ببین عزیز برای وارد کردن کدها مثل کد بیس میباشددرمورد دی سی دبیلو چیکار باید کرد
عزیز من آموزش با عکس باید تهیه کنم اما شما مثل کد بیس میباشد فقط به قسمت dcw میروید مثلا کد اگر 16 رقم یا 8 رقم باشد به همراه ایدنت وارد میکنیداقا علی در مورد پر کردن کانال های دی سی دبیلو پرسیدم
درود عزیز میشه یکم توضیح بدهید که چرا این طوری شده؟آیا نرم افزار اشتباه زدید؟یا ولتاژ برق زیاد شده بوده؟یا هر دلیلی که باعث شده است که رسیور شما خراب شوددوستان دستگاه من x95ایراد دارد دستگاه روشن نمی شود چراغ قرمزه روشنه ولی منو دستگاه روی صفحه ظاهر نمی شود.
دستگاه از سیم ورودی که از بالا ماید اول خراب شد یعنی سیگنال که از بالا میامد روی منو ظاهر نمیشد یعنی خانهای سیگنال پر نمیشددرصورتی که بادستگاه دیگر امتحان کردم عالی بودپس مشکل ازبالا نبود دادم به یکی از دوستان که درست کند درست که نشود بلکه بدتر شود اول منو می امد حالا منو نمی اید و روی چراغ قرمز ایستاده انگار که دستگاه منو ندارد وروی رسیور کلمه ()gooeمی ایستد و مرتب کلمه تکرار می شود یکی از بچه ها گفت فلش پریده ولی خودم حدث میزنم اول سیم ورودی که به دستگاه متصل بود زنگ زده بود بعد یکی از دوستان این بلا را سرش اورد ازاساتید محترم درخواست راهنمایی دارم.
ایا کسی از دوستان فایل boot دارد.
خسته نباشید
من یک x97mega دارم ولی بعضی کانالها را بطورکامل نشون نمیده ( بالا و پایینش سیاه و تصوبرکوتاه است ) توستینگ خروجی اش ه رفتم ولی درست نشد
کانالهای ناقص شامل : من وتو1 /یورونیوز/الجزیره اسپورت
دوست گرامی بنده گفته بودم به قسمت ( Outpot setting) رفتم ولی جواب نداد چندین بارهم پروگرامشو عوض کردم نشد مشکل اینه حالت های TV Screen Modeیا تغییرنمی کنه یا برای کل کانال ها عوض می شود
باز هم ممنون
من در حدی نیستم که اظهار نظر کنم ولی مزخرفترین رسیور ساله حالت auto نداره یعنه رو منوتو کوچیکه رو پرشیا 1 بزرگه و یا برعکس تنظیمات برای کل کاناله اعمال میشه فقط راه ش اینه رسیورو عوض کنیدباکابل نرم افزارکارخانه ای بزن ببین درست نمیشه
97 تيتان دارم بعضي وقتا خوبه ولي ناگهان كنترل از كار مي افته و بايد از پشت خاموش شه و روشن كرد تا كنترل كار كنه علت چيه دوستان؟