چیزی بزاید و نشون بدین کدومه من تعویضش کنم / گیر اووردن تعمیر کار اینجا سخته ممنون
ايراد دستگاه شما بيشتر به خرابي پاور ميخوره دوست گرامي بهتره اول پاور را بررسي كنيدk:سلام دوستان
رسیور من 550d ultra هست
وقتی به برق متصل میشود عدد 0 یا 1111 را نشان داده و خاموش می شود
لطفآٌ راهنمایی کنید .
1.با دستگاه ديگري متعلقات انتن تست شود مشكلي نباشهبا سلام
من یک دستگاه x95 دارم که الان چند روزه بعضی از فرکانسها یا سیگنال ندارند یا اگر داشته باشند بعد از چند دقیقه قطع میشود دیش و سوییچ هم هیچگونه مشکلی ندارند
با دروديك سوال از اساتيد محترم ايا سي پي يو sti5518bqcبه sti5518dvc وياsti5518dqc به هم ميخوره
دوست عزيز اول يك بار به برگشت كارخانه برو اگه درست نشد مقاومت هاي r104وr105 چك بكن
دوست گرامیباسلام
خدمت دوستان همكاران محترم.
رسيور 5300 سوپر بعدازجيتگ آي سي فلش كلا پاك ميشود.
فلش تعويض شدولي ايراد رفع نشد.
با تعويض پانل جلوي رسيور ديگر فلش پاك نشد ورسيور روشن شد.
چه قطعه اي بغيراز آي سي پانل ميتواند اين ايراد را موجب شود.
لطفا راهنمايي كنيد.
Amani1542
یکبار دستگاه خودتان را با نرم افزار کارخانه ای موجود در بخش با کابل ولودر آپگرید کنید اگر درست نشد خط خروجی تصویر آسیب دیده است.من يك استارست x95usb دارم.
دستگاه من يكدفعه تصويرش قطع شذواز هيچكدوم از خروجيهاش تصوير نميده.بايد چكارش كنم.
خواهشا سريعتر جواب را برسونيد.