بادرود- دستگاه استارست 550 دی الترا سیگنال داره ولی موقع سرچ هیچ کانال ررا پیدا نمیکنه دوستان تجربه ای در این زمینه دارند ؟کار های انجام شده تمام خازن های خط 3.3 تعویض شد 2- خازنهای 5 ولت پاور تعویض شد. شستشوی برد وهیت 3- مقاومت های اطراف تیونر چک شد. آیسی فلش پروگ شد دوستان و اساتید مجرب لطفا کمک کنید :sadwalk:
با درود //دوستان ریسیور استارست x95usbروی بوت گیرکرده و بالا نمیاد خازنهای پاور را تعویض کردم و ایسیرا هم فلش کردم ولی نشد دوستان لطفا راهنمایی فرمایید در ضمن تمامی ولتازها هم درست هستن///باسپاس
درود
با لودرنرم افزار 1.64 انتقال بده
با درود //دوست گرامی ایسی 8 پایه ایپرام هستش ؟فایل خاصی روش باید پروگرام بشه /البته ناگفته نمونه برخی اوقات هم چندین بار بوت قطع و صل میشه و بالا هم میادشما ورژن 164 رو بزنید اگه لازم بالا نیومد رگلاتور 1.2 رو چک کنید همچنین در صورت امکان از یه پاور مطمئن برای تست استفاده کنید
حتی ممکنه ای سی 8 پایه کنار سوکت پنل خراب باشه
داخل تیونر یه خازن 47 میکرو 16 ولت وجود داره اونو تعویض کن
درررود بر شمابا درود //این هم عکس فقط لطف کنید اگر فایل مطمئن و نرم افزار دارید بزارید
خدرررود بر شمابا سلام
دوستان عزیز یک استارست x50cu به غیر یک فرکانس در مسیر یاهست تمام فرکانس هارا خشدار نشان میدهد . 317 رو تعویض کردم . همچنین پاور هم هیچ مشکلی ندارد . از پاور یک دستگاه سالم استفاده کردم . ولی باز هم تغییری حاصل نشد . از شما خواهشمندم در روی عکس راهنماییم کنید که کدام قطعه هارو عوض کنم نتیجه میگیریم . ( حتما روی عکس علامت گذاری کنید ممنون میشم )