با درودسلام x97 با جابجایی کانال سیگنال قطع میشه ضمنا سوییچ روی دستگاه نیست با خاموش وروشن کردن دستگاه با کلید پشت سیگنال میاد لطفا راهنمایی بفرمایید
با درودسلام دوستان
یه دونه x95 usb دارم که نرمال روشن میشه ولی سیگنال نداره کارهایی که انجام دادم
1-ریختن پچ کارخانه ای و پچ 1.64
2-تعویض پاور دستگاه با یک پاور سالم
3- تعویض lm317
4-تعویض تیونر
5- تعویض ای سی فلش
ولی کماکان مشکل پا برجاست.خواهش میکنم از دوستانی که با این مشکل برخورد کردن وجواب گرفتن دریغ نکنن.متشکرم
سلامبا درود
1-در خروجی تیونر ولتاژ دارد؟
2-با تغییر فرکانس ولتاژ فرکانس های ورتیکال هوریزنتال در خروجی تیونر ولت عوض میشود13-18 ؟
آیا وقتی lnb نصب میکنید ولتاژ سر تیونر افت میکند؟
پردازنده دستگاه بیش از حد داغ نمیشود؟
با درودسلام
1-بله درتیونر ولتاژ اکملا سالمه وبا تغیر کانال ولتاژ تغیر میکند هوریزنتال18 -ورتیکال13
2- وقتی سیم ال ان بی نصب میشه یه خورده تیونر افت پیدا می کنه
3- پردازنده دستگاه نرماله ودر حد معمول داغ میشه
کلافم کرده دارم دیوونه میشم :sadwalk:
سلام دوستان
یه دونه 550 استارست برا تعمیر اوردن پیشم که خود به خود کانال عوض می کنه
کارهایی که انجام دادم
1.ولتاژ گیری پاور
2.تعویز پنل جلو
3. اپگرید با نرم افزار ای دی ترومن
ولی هیچکدوم فایده نداشت وبازم دستگاه همون جوریه . به نظر اساتید مشکل از کجا میتونه باشه؟
دوست عزیز شما با تعویض خازن 47 میکرو 16 ولت کنار رگلاتور 3.3 ولت مشکلتون حل میشهسلام
1-بله درتیونر ولتاژ اکملا سالمه وبا تغیر کانال ولتاژ تغیر میکند هوریزنتال18 -ورتیکال13
2- وقتی سیم ال ان بی نصب میشه یه خورده تیونر افت پیدا می کنه
3- پردازنده دستگاه نرماله ودر حد معمول داغ میشه
کلافم کرده دارم دیوونه میشم :sadwalk:
احتمالا مشکل از رم دستگاههاساتید محترم کسی نظری نداره؟
دوست عزیز شما با تعویض خازن 47 میکرو 16 ولت کنار رگلاتور 3.3 ولت مشکلتون حل میشه
لطفا نتیجه را اعلام کنید
سلام
دستگاه x95 همه چیزش مرتب کار میکنه ،یعنی تصویر و صداش مرتبه وداره برنامه نشون میده حتی با کنترل هم تمام عملیات دستگاه انجام میشه ولی پنل جلوی دستگاه فقط دوتا چراغش روشنه و نوشته های پنل نمیاد و دکمه های خود پنل هم کار نمیکنه ، در ضمن پنل دستگاه رو با یک دستگاه دیگه چک کردم مشکلی نداشت . متشکرم :bs_iloveyou:
2 عدد رسیور x95 واسم آوردن که یکی تصویر نداره و دومی تصویر کدر هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید
2 عدد رسیور x95 واسم آوردن که یکی تصویر نداره و دومی تصویر کدر هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید
با سلام
یک رسیور استارست 190 است که تصویر در ان سیاه است و مشخص نمیشود من ایسی تصویر و دو ترانزیستور smd کنار انرا تعویض کردم اما تفاوتی نکرد لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند ممنونم