ایا میشود به رسیور استارست 97تیتانیوم هارد اکسترنال یک ترابایت وصل کرد وفیلم ظبط کرد ایا میشود این رسیور را به رسیور دیگری تبدیل کرد
کسی نبود جواب بده
ایا میشود به رسیور استارست 97تیتانیوم هارد اکسترنال یک ترابایت وصل کرد وفیلم ظبط کرد ایا میشود این رسیور را به رسیور دیگری تبدیل کرد
فایل فلش 95تیتانیوم رو میخواستم.
با تشکر.
با سلام خدمت همه دوستان، چند روزيه كه 97 اچ دي تيتانيوم خريدم.دو مشكل اساسي داره:
1- تله تكست چرا فارسي نميشه؟
2- پچ جديد ورژن 2 روريختم روي رسيورم بعد از اون وقتي رسيور رو خاموش ميكنم ساعت روي رسيور صفر نشون ميده. مشكل از كجاست؟
ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز
ممنون از پاسختون.
يه سوال ديگه داشتم.
ايا امكان داره در هنگام ضبط يك كانال، شبكه اي ديگر و با فركانس ديگري مشاهده كرد؟قبلاً رسيور 9696 آي كلاس داشتم، (با فعال كردن تايم شيفت و چند ثانيه به عقب بردن برنامه در حال پخش) امكان ضبط وجود داشت و ميشد شبكه ديگري رو در فركانس ديگه همزمان با ضبط شبكه اي ديگر مشاهده كرد.
با سپاس فراوان
با سلام.ایا در رسیورهای
starsat sr-x97usb titinum
این امکان وجود داره که در زمان ضبط
کردن از یک شبکه
به شبکه دیگر نگاه کرد...
به چه صورتی .....چون وقتی دکمه رکورد یا ضبط را میزنم دیگه دکمه های دیگر ریموت کنترل کار نمیکنه.و کنالی عوض نمیشه.فقط امكان مشاهده كانالهايي كه روي فركانس در حال ظبطه ميسر است .
سلام
من رسیورم x95 تیتانیوم هستش آخرین پچ رو هم انتقال دادم ولی هنوز لیست فرکانسهام و ماهواره هام آپدیت نشده اگه اکان داره کمک کنید تا اسامی ماهواره ها با فرکانسهاشون آپدیت کنم.
به چه صورتی .....چون وقتی دکمه رکورد یا ضبط را میزنم دیگه دکمه های دیگر ریموت کنترل کار نمیکنه.و کنالی عوض نمیشه.
سلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده
هنگامی که برای آخرین بار ریسیور را خاموش کردم و روشن کردم شبکه 3 از لیست کانال ها پا ک شده است!!
و سرچ هم که میکنم شبکه 3 ظاهر نمیشود ریست فکتوری+جستجوی شبکه+.. انجام دادم وفایده نداشت!
آیا راهی غیر از پروگرام وجود داره؟
سلام یه دستگاه 95 usb دارم که بعد از ریختن برنامه ارور e20 میده و گاهی هم روشن میشه که منو ناقصه یعنی لیست ماهواره ها داخل منو نیستند در ضمن ای سی فلش دستگاه هم m29lv160 هستش لطفا برنامه ایم مدل دستگاه را برام بزارین که ظاهرا دستگاهای جدید usb همشون این مشکلو دارن
سلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده
هنگامی که برای آخرین بار ریسیور را خاموش کردم و روشن کردم شبکه 3 از لیست کانال ها پا ک شده است!!
و سرچ هم که میکنم شبکه 3 ظاهر نمیشود ریست فکتوری+جستجوی شبکه+.. انجام دادم وفایده نداشت!
آیا راهی غیر از پروگرام وجود داره؟