تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

2009-05-15
0
28,977
سلام همکار گل ..

اگر در بعضی از فرکانسها مشکل داری مشکل پ ا ر ا ز ی ت هست واگر در تمام فرکانسها مشکل داری این مشکل میتواند از پاور دستگاه و یا ای سی رگلاتور کنار تیونر باشه موفق باشید ...
بادرودبه اساتیدگرامی.تصویرکامل بدون وصل کردن سیم ال ان بی دراستارست200خراب است.تشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام به اساتیدعزیز...
رسیوراستارست که تصویرش کاملاشطرنجی وخراب است کدوم قطعه عوض شود.sr-x200ci plus
باتشکر

خازن400ولت تغذیه..خازنهای خط3.3 و5ولت رو هم تعویض نمایید
خازنهای کناری تیونر و یا ایسی رگلاتور

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
با درود- x95 usb تصویر نداره - ایسی 4053 را تعویض نمودم / ترانزیستور های خروجی ویدو را نیز چک کردم سالم بودند- خروجی ویدو از cpu پایه چنده ؟ 2- خروجی ویدو از 4053 پایه چنده ؟ منتظر یاری سبزتان هستم . با سپاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
این هم مشخصات cd 4053

پیوست‌ها

• 10.1 کیلوبایت بازدیدها: 68

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود- x95 usb تصویر نداره - ایسی 4053 را تعویض نمودم / ترانزیستور های خروجی ویدو را نیز چک کردم سالم بودند- خروجی ویدو از cpu پایه چنده ؟ 2- خروجی ویدو از 4053 پایه چنده ؟ منتظر یاری سبزتان هستم . با سپاس

با سایر خروجیها تست کن..
ترانزیستورqv1 درست پشت سوکت اسکارت قرار داره خرابی اون باعث قطع تصویر میشه..
تعویض کن درست میشه..

2009-05-15
0
28,977
خازن400ولت تغذیه..خازنهای خط3.3 و5ولت رو هم تعویض نمایید
خازنهای کناری تیونر و یا ایسی رگلاتور
باسلام.
همه راتعویض کردم.مشکل همچنان پابرجاست.دست رویcpuکه میزارم بیش ازحدداغ میکنه.ممکنه از سی پی یوباشه.آیامیشه سی پی یوروتعویض کرد.بایدازچه نوعی وچه مارکی براتعویض سی پی یواستفاده کنم یابه صرفه نیست.

باتشکرازهمه اساتید

2009-05-15
0
28,977
درودبی پایان
رسیوراستارست97
به فرمایش آقای حیدری عزیزبااهمترسرپایه ترانزیستورهاروولتگیری کردم وولتاژراباکنترل 13و18کردم.حالا بایدچکارکنم

روی کانالهای عمودی که هستم 13.روی کانالهای افقی هم همان 13تا14ولت میشه.تشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام و درود خدمت آقا محسن گل - محسن جان وقتی فرکانس را عمودی و افقی میکنی ولتاژ و تغییرات ولتاژ را ابتدا در پایه بیس ترانزیستور SMd کنار LM317 ببین و بعد کلکتور ترانزیستور که باز هم بعد از مقاومت فرمان میرسد به ترانزیستور بعدی و بعد از آن آی سی LM317 پس بهتر است مسیر را کامل کنترل کنی ببینی تا کجا تغییر ولتاژ انجام میگیرت با تغییر افقی و عمودی

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
باسلام..........
استارست 230بعداز1ساعت تصویرسیاه وسفیدمیشه.مشکل ازکجاست .باتشکرازاساتیدعزیز
مدار را با تینر شسته و دوباره قلع کشی کن احتمال قطعی یکی از لحیمها وجود دارد در ضمن ببین حرارت سی پی یو عادی است یا نه

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام.
همه راتعویض کردم.مشکل همچنان پابرجاست.دست رویcpuکه میزارم بیش ازحدداغ میکنه.ممکنه از سی پی یوباشه.آیامیشه سی پی یوروتعویض کرد.بایدازچه نوعی وچه مارکی براتعویض سی پی یواستفاده کنم یابه صرفه نیست.

باتشکرازهمه اساتید
سلام
بله این احتمال هم هست که خود سی پی یو مورد داشته باشه..
شما از خود سی پی یو تست تصویر بگیرید ببینید خروجی داره یا نه.. با سیم مستقیم و با خازن1میکرو..
خود سی پی یو رو میشه تعویض کردم اما دقت لازم و تجربه رو میخواد..(توصیه میکنم با توجه به عدم تجربه قبلی در تعویض سی پی یو انجام ندهید ویا اینکه دقت کافی رو انجام دهید تا دچار مشکل نشید)
سی پی یو این نوع رسیور از سری Conexantهست..

باسلام..........
استارست 230بعداز1ساعت تصویرسیاه وسفیدمیشه.مشکل ازکجاست .باتشکرازاساتیدعزیز
اگر رنگ تصویر قاطی میشه مثلا قرمز یاد یا ابی بشه ویا کلا قطع مورد برمیگرده به ترانزیستور تصویر که همانqv1هست و اگر تصویر سیاه سفید بشه
شما کریستال رو تعویض نمایید..خرابی کریستال باعث سیاه و سفید شدن تصویر هم میشه..
درودبی پایان
رسیوراستارست97
به فرمایش آقای حیدری عزیزبااهمترسرپایه ترانزیستورهاروولتگیری کردم وولتاژراباکنترل 13و18کردم.حالا بایدچکارکنم

روی کانالهای عمودی که هستم 13.روی کانالهای افقی هم همان 13تا14ولت میشه.تشکر

ایراد از خود lm317 یا المانهای کناری اون هست..
موفق باشید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
باسلام.

باتشکرازهمه اساتید
برای اطمینان از خرابی سی پی یو بهترین و سریع ترین راه اینه که تغذیه سی پی یو را از یک منبع تغذیه متغیر دیجیتالی وصل کنی و ببینی آمپر کشی دارد جریان بیش از حد میکشد یا عادی است تا مطمعن شوی داغ کردن سی پی یو به خاطر خرابی خودش است یا ولتاژ اضافه و یا نا صاف بودن ولتاژ البته در بعضی موارد هم مثل اتصال قسمت فرمان 22 کیلوهرتز و یا اتصال ورودی چشم گیرنده کنترل و غیره نیز موجب جریان کشی سی پی یو میگردد

2009-05-15
0
28,977
با سلام و درود خدمت آقا محسن گل - محسن جان وقتی فرکانس را عمودی و افقی میکنی ولتاژ و تغییرات ولتاژ را ابتدا در پایه بیس ترانزیستور SMd کنار LM317 ببین و بعد کلکتور ترانزیستور که باز هم بعد از مقاومت فرمان میرسد به ترانزیستور بعدی و بعد از آن آی سی LM317 پس بهتر است مسیر را کامل کنترل کنی ببینی تا کجا تغییر ولتاژ انجام میگیرت با تغییر افقی و عمودی

باسلام...
ولتاژپایه راست ال ام 1317بیشتراز13ولت نیست.باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزانم.
من آی سی فلش رسیورمگارودرآوردم وفلش کردم.آیابعدازفلش کردن لازمه که سریع پچ جدیدونرم افزارروبه رسیورانتقال بدم.اگه انتقال ندهم آیارسیوربالا نمیاد.
باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
رسیور97مگاکه روی چراغ قرمزبود.چندفایل فلش به آی سی تزریق کردم.سی پی یوروهیترگرفتم-خازن16ولت1000میکروهم عوض کردم درست نشد.تنهاراه باقیمانده آی سی رم بود.آی سی رم رودرآوردم خداروشکررسیوردرست شد.بعدازچنددقیقه تصویرقرمزرنگ وپرازخش شد.که بردروباتینر20000شستم درست شد...
حالاسوال من اینجاست آی سی رم روازیه رسیوردیگه جایگزین کردم بجاش چی میتونم جایگزین کنم...چطوری میشه آی سی رم روپروگرام کرد
باتشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام...
رسیور97مگاکه روی چراغ قرمزبود.چندفایل فلش به آی سی تزریق کردم.سی پی یوروهیترگرفتم-خازن16ولت1000میکروهم عوض کردم درست نشد.تنهاراه باقیمانده آی سی رم بود.آی سی رم رودرآوردم خداروشکررسیوردرست شد.بعدازچنددقیقه تصویرقرمزرنگ وپرازخش شد.که بردروباتینر20000شستم درست شد...
حالاسوال من اینجاست آی سی رم روازیه رسیوردیگه جایگزین کردم بجاش چی میتونم جایگزین کنم...چطوری میشه آی سی رم روپروگرام کرد
باتشکر
سلام
ایسی رم رو نمیشه پروگرم کرد!
شماره مشابه رم رو میتونی استفاده کنی.. رو خود رم نوشته شده..

mehrab

کاربر
2006-11-26
20
41
باسلام خدمت دوستان ....ریسیور150dبعدازچنددقیقه که سالم کارمیکنه تصویرقطع می شه ومیزنه درجستجوی سیگنال وتا دستگاه راخاموش وروشن نکنیم تصویرنمی اید لطف راهنمایی کنید که عیب از کجاست باسپاس فراوان

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزيز اين مشكل براي گرم شدن بيش از حد پردازنده ميباشد حالا گرم شدن ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه يكي از اونا ميتونه تنظيم نبودن ولتاژ تغذيه باشه . شما اول سوكت تغذيه رو از برد جدا كنيد و ولتاژ گيري كنيد در صورت سالم بودن مسير ولتاژ 3.3 روي برد رو چك و دنبال كن.
ميتونيد از يه تكه الومنيوم يا هاتسينگ روي پردازند به عنوان رادياتور يا خنك كننده استفاده كنيد.

بالا