سلام همکار گرامی این ایراد شما از معیوب بودن چند قطعه میتواند باشد . اول مشخص کنید که کانلهایی که مثلا رو هریزانتال هستند این مشکل را دارند یا نه اگه از این مورد باشد با تعویض 317 مشکل شما رفع میشود در غیر اینصورت یک عدد خازن در کنار کریستال دستگاه در نزدیکی رگلاتور وجود دارد که با تعویض ان مشکل شما کاملا برطرف میشود من تا الان بالای 20 رسیور را که دارای این مشکل بودند با تعویض این خازن رفع عیب نمودم مقدار این خازن هم در بعضی موارد 100 میکروفاراد بوده و در اندکی 47 . اگه باز موردی داشتین میتونید تو یاهو منو پیدا کنی mohabbat_tooبا تشکر از شما دوست عزیز
منظور من از خش دار بودن یا شطرنجی این است که انگار دیش به طور مناسب تنظیم نشده باشد یا مانعی جلوی سیگنال باشد که تصویر بریده بریده باشد اما تمام کانالها اینطوری نیستند و پنجاه پنجاه اینطوری هستند و دیش و ال ان بی کاملا تنظیم هستند وبا رسیور دیگه مشکلی ندارند
دستگاه 7100 usb سیگنال فول میاره ولی موقع جستجو هیچ کانالی پیدا نمیکنه
نرم افزار قدیم و جدید ریختم
فایل کانال اماده هم ریختم
ریسیت فکتوری هم کردم
ولی هیچ فایده ای نداره به نظر شما مشکل از چیه
لطفا کمک کنید
میشه بگین از کدم سری نرم افزار استفاده کنم درست میشه
با درودسلام همکار گرامی این ایراد شما از معیوب بودن چند قطعه میتواند باشد . اول مشخص کنید که کانلهایی که مثلا رو هریزانتال هستند این مشکل را دارند یا نه اگه از این مورد باشد با تعویض 317 مشکل شما رفع میشود در غیر اینصورت یک عدد خازن در کنار کریستال دستگاه در نزدیکی رگلاتور وجود دارد که با تعویض ان مشکل شما کاملا برطرف میشود من تا الان بالای 20 رسیور را که دارای این مشکل بودند با تعویض این خازن رفع عیب نمودم مقدار این خازن هم در بعضی موارد 100 میکروفاراد بوده و در اندکی 47 . اگه باز موردی داشتین میتونید تو یاهو منو پیدا کنی mohabbat_too
با سلام : استارست x550d superخروجی تصویر خراب شده منتها ترانزیستور های خروجی تصویر از نوع اس ام دی مثبت می باشد وترانزیستور a1015جای آن کار نمی کند لطفا راهنمایی نمایید . باتشکر فراوان.
با درودسلام
من استارست 250cu دارم . اصلا" سيگنال ندارم . يه بار به تعمير كار هم دادمش گفت تيونرشو عوض كردم . حالا هم مشكلم حل نشده فقط بعضي از فركانسها سيگنال دارند اونم قطع و وصل ميشه
با درودبا سلام
یه رسیور ایکس 90 هست که همه چیش سالمه بجز صداش که انگار توش تراکتور روشنه و صدای عجیبی میده . ایراد اگر از ایسی صداش هست . میشه لطف کنید شماره ایسیشو اعلام کنید ؟
با درود
دوست گرامی باید اول از تنظیمات دیش وسیم انتن خودتان اطمینان پیدا کنید
از بارازیت محلی هم میتواند باشد
دستگاه را با انتن دیگه ای چک کنید
برای امتحان دستگاه دیگه ای هم توی خونه تان اگر مقدور است امتحان کنید
از خرابی پاور هم میتواند باشد
تیونر این دستگاه بسادگی خراب نمیشودk:
با درودسلام
با دستگاه ديگه چك كردم همه چي درسته عيب از دستگاست چون با دستگاه ديگه اين مشكل رو ندارم . دستگاه رو با چندتا ديش ديگه امتحان كردم ولي بازم جواب نداد . به نظرشما مشكل از كجاست ؟
با درود دوست گرامیبا سلام
من یک رسیور x95 دارم که صدا نداره صدا کاملا قطع میباشد لطفا راهنمای کنید.
با درودمشكل x95 هرچند وقت ميره رو boot
پشت سر هم بوت ميشه
اكثرن اينطوري ميشد
الان فقط پشت سر هم بوت ميشه
ممنون
اگه ممكن هست راهنماي كنيد
پاسخ پرسش های من را ندادیداين دستگاه خودش درست شد
پنل و قاب مشكي
اين چندمين باره
به نظر شما ربط به تغذيه داره
يا مشكل جاي ديگه ميباشد
ممنون