با درود دوستان یک استارست 150dplus برام اومده که روی پنل چندتا 8 هست نیاز به فلش کردن داره .توی همین سایت فایل این مدل هست فقط در تشخیص ایسی فلش ونوع دستگاه راهنمایی میخوام .تشخص خودم که این ایسی سمت چپ سی پی یو اون 48 پایه است که اگر اشتباه نکنم .در ضمن باتوجه به عکس این مدل ایا یک مگ است یا نوع 2 مگ .چون توی سایت دونوع فایل فلش هست کدوم برای این مدل است درصورت امکان فایل 2 مگ را همینجا اپلود کنیدسپاسگذارم SR-X150D.plus,4000 ch (AT49BV162AT).منتظر راهنمایی اساتید هستم سپاس http://up-is.ir/up94/p1/142936981253362.jpg
درود
دوستان یک استارست 200 برام اوردن که بوت نمیشد با تعویض خازنهای 3.3بوت شد الان تصویرندارم روی پایه 12ایسی 4053تصویر دارم 12ولت هم روی پایه 16 دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون
دروددرود
خروجی تصویر رو دنبال کنی احتمالا با یک مقاومت 75 یا 100 اهمی به یک ترانزیستور میره اینا رو چک کن .
ای سی 4053 هم ممکنه خراب باشه.
بادرود- دستگاه استارست 550 دی الترا سیگنال داره ولی موقع سرچ هیچ کانال ررا پیدا نمیکنه دوستان تجربه ای در این زمینه دارند ؟کار های انجام شده تمام خازن های خط 3.3 تعویض شد 2- خازنهای 5 ولت پاور تعویض شد. شستشوی برد وهیت 3- مقاومت های اطراف تیونر چک شد. آیسی فلش پروگ شد دوستان و اساتید مجرب لطفا کمک کنید :sadwalk:
بادرود- استاد بزرگوار lm317 کارش دادن ولتاژ lnb هستش که ولتاژ مربوطه موجوده ÷س عیب جایی دیگره .ایسی lm317 رو تعویض کن....
با درود.بادرود- دستگاه استارست 550 دی الترا سیگنال داره ولی موقع سرچ هیچ کانال ررا پیدا نمیکنه دوستان تجربه ای در این زمینه دارند ؟کار های انجام شده تمام خازن های خط 3.3 تعویض شد 2- خازنهای 5 ولت پاور تعویض شد. شستشوی برد وهیت 3- مقاومت های اطراف تیونر چک شد. آیسی فلش پروگ شد دوستان و اساتید مجرب لطفا کمک کنید :sadwalk: