سلام و درود ترانزیستور tip 42 و مقاومت 810 شماره روی آن میباشد اما با اهمتر یک کیلو اهم نمایش میدهد من از مقاوت 820 اهم جایش استفاده نمودم مشکلی نبودهسلام . یدونه استارست sr-x30cu دارم که دو تا قطعه رو بردش برداشتن کسی اوراقی نداره نگاه کنه . بین تیونر و lm317 هستن . اولی ترانزیستور q503 (شاید tip 42c باشه) دومی مقاومت r128 کنار همین ترانزیستور.
ممنون
سلام ببین به چه فرکانسی که میرسد این مشکل پیش می آید 10881
با سلام به دوستان
استارست x97 usb titanium دارم که کنترل ان از کار افتاده
ایسی فلش را پروگرام کردم .سنسور ریموت را عوض کردم .ایسی cpu را هیتر گرفتم ولی هیچ تاثیری نداشت
لطفا راهنمایی کنید
با سلام وتشکربا اهمتر خروجی چشم را تست کن ببین با زدن دکمه کنترل سیگنالی دریافت میکند در ضمن کنترل را نیز با دستگاه دیگر تست کن یا کنتر ل مشابه را با دستگاه تست کن چون اکثر کنترل ها با ضربه خوردن تغییر فرکانس میدهند و کنترل با تستر یا دوربین سالم نشان میدهد اما فرکانسش تغییر کرده و روی خود دستگاه کار نمیدهد . ولتاژ 5 ولت روی چشم گیرنده را نیز تست کن
سلام دوستان يه sr-x230USB آوردن روي بوت مانده
بعضي وقتها درست ميشه ولي ولتاژها رو چك كردم درسته دوستان كمك كنيد رفع عيب كنم
سلام دوستان يه sr-x230USB آوردن روي بوت مانده
بعضي وقتها درست ميشه ولي ولتاژها رو چك كردم درسته دوستان كمك كنيد رفع عيب كنم
خازن 1000 میکرو 16 ولت استفاده کنید استفاده از خازن 25 ولت در حالت قطع و وصل برق و شارژ و دشارژ خازن موجب شوک ولتاژ بر روی قطعات مسیر میگرددسلام
خازن های خط 3.3 و 5 ولت رو تعویض کنید( 1000 میکرو 25 ولت بزن ) بعد اعلام وضعیت کنید.
خازن 1000 میکرو 16 ولت استفاده کنید استفاده از خازن 25 ولت در حالت قطع و وصل برق و شارژ و دشارژ خازن موجب شوک ولتاژ بر روی قطعات مسیر میگردد