تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

babbr

کاربر
2010-01-15
3
0
44
فقط باید 1.0 را خاموش کنی و در هر جهت تک به تک انها را شماره گذاری کنی....

webgalaxy

کاربر
2009-12-31
3
0
45
pak shodan kanal ha

salam , man receiver x50 cu usb , daram be tazegi moghee ke khamoshesh mikonam bad az yeki 2 saat tamame tanzimate reciver canal ha ke set shode bode reset mishe , va hichi tosh nist va avalesh installation miare , moshkel az koja mitone bashe ?

تذکر:
در این سایت فقط فارسی تایپ کنید تا جواب داده شود فینگیلیش ممنوع!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farshad31314

کاربر
2010-01-16
2
0
salam
man resivere starsate 7100 usb daram va barnameye abgereyde saite shoma ra roye resuver ejra kardam moteastefane sorate roshan shodane resiver kheyli kond shode va dir bala miad hala che kar bayad bokonam ke be halate aval bargardeh va soratesh ziad she

تذكر:
در اين سايت فقط فارسي تايپ كنيد والا جواب نميگيريد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farshad31314

کاربر
2010-01-16
2
0
با عرض سلام و خسته نباشید
من عذر خواهی میکنم که سوال خودم رو در سایت شما به فارسی ننوشتم
من رسیور استار ست 7100 usb دارم ؛ فایل آبگریدشو از سایت شما گرفتم و از روی فلش بر روی رسیورم اجرا کردم اما سرعت روشن شدنش و انجام بقیه فعالیتهاش بیش از اندازه زیاد شده و الان من باید چیکار کنم که به حالت اولش برگرده ؛ بازگشت به تنظیمات کارخانه ام اجرا کردم ولی درست نشد ؛ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . با تشکر

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با عرض سلام و خسته نباشید
من عذر خواهی میکنم که سوال خودم رو در سایت شما به فارسی ننوشتم
من رسیور استار ست 7100 usb دارم ؛ فایل آبگریدشو از سایت شما گرفتم و از روی فلش بر روی رسیورم اجرا کردم اما سرعت روشن شدنش و انجام بقیه فعالیتهاش بیش از اندازه زیاد شده و الان من باید چیکار کنم که به حالت اولش برگرده ؛ بازگشت به تنظیمات کارخانه ام اجرا کردم ولی درست نشد ؛ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . با تشکر

با سلام دوست عزيز

در تاپيك مربوط سوال خود را مطرح كنيد .

webgalaxy

کاربر
2009-12-31
3
0
45
پاک شدن کانال ها از روی ریسیور

با سلام ، یه جند روزی هست ریسیور من که Starsat x50 cu usb هستش ، وقتی روشنش میکنم ، کانال های روی آن به کلی پاک شده و صفحه انتخاب زبان آن میاد ، اشکال از چیه ؟ و چه جوری میتونم درستش کنم ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام ، یه جند روزی هست ریسیور من که Starsat x50 cu usb هستش ، وقتی روشنش میکنم ، کانال های روی آن به کلی پاک شده و صفحه انتخاب زبان آن میاد ، اشکال از چیه ؟ و چه جوری میتونم درستش کنم ؟
با درود دوست گرامی
یکبار با اخرین نرم افزار اپگریدش کنید اگر بازهم کانال پروند فلش ان خراب شده ومتاسفانه من هنوز فلش4مگ توی بازار ندیده ام که بتوانید برایش تعویض کنید:eek:k:

atos

کاربر
2008-11-08
6
8
39
جهت اطلاع دوستان :
امروز سوییچر 1 به 8 رو به X30 USB وصل کردم و نتیجه عالی بود:eek:ky:
6 تا ماهواره بهش وصل کردم و جالب اینکه سرعت ریسیور بالاتر رفته و به عبارت بهتر سرعت سوییچ کردن بالاتر رفته.
دوستان سوالی داشتن در خدمتم.

eagels22

کاربر
2010-01-22
1
0
با سلام

من ریسو starsa x50 دارم لطفاً به چند سئوال زیر پاسخ دهید:
1. من هر وقت دستگاه رو روشن و خاموش می کنم ارتباط دستگاه با فرکانس ها کلاً قطع می شود یعنی تمامی کانالها و فرکانس ها وجود دارد ولی نوار های قدرت سیگنال وکیفیت ازحالت آبی و قرمز به خاکستری تبدیل می شوند من برای رفع این مشکل با استفاده از منوی تنظیمات کارخانه ، تنظیمات را به حال defult در می آورم تا درست شوند علت و راه حل چیست؟

2. به علت قدیمی بو دن دستگاه فایل آپگرید نیست راه حل چیست؟
3. از اول ریسیور در زمان روشن شن خیلی دیر load میشد علت و راه حل چیست؟

با تشکر

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
مشکل شما سخت افزاری است

روشن و خاموش شدن نوار ابی و قرمز که به ترتیب کیفیت و برق lnb می باشد به علت مشکل در منبع تغذیه یا همان پاور دستگاه شما می باشد بنده نیز همین مشکل را داشتم اما نه در کل کانال ها بلکه در بعضی از کانال ها برای حل این مشکل به این آدرس مراجع کنید ودر انتهای صحفه مطالب تعمیرات تخصصی رسیور را مشاهده کنید شما بایستی پاور دستگاه را تعمیر کنید
برای آپگرید هم می توانید از فایل pdf attach شده استفاده نمایید
برنامه ها و پچ ها و لودر ها در قسمت مربوط به رسیور شما موجود می باشد
لطفا از این به بعد مشکلات سخت افزاری را در بخش مربوط به مشکلات سخت افزاری اعلام نمایید :eek:ky:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
فایل pdf آموزش آپگرید استارست x50

با سلام
فایل را دانلود کرده و لطفاً قبل از هر کاری کاملاً آموزش آپگرید را مطالعه کنید
با تشکر :dast:

پیوست‌ها

ثبت

کاربر
2008-01-06
1
0
سلام من یک دستگاه x5dکره دارم که جدیدن تصویرآن قاطی کرده طوری که تصویربه طورکلی کج وکوله نشون میده خروجی پاوررراتست کردم همه ولتازها درست هستندمشکل ازچیست ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یک دستگاه x5dکره دارم که جدیدن تصویرآن قاطی کرده طوری که تصویربه طورکلی کج وکوله نشون میده خروجی پاوررراتست کردم همه ولتازها درست هستندمشکل ازچیست ممنون میشم
با درود دوست گرامی
مشکل شما سخت افزاری هست ودر بخش تعمیرات استارست بصورت کامل توضیح داده شده وبررسی داشته است.:eek:k:

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
انتقاد

با درود دوست گرامی
مشکل شما سخت افزاری هست ودر بخش تعمیرات استارست بصورت کامل توضیح داده شده وبررسی داشته است.:eek:k:

در زمان ورود به http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=415
بخش تعمیرات سایت
amir1222, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
  1. ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
  2. ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
  3. ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
  4. ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
  5. ممکن هست این بخش فقط برای کاربران فعال قابل مشاهده باشند(بخش هایی مانند آموزش تعمیرات سخت افزاری رسیور ها فقط برای کاربرانی قابل مشاهده هست که ارسالات مفیدی در انجمن داشته باشند)
با تشکر از مدیر ارشد
لطف بفرمائید این مشکلات را برای دوستان جدید حل نمایید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
در زمان ورود به http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=415
بخش تعمیرات سایت
amir1222, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
  1. ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
  2. ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
  3. ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
  4. ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
  5. ممکن هست این بخش فقط برای کاربران فعال قابل مشاهده باشند(بخش هایی مانند آموزش تعمیرات سخت افزاری رسیور ها فقط برای کاربرانی قابل مشاهده هست که ارسالات مفیدی در انجمن داشته باشند)
با تشکر از مدیر ارشد
لطف بفرمائید این مشکلات را برای دوستان جدید حل نمایید
بادرود دوست من
شما در مورد بند5
باید یا فعالیت داشته باشید تا کاربر ویژه بشوید یا انکه حق اشتراک برای یکسال پرداخت نمایید تا از کلیه امکانات سایت بهره مند شوید.
استفاده از بخش تخصصی تعمیرات فقط برای کاربران ویژه میباشد:eek:k:

abbasagha

کاربر
2009-10-05
15
9
بهترین رسیور در بازار ایران

با سلام
بهترین رسیور در بازار ایران که خروجی hdmi هم داشته باشه چیه؟
لطفا برند و مدل معرفی کنید

ممال

کاربر
2010-01-27
4
1
42
با سلام من یه دستگاه استارست 190دی دارم لطفا کمک کنید تا آپگریدش کنم ضمنا هیچ نرم افزار مربوطه ای ندارم خواهشنا با توضیحات کامل با تشکر فراوان

بالا