تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahrooz3

کاربر
2008-04-12
15
14
که کار ان اقا را کردم بازم کانالgxt+1 پر نکرد ونشان نداد کمک تو رو خدا

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درمورد دی سی دبیلو چیکار باید کرد
ببین عزیز برای وارد کردن کدها مثل کد بیس میباشد
menu-stb setting-manual key

با زدن دکمه قرمز(edit key) کد مورد نظر را ویرایش کنید.

با زدن دکمه سبز(add key) کد جدید اضافه کنید.

با استفاده از دکمه های ولوم(volume)سیستم کدها را تغییر دهید.

*بعد از انجام تغییرات با استفاده از گزینه ok در سمت چپ ذخیره نمائید.
ب

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi1258

shahrooz3

کاربر
2008-04-12
15
14
اقا علی در مورد پر کردن کانال های دی سی دبیلو پرسیدم

• Like

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
اقا علی در مورد پر کردن کانال های دی سی دبیلو پرسیدم
عزیز من آموزش با عکس باید تهیه کنم اما شما مثل کد بیس میباشد فقط به قسمت dcw میروید مثلا کد اگر 16 رقم یا 8 رقم باشد به همراه ایدنت وارد میکنید

• Like

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
کسی از پچ جدید خبر داره !!؟؟ تایمر x97 titanum فقط تا 11 دقیقه رو پشتیبانی می کنه !!! جالب نیست؟؟/

• Like

hadi1258

کاربر
2010-08-22
22
36
39
با عرض سلام و خسته نباشید

من یه مشکل خیلی خیلی اساسی واسم پیش اومده اونم اینه که موقعضبط فوتبال زنده اروپاییاز شبکه سه ( یا مثلاً لیدر تی وی یا ntv spor ) وقتی که ضبط می کنم نشون میده که داره ضبط میشه و بعدش توی فلش هم ذخیرش می کنه ولی فایل باز نمیشه ( توسط هیچ نرم افزار پخش کننده ای ) یعنیخراب ضبط میشهو این درحالی است که من توی ضبط کردن سایر کانالها اصلاً چنین مشکلی روندارم مثلا وقتی از شبکه pmc یا ... ( هر چی که فوتبال زنده اروپایی رو پخش نکنه ) پر می کنم بدون هیچ مشکلی فایلم باز میشه ؛ اینو هم اضافه کنم کههر چی پچبود رو رسیورم امتحان کردم نشد که نشد + سافتکهای جدید ؛ هیچ کدوم موثر واقع نشدن اینم از آخرینیش هست که الان نصبه :
(SR-X97USB TITANIUM)_V2.01-2011-02-16
نوع رسیورم sr x 97 usb titanium :

دوستان عزیز خواهشا کمکم کنید
این مشکل خیلی خیلی منو اذیت می کنه

خیلی خیلی ممنون و متشکرم

آخرین ویرایش:

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
راهنمایی

دوستان دستگاه من x95ایراد دارد دستگاه روشن نمی شود چراغ قرمزه روشنه ولی منو دستگاه روی صفحه ظاهر نمی شود.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان دستگاه من x95ایراد دارد دستگاه روشن نمی شود چراغ قرمزه روشنه ولی منو دستگاه روی صفحه ظاهر نمی شود.
درود عزیز میشه یکم توضیح بدهید که چرا این طوری شده؟آیا نرم افزار اشتباه زدید؟یا ولتاژ برق زیاد شده بوده؟یا هر دلیلی که باعث شده است که رسیور شما خراب شود

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
راهنمایی

دستگاه از سیم ورودی که از بالا ماید اول خراب شد یعنی سیگنال که از بالا میامد روی منو ظاهر نمیشد یعنی خانهای سیگنال پر نمیشددرصورتی که بادستگاه دیگر امتحان کردم عالی بودپس مشکل ازبالا نبود دادم به یکی از دوستان که درست کند درست که نشود بلکه بدتر شود اول منو می امد حالا منو نمی اید و روی چراغ قرمز ایستاده انگار که دستگاه منو ندارد وروی رسیور کلمه ()gooeمی ایستد و مرتب کلمه تکرار می شود یکی از بچه ها گفت فلش پریده ولی خودم حدث میزنم اول سیم ورودی که به دستگاه متصل بود زنگ زده بود بعد یکی از دوستان این بلا را سرش اورد ازاساتید محترم درخواست راهنمایی دارم.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دستگاه از سیم ورودی که از بالا ماید اول خراب شد یعنی سیگنال که از بالا میامد روی منو ظاهر نمیشد یعنی خانهای سیگنال پر نمیشددرصورتی که بادستگاه دیگر امتحان کردم عالی بودپس مشکل ازبالا نبود دادم به یکی از دوستان که درست کند درست که نشود بلکه بدتر شود اول منو می امد حالا منو نمی اید و روی چراغ قرمز ایستاده انگار که دستگاه منو ندارد وروی رسیور کلمه ()gooeمی ایستد و مرتب کلمه تکرار می شود یکی از بچه ها گفت فلش پریده ولی خودم حدث میزنم اول سیم ورودی که به دستگاه متصل بود زنگ زده بود بعد یکی از دوستان این بلا را سرش اورد ازاساتید محترم درخواست راهنمایی دارم.

به رسیورخود پچ کارخانه ای منتقل کنید دربخش نرم افزارموجوداست اگردرست نشد به تعمیرگاه انتقال دهید

amin82

Banned
2010-10-02
3
4
خسته نباشید
من یک x97mega دارم ولی بعضی کانالها را بطورکامل نشون نمیده ( بالا و پایینش سیاه و تصوبرکوتاه است ) توستینگ خروجی اش ه رفتم ولی درست نشد
کانالهای ناقص شامل : من وتو1 /یورونیوز/الجزیره اسپورت

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
خسته نباشید
من یک x97mega دارم ولی بعضی کانالها را بطورکامل نشون نمیده ( بالا و پایینش سیاه و تصوبرکوتاه است ) توستینگ خروجی اش ه رفتم ولی درست نشد
کانالهای ناقص شامل : من وتو1 /یورونیوز/الجزیره اسپورت

دوست عزیز در این رسیور در منو setting خروجی تصویر ( Outpot setting ) قسمت TV Screen Mode که پیشفرض روی 3:4 هست روی حالت 16:9 قرار دهید تا تصویر این کانالها تمام صفحه ببینید

amin82

Banned
2010-10-02
3
4
دوست گرامی بنده گفته بودم به قسمت ( Outpot setting) رفتم ولی جواب نداد چندین بارهم پروگرامشو عوض کردم نشد مشکل اینه حالت های TV Screen Modeیا تغییرنمی کنه یا برای کل کانال ها عوض می شود
باز هم ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوست گرامی بنده گفته بودم به قسمت ( Outpot setting) رفتم ولی جواب نداد چندین بارهم پروگرامشو عوض کردم نشد مشکل اینه حالت های TV Screen Modeیا تغییرنمی کنه یا برای کل کانال ها عوض می شود
باز هم ممنون

باکابل نرم افزارکارخانه ای بزن ببین درست نمیشه

• Like

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
باکابل نرم افزارکارخانه ای بزن ببین درست نمیشه
من در حدی نیستم که اظهار نظر کنم ولی مزخرفترین رسیور ساله حالت auto نداره یعنه رو منوتو کوچیکه رو پرشیا 1 بزرگه و یا برعکس تنظیمات برای کل کاناله اعمال میشه فقط راه ش اینه رسیورو عوض کنید

• Like

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
97 تيتان دارم بعضي وقتا خوبه ولي ناگهان كنترل از كار مي افته و بايد از پشت خاموش شه و روشن كرد تا كنترل كار كنه علت چيه دوستان؟

• Like

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام
کسی از دوستان روش ذخیره کردن یک شبکه رو در زمان مشخص میتونه توضیح بده البته با توجه به این که ساعت این رسیور یعنی X95 titanium رو نمیشه دقیق تنظیم کرد . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید .

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا