تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام
ترانزیستورam1مربوط بهvوhگیرم نیومدچه چیزی میتونم جایگزین کنم.
بانهایت تشکرازهمه عزیزان.....

سلام
روی بوردهای اوراقی زیاد هست فقط شما باید مثبت و منفی بودن ترانزیستور رو رعایت کنی..

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
2009-05-15
0
28,977
باسلام وباتشکرازهمه عزیزان که من مبتدی رودرزمینه تعمیرات همراهی میکننداجرتون باامام حسین
متاسفانه برداوراقی فعلا دردسترس ندارم.ترانزیستور1am h1aپس به گفته دوستان میتونم ترانزیستورمنفی استفاده کنم.آیادرست متوجه شدم.
سپاس ازیاریتان

2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزان.
خواهشن منودرشناسایی آی سی فلش رسیورهای زیرراهنمایی کنیدوبگیدچندپایه هستن ودرصورت امکان شماره روی برد
آی سی فلش استارست97و95و230معمولیsst39vf1601

آی سی فلش استارست95و97تیتانیومen25f32

آی سی فلش استارست95و97مگاsst25vf032b

باتشکر

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام محسن جان

آی سی فلش استارست97و95و230معمولی sst39vf1601 این 48 پایه هست
اما مال 95 و 97 تیتانیوم و مگا 8 پایه هست
شماره روی برد الان دسترسی ندارم فردا صبح ایشالله

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
من امروزبرااولین بارآی سی فلش رسیوراستارست97مگابه شماره شاسیu300رودرآوردم .ولی 2تارشته سیم نازک بهش وصل بوداوناروقطع کردم.آیاوقتی باپروگرامرآی سی روفلش کردم بایداونا2سیم روهم وصل کنم وبعدپایه هارولحیم کنم.

2-طریقه نصبش رومدارچطوریه.اگرپایه هاروجابجالحیم کنم مشکلی پیش میادچطوربفهمم پایه هادرست وصل شده.
3-آیاترفندخاصی براگذشتن آی سی برروی آدابتور وجودداره..
باتشکرازیاریتان

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام...
من امروزبرااولین بارآی سی فلش رسیوراستارست97مگابه شماره شاسیu300رودرآوردم .ولی 2تارشته سیم نازک بهش وصل بوداوناروقطع کردم.آیاوقتی باپروگرامرآی سی روفلش کردم بایداونا2سیم روهم وصل کنم وبعدپایه هارولحیم کنم.

2-طریقه نصبش رومدارچطوریه.اگرپایه هاروجابجالحیم کنم مشکلی پیش میادچطوربفهمم پایه هادرست وصل شده.
3-آیاترفندخاصی براگذشتن آی سی برروی آدابتور وجودداره..
باتشکرازیاریتان

سلام
خدا کنه مدار فیبر محل لحیم ایسی رو قطع نکرده باشی:a26IRSAT: چون اونموقع اتصالات برقرار نمیشه.. بهتره یه عکس از محل ایسی فلش و خود ایسی بذاری تا با عکس بهتون نشون داده بشه و اصلا این دو سیم که قطع کردی مدار فیبر نباشه..

اگه هم پایه ها رو اشتباه لحیم کنی رسیور بالا نمیاد..
روی هر ایسی شماره1 وجود داره که این شماره روی بورد رسیور هم مشخص شده شما کافیه شماره رو درست تشخیص بدی..معمولا با یه دایره تو رفته روی ایسی مشخصه و روی بورد رسیور هم یه دایره سفید یا عدد1..
برای قرار دادن ایسی رو ادابتور هم به همون شماره 1ایسی دقت نمایید و زیف رو روی پروگرامر بذار.

2009-05-15
0
28,977
سلام
خدا کنه مدار فیبر محل لحیم ایسی رو قطع نکرده باشی:a26IRSAT: چون اونموقع اتصالات برقرار نمیشه.. بهتره یه عکس از محل ایسی فلش و خود ایسی بذاری تا با عکس بهتون نشون داده بشه و اصلا این دو سیم که قطع کردی مدار فیبر نباشه..

اگه هم پایه ها رو اشتباه لحیم کنی رسیور بالا نمیاد..
روی هر ایسی شماره1 وجود داره که این شماره روی بورد رسیور هم مشخص شده شما کافیه شماره رو درست تشخیص بدی..معمولا با یه دایره تو رفته روی ایسی مشخصه و روی بورد رسیور هم یه دایره سفید یا عدد1..
برای قرار دادن ایسی رو ادابتور هم به همون شماره 1ایسی دقت نمایید و زیف رو روی پروگرامر بذار.

بادرودبه شماعزیزم...
به عنوان اولین تجربه برد روترکوندم ومحل لحیم آی سی روقطع کردم.تجربه ای تلخ...
النینوجان بیابهم بخندآبروم رفت.گفتی واردتعمیرات نشم ولی فضولیم گل کردورسیورروترکوندم...ولی جای شکرش باقیه یه بردزاپاس دم دستمه...

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام محسن جان.اول بگم ابزار لازم را واسه تعمیرات نداری واسه همین اینجوری شده . ایسی فلش را با چی در اوردی خیلی دوست دارم بدونم؟
فلش 97 مگا که 8 پایه هست اگر هم پایه هاش قطع شده باشه راحت میتونی سیمکشی کنی . رو برد سالمت نگاه کن پایه ها به کجا وصل بودن به همونجا وصل کن منظورم مسیر پایه هاست.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
بادرودبه شماعزیزم...
به عنوان اولین تجربه برد روترکوندم ومحل لحیم آی سی روقطع کردم.تجربه ای تلخ...
النینوجان بیابهم بخندآبروم رفت.گفتی واردتعمیرات نشم ولی فضولیم گل کردورسیورروترکوندم...ولی جای شکرش باقیه یه بردزاپاس دم دستمه...
درود
دوست عزیز حالا یه عکس بذار شاید بشه راحت مسیر پایه ها رو وصل کرد..
من بورد این رسیور رو ندارم فعلا..ولی دراوردن این ایسی خیلی راحته و نباید اینگونه مسیراش کنده بشه!

2009-05-15
0
28,977
Photo0545.jpg

بادرود.والله تاحالامن فلش درنیاورده بودم وهمش فقط مقاومت عوض کرده بودم.نمیدونستم بایداول میامدم روپایه های آیسی لحیم میریختم.عکس بردمربوط به رسیوربخت برگشته97مگااست که من اومدم ناشیانه سرهیتررومستقیم روپایه های آیسی گرفتم وآی سی فلش رودرآوردم.این اولین شاهکارمن توپروگرام کردن آی سی فلش بوده.
وسایلم.هویه40وات-لحیم-روغن-پنس-قلع کش.پروگرامر2000tnmو2آدبتور8پایه و48پایه که فردابه دستم میرسه.که طرزاستفاده درست روازشون بلدنیستم وسخترین تعمیرات درموردعوض کردن خازن ومقاومت بوده...

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
مشاهده فایل‌پیوست 71998

بادرود.والله تاحالامن فلش درنیاورده بودم وهمش فقط مقاومت عوض کرده بودم.نمیدونستم بایداول میامدم روپایه های آیسی لحیم میریختم.عکس بردمربوط به رسیوربخت برگشته97مگااست که من اومدم ناشیانه سرهیتررومستقیم روپایه های آیسی گرفتم وآی سی فلش رودرآوردم.این اولین شاهکارمن توپروگرام کردن آی سی فلش بوده.
وسایلم.هویه40وات-لحیم-روغن-پنس-قلع کش.پروگرامر2000tnmو2آدبتور8پایه و48پایه که فردابه دستم میرسه.که طرزاستفاده درست روازشون بلدنیستم وسخترین تعمیرات درموردعوض کردن خازن ومقاومت بوده...

عکس تار هست جناب محسن.. عکس با کیفیت و شفاف باشه..
اما میشه با کمی دقت مسیرها رو لحیم کرد فقط دقت و حوصله میخواد..
برا کار تعمیرات همیشه قبل از اینکه کاری رو که دفعه اول هست انجامش میدی یه کمی در مورد نحوه کارش تحقیق کن و مطلب بخون چرا که ممکنه فردا یه قطعه زیر کار خراب بشه که یدک براش نداری و مجبور به ضررش بشی یا مشتری لجبازی باشه و برات دردسر درست کنه..
یه هیتر برا انجام اینکار مورد نیاز هست و ضروریه تهیه کنی..اما نحوه کارش هم مهمه چون اگه بیش از حد بورد رو داغ کنی باز ممکنه فیبر رو بسوزونی و مسیرها رو بکنی... هر وقت خریدی تو انجمن مطرح کن راهنمایی میشی.
یه قرص هایی هست بنام قرص لحیم که برا جدا کردن قطعاتsmd بکار میرفت قبلا تو بازار بود اما الان کم هست بخاطر ضرر و مسمومیتش. به علت داشتن مقداری جیوه
.
پروگرامر هم نحوه استفاده و کارش تو انجمن هست خودش هم سی دی داره و اموزشش هست..

2009-05-15
0
28,977
عکس تار هست جناب محسن.. عکس با کیفیت و شفاف باشه..
اما میشه با کمی دقت مسیرها رو لحیم کرد فقط دقت و حوصله میخواد..
برا کار تعمیرات همیشه قبل از اینکه کاری رو که دفعه اول هست انجامش میدی یه کمی در مورد نحوه کارش تحقیق کن و مطلب بخون چرا که ممکنه فردا یه قطعه زیر کار خراب بشه که یدک براش نداری و مجبور به ضررش بشی یا مشتری لجبازی باشه و برات دردسر درست کنه..
یه هیتر برا انجام اینکار مورد نیاز هست و ضروریه تهیه کنی..اما نحوه کارش هم مهمه چون اگه بیش از حد بورد رو داغ کنی باز ممکنه فیبر رو بسوزونی و مسیرها رو بکنی... هر وقت خریدی تو انجمن مطرح کن راهنمایی میشی.
یه قرص هایی هست بنام قرص لحیم که برا جدا کردن قطعاتsmd بکار میرفت قبلا تو بازار بود اما الان کم هست بخاطر ضرر و مسمومیتش. به علت داشتن مقداری جیوه
.
پروگرامر هم نحوه استفاده و کارش تو انجمن هست خودش هم سی دی داره و اموزشش هست..

بادرودوسپاس.من تموم وسایل رودارم فقط مونده فرداپروگرامربدستم برسه....

1-راحترین روش برای درآوردن آی سی فلش
2-ازچه نوک هویه ای استفاده کنم
....

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

بادرودوسپاس.من تموم وسایل رودارم فقط مونده فرداپروگرامربدستم برسه....

1-راحترین روش برای درآوردن آی سی فلش
2-ازچه نوک هویه ای استفاده کنم
....

درود
به نظر من هیتر..البته فکر میکنم شما باید قبلش با بوردهای اوراقی امتحان کنی تا قلق کار بیاد دستت.
برا شروع هم با قرص لحیم امتحان کن فقط حواست به دود ناشی از متصاعد شدن ذوب رو استنشاق نکنی ..البته محض احتیاط گفتم و گرنه اونقدا هم کشنده نیست:a13IRSAT:
هویه نوک ریز و وات کم40یا20 وات از برندgoot

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
باسلام به اساتیدعزیز...
رسیوراستارست که تصویرش کاملاشطرنجی وخراب است کدوم قطعه عوض شود.sr-x200ci plus
باتشکر

سلام همکار گل ..

اگر در بعضی از فرکانسها مشکل داری مشکل پ ا ر ا ز ی ت هست واگر در تمام فرکانسها مشکل داری این مشکل میتواند از پاور دستگاه و یا ای سی رگلاتور کنار تیونر باشه موفق باشید ...

بالا