تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babae

optjlkjk

کاربر
2008-05-23
19
21
شبكه 3 موقع فوتبال چه جوري باز ميشه ممنون همه

• Like

farhad1

کاربر
2009-10-09
1
0
درخواست راهنمایی درمورد رسیورstarsat x95 titanium

خدمت دوستان عزیز سلام خسته نباشید من تلویزیون ال سی دی چهل اینچ سامسونگ سری پنج وفول اچ دی دارم ورسیور من هم مدل استارست ایکس 95 تیتانیوم هستش ولی کانالهای اچ دی را پخش نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که آیا دستگاهم یا دیشم ویا تلویزیون من این امکان رو نداره یا باید کاری کرد که فعال بشه لطفا از دوستان خواهشمندم اگه میتونید واطلاعی داری کمک وراهنمایی کنید ممنون ومرسی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
خدمت دوستان عزیز سلام خسته نباشید من تلویزیون ال سی دی چهل اینچ سامسونگ سری پنج وفول اچ دی دارم ورسیور من هم مدل استارست ایکس 95 تیتانیوم هستش ولی کانالهای اچ دی را پخش نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که آیا دستگاهم یا دیشم ویا تلویزیون من این امکان رو نداره یا باید کاری کرد که فعال بشه لطفا از دوستان خواهشمندم اگه میتونید واطلاعی داری کمک وراهنمایی کنید ممنون ومرسی

دوست عزيز اين دستگاه قادر به بازگشايي کانالهاي hd نيست. فقط يک رسيور معمولي ميباشد و همان تصوير معمولي از طريق خروجي hd ارائه ميکند. مارک hd ready اين رسيور صرفا تبليغ و براي فروش بيشتر محصول ميباشد. اين دستگاه قابليت خاصي ندارد.

• Like

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
لطفا یک لیست کانال از هاتبرد وعرب ودبیلیو 3وسیروس واستانی برای 97 تیتانیوم بگذارید که کانالهایی که بادانگل میکروباکس باز می شوند به صورت ردیف بعد از کانالهای ایرانی باشد

rofagha

کاربر
2010-01-22
1
0
114
باسلام
آیا x97usb با مدل تیتانیوم فرق میکنه
اصلا تیتانیوم چیه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام
آیا x97usb با مدل تیتانیوم فرق میکنه
اصلا تیتانیوم چیه

بله دوست عزيز. هم از لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار فرق ميکنند . ولي شکل ظاهري يکي هست. سري تيتانيم چند ماه قبل وارد بازار شده و جديدتر هست.استارست بعضي توليدات جديد با مارک سري تيتانيم بيرون داده .

• Like

damst2005

کاربر
2009-09-29
4
11
سلام من دو سه روز پيش يك رسيور x97 تيتانيوم خريدم . و يك سري مشكلاتي با اون دارم كه اميدوارم بتونيد بهم كمك كنيد.
1 – اولين مشكلم اينه كه روي كانالها بخصوص روي كانالهاي ماهواره هاتبرد ، حتي كانالهاي ايراني ، دستگاه پيغام مي ده " علامت ضعيف است " و بعد از 10 الي 15 ثانيه كانال رو باز مي كنه و در بعضي موارد بعد از اين پيغام اصلاً كانال رو باز نمي كنه . آخرين پچ رو دستگاه هم فكر مي كنم ورژن 1.48 باشه اگه اشتباه نكنم و كانالهايي مثل action ، tf1 ، w9 *، rtl9 * ، dorcel و غيره هم باز هستند. اين مشكل براي چيه و آيا درست مي شه؟
2 – مشكل بعدي در ويرايش و مرتب كردن كانالهاست. وقتي مي خوام يك كانال رو مثلاً از رديف 500 بيارم بذارم رديف 2 ، اين كار رو مي كنه ولي اون كانالي رو كه قبلاً ريدف 2 بود مي بره مي ا ندازه رديف 500 جاي اون يكي كانال. آيا مي شه اين مشكل رو حل كرد؟
3- نحوه كددهي 16 رقمي و 32 رقمي و همچنين ويرايش كدهاي بيس در اين رسيور چگونه است؟
4- نحوه بك آپ گرفتن از كانالهاي مرتب شده چگونه است؟
5- نحوه پاك كردن هيستوري يعني 16 كانال آخر كه ديده شده چگونه است؟
6 – كنترل دستگاه دكمه back ندارد يعني نمي شه به كانال قبلي كه مي ديديم برگرديم؟
7- وقتي دكمه صداي تلويزيون رو كم يا زياد مي كنيم كانال رسيور عوض مي شه وقتي ولوم رو زياد مي كنيم دكمه 2 رسيور عمل مي كنه و وقتي ولوم رو كم مي كنيم دكمه 3 رسيور عمل مي كنه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
آخرين پچ را به دستگاه انتقال دهيد مشكلات كمتر ميشود

سلام من دو سه روز پيش يك رسيور x97 تيتانيوم خريدم . و يك سري مشكلاتي با اون دارم كه اميدوارم بتونيد بهم كمك كنيد.
1 – اولين مشكلم اينه كه روي كانالها بخصوص روي كانالهاي ماهواره هاتبرد ، حتي كانالهاي ايراني ، دستگاه پيغام مي ده " علامت ضعيف است " و بعد از 10 الي 15 ثانيه كانال رو باز مي كنه و در بعضي موارد بعد از اين پيغام اصلاً كانال رو باز نمي كنه . آخرين پچ رو دستگاه هم فكر مي كنم ورژن 1.48 باشه اگه اشتباه نكنم و كانالهايي مثل action ، tf1 ، w9 *، rtl9 * ، dorcel و غيره هم باز هستند. اين مشكل براي چيه و آيا درست مي شه؟
2 – مشكل بعدي در ويرايش و مرتب كردن كانالهاست. وقتي مي خوام يك كانال رو مثلاً از رديف 500 بيارم بذارم رديف 2 ، اين كار رو مي كنه ولي اون كانالي رو كه قبلاً ريدف 2 بود مي بره مي ا ندازه رديف 500 جاي اون يكي كانال. آيا مي شه اين مشكل رو حل كرد؟
3- نحوه كددهي 16 رقمي و 32 رقمي و همچنين ويرايش كدهاي بيس در اين رسيور چگونه است؟
4- نحوه بك آپ گرفتن از كانالهاي مرتب شده چگونه است؟
5- نحوه پاك كردن هيستوري يعني 16 كانال آخر كه ديده شده چگونه است؟
6 – كنترل دستگاه دكمه back ندارد يعني نمي شه به كانال قبلي كه مي ديديم برگرديم؟
7- وقتي دكمه صداي تلويزيون رو كم يا زياد مي كنيم كانال رسيور عوض مي شه وقتي ولوم رو زياد مي كنيم دكمه 2 رسيور عمل مي كنه و وقتي ولوم رو كم مي كنيم دكمه 3 رسيور عمل مي كنه
آخرين پچ را به دستگاه انتقال دهيد مشكلات كمتر ميشود و كانالها باز ميشود
پچ جدید و رسمی استارست sr-x97usb titanium_sr-x95usb titanium به تاریخ 05/08/2010

بجاي دكمه بك rcl در روي كنترول...

بكاپ گرفتن وقتي دكمه آبي روي كنترول را ميزنيد
اطلاعاتي براي آپلود...و بكاپ و دكمه هاي مورد استفاده زير منو usb توضيح داده شده

• Like

golyas23

کاربر
2010-08-28
1
1
سلام . در زمينه رسيور هيچ تخصصي ندارم . قبلا" x5 داشتم كه پاور آن زود خراب شد . الان دنبال يك رسيور خيلي خيلي خوب مي گردم . لطفا" راهنماييم كنيد . ضمنا" در مورد ديش گردان هم اگه مطلبي هست كه بايد بدونم راهنمايي كنيد لطفا" . ممنونم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
البته تست و نظر شخصي

سلام . در زمينه رسيور هيچ تخصصي ندارم . قبلا" x5 داشتم كه پاور آن زود خراب شد . الان دنبال يك رسيور خيلي خيلي خوب مي گردم . لطفا" راهنماييم كنيد . ضمنا" در مورد ديش گردان هم اگه مطلبي هست كه بايد بدونم راهنمايي كنيد لطفا" . ممنونم .

سلام اگر تا حدود 100 تومان هزينه ميكنيد
يكي از مدلهاي 7100 تيتانيوم 98 يا 8100 و در آخر 97 تيتانيوم استارست انتخاب كنيد
البته تست و نظر شخصي

خريد و فروش در سايت ممنوع است

ghoghnoos52

Banned
2007-07-28
5
8
با سلام من ورژن 1.58 رو به دستگام دادم پکیج ab sat باز شد اما دکمه a-z رسیور رو زمانی که فشار میدم رسیور هنگ میکنه ورژن 1.59 رو دادم تغییری نکرد و هنوز مشکل وجود داره لطفا به من بگین چه ورژنی رو انتقال بدم که ab sat رو باز کنه و مشکلم حل بشه؟

• Like

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
از اين قسمت دانلود كنيد

با سلام من ورژن 1.58 رو به دستگام دادم پکیج ab sat باز شد اما دکمه a-z رسیور رو زمانی که فشار میدم رسیور هنگ میکنه ورژن 1.59 رو دادم تغییری نکرد و هنوز مشکل وجود داره لطفا به من بگین چه ورژنی رو انتقال بدم که ab sat رو باز کنه و مشکلم حل بشه؟

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
من رسیور 97 تیتانیوم دارم وقتی روی ساعت مشخصی تنظیم میکنم تا خاموش شود وفیلمی را میزنم ظبط شود رسیور در زمان معین خاموش نمی شود قبلا 95 معمولی داشتم خاموش می شد درحال ظبط ایا این مدل رسیور با شرینگ اینترنتی باسرعت 100 تا میتوان کانالی رابازکرد اموزش در کجا قرار دارد

damst2005

کاربر
2009-09-29
4
11
آخرين پچ را به دستگاه انتقال دهيد مشكلات كمتر ميشود و كانالها باز ميشود

پچ جدید و رسمی استارست sr-x97usb titanium_sr-x95usb titanium به تاریخ 05/08/2010

بجاي دكمه بك rcl در روي كنترول...

بكاپ گرفتن وقتي دكمه آبي روي كنترول را ميزنيد
اطلاعاتي براي آپلود...و بكاپ و دكمه هاي مورد استفاده زير منو usb توضيح داده شده

سلام ممنون از پاسخ خوبت
من پچ 1.73 را روي دستگاه ريختم و مشكل ولوم و ويرايش كانال حل شد. سوييچ ها را هم همونطور تنظيم كردم ولي مشكل روي هاتبرد همونجوريه . بخصوص روي كانالهاي ايراني علامت ضعيف است رو نشون مي ده.
اما با ريختن پچ مشكلات ديگه اي درست شده
1- مشكل بكاپ گرفتن از كانالهاي مرتب شده به اينصورت كه وقتي وارد منوي ترانسفر ديتا مي شويم ليست كانالها را ترانسفر نمي كنه.
2- مشكل مهمتر اينه كه وقتي كانالها را بر اساس دلخواه از ميان هاتبرد و عربست و دبليو3 مي چينم و دستگاه رو خاموش مي كنم و دوباره روشن مي كنم در ليست كانالها فقط كانالهاي عربست رو نشون مي ده و مابين اونا كانالهاي ديگه رو نشون نمي ده. وقتي هم توي منوي ويرايش و رديف كردن كانالها مي رم هر نوعي كه مرتب مي كنم چه بر اساس ماهواره يا كلكسيون يا رايگان يا ليست اصلي ، تمام ترتيب كانالها به هم مي خوره و ديگه اون ليست مرتب شده خودم بر نمي گرده.
3 مشكل ديگه وقتي رسيور رو خاموش مي كنم و پريز اصلي برق رو هم خاموش مي كنم ، وقتي پريز اصلي برق رو دوباره روشن مي كنم رسيور خودبخود روشن مي شه و روي آخرين كانال برنامه پخش مي كنه.
4- آخرين مشكل اينه كه منوي تنظيم برق 12 ولت از توي رسيور حذف شده و ديگه نمي شه به رسيور فن خنك كننده وصل كرد
از شما و همه دوستان ممنون مي شم اگه بتونين كمكم كنين.

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
سلام ممنون از پاسخ خوبت
من پچ 1.73 را روي دستگاه ريختم و مشكل ولوم و ويرايش كانال حل شد. سوييچ ها را هم همونطور تنظيم كردم ولي مشكل روي هاتبرد همونجوريه . بخصوص روي كانالهاي ايراني علامت ضعيف است رو نشون مي ده.
اما با ريختن پچ مشكلات ديگه اي درست شده
1- مشكل بكاپ گرفتن از كانالهاي مرتب شده به اينصورت كه وقتي وارد منوي ترانسفر ديتا مي شويم ليست كانالها را ترانسفر نمي كنه.
2- مشكل مهمتر اينه كه وقتي كانالها را بر اساس دلخواه از ميان هاتبرد و عربست و دبليو3 مي چينم و دستگاه رو خاموش مي كنم و دوباره روشن مي كنم در ليست كانالها فقط كانالهاي عربست رو نشون مي ده و مابين اونا كانالهاي ديگه رو نشون نمي ده. وقتي هم توي منوي ويرايش و رديف كردن كانالها مي رم هر نوعي كه مرتب مي كنم چه بر اساس ماهواره يا كلكسيون يا رايگان يا ليست اصلي ، تمام ترتيب كانالها به هم مي خوره و ديگه اون ليست مرتب شده خودم بر نمي گرده.
3 مشكل ديگه وقتي رسيور رو خاموش مي كنم و پريز اصلي برق رو هم خاموش مي كنم ، وقتي پريز اصلي برق رو دوباره روشن مي كنم رسيور خودبخود روشن مي شه و روي آخرين كانال برنامه پخش مي كنه.
4- آخرين مشكل اينه كه منوي تنظيم برق 12 ولت از توي رسيور حذف شده و ديگه نمي شه به رسيور فن خنك كننده وصل كرد
از شما و همه دوستان ممنون مي شم اگه بتونين كمكم كنين.

دوست عزیزشماازپچ ورژنv1.59استفاده کنید.

tanta

کاربر
2008-06-26
8
5
سلام
من قبلا این سوال رو طرح کردم ولی جواب نداد
رسیور من 97 تتانیوم و دیش گردون دارم
اول اینکه توی لیست ماهواره هاش سایروس 2و3 داره ولی سایروس 4 رو نداره وقتی هم می خوام روی همین سایروس جستجو کنم شبکه های نایل ست رو پیدا می کنه
با آخرین پچ هم آپدیتش کردم

omina

کاربر
2010-07-29
1
1
39
سلام
من یک x97 titanim دارم که چراغ مربوط به signal خاموش شده با 1.73 هم آپدیت کردم ولی درست نشد .
میشه کمکم کنین

• Like

tanta

کاربر
2008-06-26
8
5
سلام
من قبلا این سوال رو طرح کردم ولی جواب نداد
رسیور من 97 تتانیوم و دیش گردون دارم
اول اینکه توی لیست ماهواره هاش سایروس 2و3 داره ولی سایروس 4 رو نداره وقتی هم می خوام روی همین سایروس جستجو کنم شبکه های نایل ست رو پیدا می کنه
با آخرین پچ هم آپدیتش کردم
این دوبار این سوال رو طرح می کنم ولی متاسفانه کسی جوابی نمیده

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا