تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali.dudu

کاربر
2009-04-25
3
1
39
در مورده هنگ کردن استارست x95 روی بعضی از کانالهای mbc لطفا توضحی بدهید. با تشکرفراوان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

amin63r

کاربر
2011-01-29
3
5
فارسي كردن تلع تكست در 97 تتانيوم

با سلام خدمت همه دوستان، چند روزيه كه 97 اچ دي تيتانيوم خريدم.دو مشكل اساسي داره:
1- تله تكست چرا فارسي نميشه؟
2- پچ جديد ورژن 2 روريختم روي رسيورم بعد از اون وقتي رسيور رو خاموش ميكنم ساعت روي رسيور صفر نشون ميده. مشكل از كجاست؟

ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت همه دوستان، چند روزيه كه 97 اچ دي تيتانيوم خريدم.دو مشكل اساسي داره:
1- تله تكست چرا فارسي نميشه؟
2- پچ جديد ورژن 2 روريختم روي رسيورم بعد از اون وقتي رسيور رو خاموش ميكنم ساعت روي رسيور صفر نشون ميده. مشكل از كجاست؟

ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز

لطفا برای سوال تاپیک جدید باز نکنید دوست عزیز

1- این سری دستگاه ها فونت فارسی تله تکست مشکل دارند. شما میتوانید روی کانال ماهواره ای که هستید از تله تکست تلویزیون روی آن استفاده کنید (با فشار دادن دکمه تله تکست کنترل تلویزیون روی کانال ماهواره دارای تله تکست)

2- تنظیمات ساعت دستگاه چک کنید. در هر صورت این مشکل خاصی نیست .

amin63r

کاربر
2011-01-29
3
5
ممنون از پاسختون.
يه سوال ديگه داشتم.
ايا امكان داره در هنگام ضبط يك كانال، شبكه اي ديگر و با فركانس ديگري مشاهده كرد؟قبلاً رسيور 9696 آي كلاس داشتم، (با فعال كردن تايم شيفت و چند ثانيه به عقب بردن برنامه در حال پخش) امكان ضبط وجود داشت و ميشد شبكه ديگري رو در فركانس ديگه همزمان با ضبط شبكه اي ديگر مشاهده كرد.
با سپاس فراوان

amin63r

کاربر
2011-01-29
3
5
ممنون از پاسختون.
يه سوال ديگه داشتم.
ايا امكان داره در هنگام ضبط يك كانال، شبكه اي ديگر و با فركانس ديگري مشاهده كرد؟قبلاً رسيور 9696 آي كلاس داشتم، (با فعال كردن تايم شيفت و چند ثانيه به عقب بردن برنامه در حال پخش) امكان ضبط وجود داشت و ميشد شبكه ديگري رو در فركانس ديگه همزمان با ضبط شبكه اي ديگر مشاهده كرد.
با سپاس فراوان

سلام مجدد. كسي نيست جواب بده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: javan0012

s.tv

کاربر
2010-02-06
35
146
45
با سلام.ایا در رسیورهای
Starsat SR-X97USB TITINUM
این امکان وجود داره که در زمان ضبط
کردن از یک شبکه
به شبکه دیگر نگاه کرد...

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام.ایا در رسیورهای
starsat sr-x97usb titinum
این امکان وجود داره که در زمان ضبط
کردن از یک شبکه
به شبکه دیگر نگاه کرد...

فقط امكان مشاهده كانالهايي كه روي فركانس در حال ظبطه ميسر است .

s.tv

کاربر
2010-02-06
35
146
45
فقط امكان مشاهده كانالهايي كه روي فركانس در حال ظبطه ميسر است .
به چه صورتی .....چون وقتی دکمه رکورد یا ضبط را میزنم دیگه دکمه های دیگر ریموت کنترل کار نمیکنه.و کنالی عوض نمیشه.

reza_jamali

کاربر
2007-04-14
2
7
سلام
من رسیورم x95 تیتانیوم هستش آخرین پچ رو هم انتقال دادم ولی هنوز لیست فرکانسهام و ماهواره هام آپدیت نشده اگه اکان داره کمک کنید تا اسامی ماهواره ها با فرکانسهاشون آپدیت کنم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من رسیورم x95 تیتانیوم هستش آخرین پچ رو هم انتقال دادم ولی هنوز لیست فرکانسهام و ماهواره هام آپدیت نشده اگه اکان داره کمک کنید تا اسامی ماهواره ها با فرکانسهاشون آپدیت کنم.

سلام
دوست عزیز از ورژن1.85 استفاده کنید
یکبار از طریق لودر پرگرام کنید اگر بازم جواب نداد یکبار دستگاه رو ریست فکتوری کنید

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
به چه صورتی .....چون وقتی دکمه رکورد یا ضبط را میزنم دیگه دکمه های دیگر ریموت کنترل کار نمیکنه.و کنالی عوض نمیشه.

سلام باطری کنترل چک شود اگر نشد کلید برق پشت دستگاه را بکشید وبعد 2 دقیقه وصل کنید ببینید کار میکنه یا نهاز یک کنترل دیگه استفاده کن اگر کار کرد کنترل دیگر.

یقینا سنسور گیرنده دستگاه شما مشکل داره و باید به تعمیرکار مراجعه کنید.

آخرین ویرایش:

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
سلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده
هنگامی که برای آخرین بار ریسیور را خاموش کردم و روشن کردم شبکه 3 از لیست کانال ها پا ک شده است!!
و سرچ هم که میکنم شبکه 3 ظاهر نمیشود ریست فکتوری+جستجوی شبکه+.. انجام دادم وفایده نداشت!
آیا راهی غیر از پروگرام وجود داره؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
هنگامی که برای آخرین بار ریسیور را خاموش کردم و روشن کردم شبکه 3 از لیست کانال ها پا ک شده است!!
و سرچ هم که میکنم شبکه 3 ظاهر نمیشود ریست فکتوری+جستجوی شبکه+.. انجام دادم وفایده نداشت!

خوب ماشاالله که خودتون همه کارها رو انجام داید مونده تزریق یه نرم افزار که اون هم انجام بدید

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام یه دستگاه 95 usb دارم که بعد از ریختن برنامه ارور e20 میده و گاهی هم روشن میشه که منو ناقصه یعنی لیست ماهواره ها داخل منو نیستند در ضمن ای سی فلش دستگاه هم m29lv160 هستش لطفا برنامه ایم مدل دستگاه را برام بزارین که ظاهرا دستگاهای جدید usb همشون این مشکلو دارن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام یه دستگاه 95 usb دارم که بعد از ریختن برنامه ارور e20 میده و گاهی هم روشن میشه که منو ناقصه یعنی لیست ماهواره ها داخل منو نیستند در ضمن ای سی فلش دستگاه هم m29lv160 هستش لطفا برنامه ایم مدل دستگاه را برام بزارین که ظاهرا دستگاهای جدید usb همشون این مشکلو دارن

سلام یکبار ریست فاکتوری کن سپس با کابل ابدیت کن وبعد از ابدیت دوباره ریست فاکتوری کن ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

سلام
دوست عزیز نیازی به دادن کد دستی نیست . شما یکبار رسیور رو پرگرام کنید شبکه 3 باز میشود
در غير اين صورت روي كانال 3 در حالي كه اطلاعات كانال پايين صفحه نمايش داده ميشه دكمه ي 0 رو بزن و كد زير رو وارد كن و در آخر ok كنيد
1111113311111133

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا