تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
<br>
درود..<br>متاسفانه اسکوپ ندارم..<br>همه چی رسیور نرمال و عادی هست..احتمال خرابی سی پی یو زیاده.<br>پاور سالم هم تست کرده بودم..<br>
<br>
استاد بزرگوار دوتا ایسی از دو نمونه رسیور سالم باز و تست کردم.. دوتاشون همون مشکل رو دارن..<br>ممنون<br>

درود :

دوست عزیز روش جناب
bardia.t در صفحه 90 پست 8 رو شما بکار ببرید بنده یک کوچیک میخوام توضیحات استاد رو بازتر کنم اضافه میکنم روش این کار رو در صفحه 90 پست 2 دنبال کنید بنده به اون اشاره کردم اما شما این دفعه هر دوتای فیشهای Audio رو از رسیور جدا و فقط فیش Video رو روی کام بگزارید و روی نوکه ی یکی از فیشهای Audio یک مقاومت 100 اهمی لحیم کن و سر دیگر مقاومت رو رویه پایه های خروجی آی سی صدا دونه دونه قرار بده و بعد ورودی آی سی صدا و بعد سر مقاومتهای اون مسیر و نهایتاً تا خروجی خود cpu کاوش کنید اگر باز مشکل برطرف نشد نتیجه میگیریم cpu خرابه.

توجّه:
یک نکته در صفحه
90 پست شماره 2 مقاومت باید 10اهمی بکار برده شود که بنده به اشتباه 100 همی ذکر کرده بودم.

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوستان استارست 200 قدرت سیگنال برخی موارد داره و برخی موارد نداره و کیفیت سیگنال به هیچ عنوان نداره /پاور سالمه تینور سالمه /ولتازهای تیونر را دارم /ایسی را هم فلش کردم ولی باز هم عیب رفع نشده دوستان راهنمایی فرمایید //با سپاس

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
با درود //دوستان استارست 200 قدرت سیگنال برخی موارد داره و برخی موارد نداره و کیفیت سیگنال به هیچ عنوان نداره /پاور سالمه تیونر سالمه /ولتازهای تیونر را دارم /ایسی را هم فلش کردم ولی باز هم عیب رفع نشده دوستان راهنمایی فرمایید //با سپاس

درود

مسیر پایه های دیتا تا سی پی یو رو بررسی کنید

اگه چسب ریخته رو مقاومتها حتما تمیزش کنید

اگه مشکل رفع نشد احتمال خرابی ای سی 3501 پشت تیونر وجود داره

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

استارست 200 نوشتید من به اشتباه فکر کردم 2000 منظورتونه که عذر میخوام این مدل این ای سی رو نداره

یه نکته که توی این مدلها هست که مدل یک مگ و دو مگ و ورژن 7 دارن که باید نرم افزار مخصوص خودشونو بزنی وگرنه سیگنال نداری

یه عکس هم بذارین لطفا

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام یک دستگاه استارست x97 titanium دارم فرکانس های افقی نشون نمیده

خواستم بدونم کدوم ترنزیستور باید عوض کنم شمارش چیه ؟

سپاس

درود :
ترانزیستور 3 پایه با شماره b772 بغل lm عوض شود مشکل برطرف میشه

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
چرا این تاپیکها فعال نیست یک استارست x98usbدستم رسید روی RUNگیر کرده

1.8 -3.3 رو برد OKهست چندمدل فلش زد ولی نتیجه نداد قلا ا روی 4000یه فایل بود ای سی24C04رو برنامه میددی ایا این مدل هم از این فایل دارهیا اشکا در جای دیگری است

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
چرا این تاپیکها فعال نیست یک استارست x98usbدستم رسید روی RUNگیر کرده

1.8 -3.3 رو برد OKهست چندمدل فلش زد ولی نتیجه نداد قلا ا روی 4000یه فایل بود ای سی24C04رو برنامه میددی ایا این مدل هم از این فایل دارهیا اشکا در جای دیگری است

درود
اگر فایلهایی که تو فروم هست استفاده کردید و کریستال رو چک کردید و شورتی چند خازن اطراف سی پی یو و همینطور ای سی فلش مورد خود سی پی یو کل این مدل رسیور ها مشکل طراحی دارند خراب میشن و معلوم نیست چرا

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
نداشتن ولتاز در خروجی استارست

با درود ///دوستان چون درب جلو نداشت متاسفانه مدلشو نمیدونم چی هستش///این دستگاه روشن میشه و بالا میاد ولی در خروجی تیونر ولتاز نداره ولی روی پایه وسط 317 ولتاز را داره ولی ولتاز با گزینه های داخل منو خاموش و روشن نمیشه و فقط 14 ولت را داره ولی در خروجی تیونر ولتاز اصلا نداره /روی دیس پلی جلو هم مرتب عبارت lnbfخاموش و روشن میشه //دوستان راهنمایی فرمایید در ضمن 317 را هم تعویض کردم

پیوست‌ها

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
سلام . این ایراد مربوط به اتصال کوتاه در مسیر تیونر می باشد. شما اگر روی برد tip42 دارید تعویض کنید. مدار رو بخصوص مسیر تیونر رو از نظر آبخوردگی بررسی نمایید. اگه ممکنه یه عکس واضح از برد بذارین.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سیگنال ندادن رسیور starsat sr-96 usb روی جهت بدر در حالی که اچ و وی هیچ ایرادی نداره!

با سلام :
دوستان یک رسیوری حدود 3 روزی هست درگیرشم برام اوردن اتصال ال ان بی داشت و سیگنالش سوخته منتهی تیونر در این وضعیت سالم مونده.... حالا سیگنال اون هیچ ایرادی نداره یعنی هم وی و هم اچ عالی هست و روی جهت نایل ست به خوبی انتن میده و 1080 کانال در جستجوی حالت شبکه دریافت کرد این رسیور مدل starsat sr-96 usb هستش اما روی جهت بدر روی انتنهای من که دو دیش دارم هم گردون و هم عادی هیچ کانالی دریافت نمیکنه اما روی انتن صاحب دستگاه حدود 250 کانال دریافت میکنه ولی هیچ کانالی از شبکه های استانی کشور رو دریافت نمیکنه اشکال کجا میتونه باشه در ضمن اشکال در ترانزیستر ال ام نیست چرا که دو عدد عوض کردم بی فایده هست و پاور هم افت ولتاژ نداره اوکی هست که دست نخورده گذاشتم .

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با سلام :
دوستان یک رسیوری حدود 3 روزی هست درگیرشم برام اوردن اتصال ال ان بی داشت و سیگنالش سوخته منتهی تیونر در این وضعیت سالم مونده.... حالا سیگنال اون هیچ ایرادی نداره یعنی هم وی و هم اچ عالی هست و روی جهت نایل ست به خوبی انتن میده و 1080 کانال در جستجوی حالت شبکه دریافت کرد این رسیور مدل starsat sr-96 usb هستش اما روی جهت بدر روی انتنهای من که دو دیش دارم هم گردون و هم عادی هیچ کانالی دریافت نمیکنه اما روی انتن صاحب دستگاه حدود 250 کانال دریافت میکنه ولی هیچ کانالی از شبکه های استانی کشور رو دریافت نمیکنه اشکال کجا میتونه باشه در ضمن اشکال در ترانزیستر ال ام نیست چرا که دو عدد عوض کردم بی فایده هست و پاور هم افت ولتاژ نداره اوکی هست که دست نخورده گذاشتم .

درود :

دوستان رسیور فوق با تعویض ترانزیستور smd با لوکیشن qt1 اشکالش برطرف شد.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39

درود :

دوستان رسیور فوق با تعویض ترانزیستور smd با لوکیشن qt1 اشکالش برطرف شد.
در مورد مذکور ترانزیستور مورد نظر در مسیر 22 کیلوهرتز است که خرابی این ترانزیستور موجب میشود یک سری کانال که فرکانس 22 کیلوهرتز دارند را دریافت نکند و فرمان سوئیچ هم عمل نکند و بهترین روش تست استفاده از فایندر چهار ال ای دی است که در فرکانهایی که 22 کیلوهرتز دارند led نمایشگر فرکانس فوق روی فایندر روشن نمیشود .

SHOMANTIKA

کاربر
2009-02-17
45
115
درود
یه استارست 2100 هایپر برام آوردن که سویچ نمیکنه
اما فقط استانی های اینتلست رو میگیره
پاور هیچ مشکلی نداره تست کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا