تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دوستان
من يك دستگاه ريسيور x50 ultra دارم وقتي كليد پاور رو ميزنم دستگاه روشن ميشه ولي به طور مكرر ريسيور ريست ميشه .اين هم براي توضيح بدم كه دستگاه آپگريد ميشه و برنامه رو قبول ميكنه ولي ريست ميشه و فقط جلوي پنل دستگاه به مدت 5 ثانيه علامت ---- ظاهر ميشه

مشکل رسیور سخت افزار و معمولا مربوط به تغذیه می شود

مجی

کاربر
2010-06-17
1
2
54
اول ولت خروجی تیونر را چک کن .اگر ولت خروجی نداره lm317 را چک کن.مسیر ولت تا تیونر چک شود.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مشکل ایجاد شده معمولا به دلیل افت ولتاژ 3/3 و با تعویض خازن این مسیر در تغذیه مشکل رفع می شود لحیم سردی cpu هم باعث این عیب می شود و عیب مربوطه ربطی به خروجی تیونر ندارد

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
رسیور استارست

SR.x550D ULTRA

مشکلش روشن نمی شد .فلش راپروگرام کردم روشن شد وال 239 می زند وفرکانس ندارد.ولتاژ در خروجی تیونر دارد.دیش نیز تنظیم است وبا رسیور دیگری مشکل ندارد. لطفا راهنمایی کنید. تشکر

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
رسیور استارست

SR.x550D ULTRA

مشکلش روشن نمی شد .فلش راپروگرام کردم روشن شد وال 239 می زند وفرکانس ندارد.ولتاژ در خروجی تیونر دارد.دیش نیز تنظیم است وبا رسیور دیگری مشکل ندارد. لطفا راهنمایی کنید. تشکر
سلام
دوست عزیز ولتاژهای خروجی تیونر را چک کنید اگر با تغییر پلاریته در منو خروجی 13-18 بشود وتیونر هم ابخوردگی نداشته باشه از طریق سیم متاسفانه خود تیونر شما خراب است باید تعویض شود.
برای اطمینان یکبار نرم افزار550 سوبر روی دستگاه بزنید اگر سیگنال نده تیونر رفته:eek:ky:

rouzbeh_apr

کاربر
2010-06-13
5
6
37
خازن 3.3 رو چک کردم مشکلی نداره. ولی 24v و 12v هر کدوم نیم ولت کم دارن ممکنه مشکل از اینا باشه؟

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
یه دستگاه x97از نوع دوم دارم که وقتی برق شهر یا به هر دلیلی برق خونه قطع بشه بعد از دوباره وصل شدن برق دستگاه واصه خودش روشن میشه و روی استند بای نیمره و اگه خودم دستگاه رو از پشت با دکمه پاور خاموش کنم و دوباره روشنش کنم چراغ قرمزش شروع میکنه به خاموش و روشن شدن زمانی هم درست میشه که دوشاخه برقش رو یک با دربیارم و دوباره بزنم با این حال دستگاه چه ازنظر سیگنال و تصویر و صدا هیچ مشکلی نداره
متشرم از رهنمایی و زحمات شما

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام
دوست عزیز ولتاژهای خروجی تیونر را چک کنید اگر با تغییر پلاریته در منو خروجی 13-18 بشود وتیونر هم ابخوردگی نداشته باشه از طریق سیم متاسفانه خود تیونر شما خراب است باید تعویض شود.
برای اطمینان یکبار نرم افزار550 سوبر روی دستگاه بزنید اگر سیگنال نده تیونر رفته:eek:ky:

با تشکر از جواب شما تیونر راتعویض کردم وبادادن فرکانس 11555سیگنال دارم وبا سرچ کانالها راگرفت اما مشکل دیگر اینکه ورزن رامی گیرد ودرآخر کار ارور می دهد ومشکا دیگر اینکه اگر خاموش کردیم همه چیز پاک می شود حتی اگر استنبای شود.ودوباره باید فرکانس داده بشه و......

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
با تشکر از جواب شما تیونر راتعویض کردم وبادادن فرکانس 11555سیگنال دارم وبا سرچ کانالها راگرفت اما مشکل دیگر اینکه ورزن رامی گیرد ودرآخر کار ارور می دهد ومشکا دیگر اینکه اگر خاموش کردیم همه چیز پاک می شود حتی اگر استنبای شود.ودوباره باید فرکانس داده بشه و......
سلام
دوست عزیز پریدن کانالها نشان از خرابی فلش دستگاه دارد وباید فلش تعویض کنید باید بقیه برد دستگاه را هم تست کنید اتصالی یا مورد دیگری در کار نباشه:eek:ky:

parvizj

کاربر
2006-10-16
7
3
سلام لطفا دقیقا یک راه حل اساسی بگوئید تا مشکل ما حل شود در نداشتن تصویر و صدا در استارست ایکس 95و 230 یو اس بی بنده چک کردم سومین کاربر هستم که این مشکل را دارم لطفا کمک بفرمائید

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
من یک رسیور x95 دارم که بعد نیم ساعت تصویر میره و رسیور کلا قفل میشه و تا خاموش و روشن نکنی (قطع برق)دوباره راهاندازی نمیشه.لطفا راهنمای کنید

با تشکر

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام لطفا دقیقا یک راه حل اساسی بگوئید تا مشکل ما حل شود در نداشتن تصویر و صدا در استارست ایکس 95و 230 یو اس بی بنده چک کردم سومین کاربر هستم که این مشکل را دارم لطفا کمک بفرمائید

با سلام
من یک رسیور x95 دارم که بعد نیم ساعت تصویر میره و رسیور کلا قفل میشه و تا خاموش و روشن نکنی (قطع برق)دوباره راهاندازی نمیشه.لطفا راهنمای کنید

با تشکر
سلام
عزيزان از فايل كارخانه اي واصلي رسيور خودتان كه در همين بخش هست با كابل آپگريد كنيد اگر موردرفع نشود سخت افزاري هست واولين ايراد ميتواند از خرابي خازن هاي پاور باشه:eek:ky:

tda2030

کاربر
2009-07-30
105
1,107
56
استارست .696

با سلام. استار ست 9696 كه خود به خود كانا ل عوض ميكند . كارهاي انجام شده تست پنل وتعويض اسي فلش اما عيب با قيست .

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
} دوست عزیز شما منو رو بزنید رو گزینه stb setting شماره 8282 رو بزنید صفحه ای باز میشه
گزینه 1و 2و3و4 رو روی off قرار دهید
گزینه پنجم روی sat-1 قرار دهید
گزینه 6و7 رو کاری نداشته باشید
و گزینه اخری رو روی 4 قرار دهید و با کلید منو خارج شوید
و یکبار دستگاه رو از پشت خاموش و روشن کنید
مشکل حل میشه
دستگاه من اینجور بود با همین روش درست شد
با سلام. استار ست 9696 كه خود به خود كانا ل عوض ميكند . كارهاي انجام شده تست پنل وتعويض اسي فلش اما عيب با قيست .

آخرین ویرایش:

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
دستگاه 7100 usb سیگنال فول میاره ولی موقع جستجو هیچ کانالی پیدا نمیکنه
نرم افزار قدیم و جدید ریختم
فایل کانال اماده هم ریختم
ریسیت فکتوری هم کردم
ولی هیچ فایده ای نداره به نظر شما مشکل از چیه
لطفا کمک کنید

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
یه دستگاه x97از نوع دوم دارم که وقتی برق شهر یا به هر دلیلی برق خونه قطع بشه بعد از دوباره وصل شدن برق دستگاه واصه خودش روشن میشه و روی استند بای نیمره و اگه خودم دستگاه رو از پشت با دکمه پاور خاموش کنم و دوباره روشنش کنم چراغ قرمزش شروع میکنه به خاموش و روشن شدن زمانی هم درست میشه که دوشاخه برقش رو یک با دربیارم و دوباره بزنم با این حال دستگاه چه ازنظر سیگنال و تصویر و صدا هیچ مشکلی نداره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی این ایراد نیست مربوط به نرم افزاردستگاه میباشد
متاسفانه این سری تولیدات شرکت گلوبال مثل سری550 وقتی به برق می زنیم روشن شده روی کانال میروند:eek:k:

بالا