تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

farshid khajemiri

کاربر
2010-01-27
1
1
man starsat 150 daram ama nemitonam beram vared menw besham lotfan rahnemaii konid master cod rapeyda konam

اخطار:
در این فوروم فقط فارسی تایپ کنید فینگیلیش ممنوع!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
با سلام من یه دستگاه استارست 190دی دارم لطفا کمک کنید تا آپگریدش کنم ضمنا هیچ نرم افزار مربوطه ای ندارم خواهشنا با توضیحات کامل با تشکر فراوان
اول از همه سلام
لطف کنید درخواستونو در بخش مربوط به خودش اعلام نمایید
اینجا مربوط به
جدیدترین لیست کانال های چیده شده برای رسیور استارست مدلهای 190-220-3300-x3-x30-x5-x50-x55
می باشد
شما بایستی به بخش بروید
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=28

فایل آپگرید را براتون فرستادم
لطفاً کاملاً مطالعه کنید
برنامه ها درون سایت موجود می باشد
با کمی دقت آن ها را پیدا می کنید:eek:k:

پیوست‌ها

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
پاسخ

man starsat 150 daram ama nemitonam beram vared menw besham lotfan rahnemaii konid master cod rapeyda konam

اخطار:
در این فوروم فقط فارسی تایپ کنید فینگیلیش ممنوع!
به بخش مربوط به رسیورتان وارد شوید
لطفاً فارسی تایپ نمایید
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=26
به این بخش وارد شده و مشکلتان را بازگو نمایید
فکر می کنم مستر کد شما 9876باشد اما مطمئن نیستم از دوستانمان در بخس مربوط به رسیورتان سوال نمایید

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56

سلام
ريسيور
sr-x190o super
به محض اينكه روشن مي كني بعد از 5 ثانيه خاموش ميكنه و پيغام
lnb1
روي پنل جلوي دستگاه ظاهر ميشه سيم آنتن رو هم ازش جدا هم كردم ولي بازم همينجوري پچم عوض كردم بازم همينطوري هستش شما چي توصيه مي كنيد چه كنم
http://www.club2m.com/

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
پاسخ

سلام
ريسيور
sr-x190o super
به محض اينكه روشن مي كني بعد از 5 ثانيه خاموش ميكنه و پيغام
lnb1
روي پنل جلوي دستگاه ظاهر ميشه سيم آنتن رو هم ازش جدا هم كردم ولي بازم همينجوري پچم عوض كردم بازم همينطوري هستش شما چي توصيه مي كنيد چه كنم

مشکل شما سخت افزاری است
بایستی مشکلتان را در بخش سخت افزار ی اعلام نمایید
احتمال اتصال کوتاه در سیم آنتن البته با توحه به جدایی سیم امکان خرابی یکی از ترانزیستورها وجود دارد

ممال

کاربر
2010-01-27
4
1
42
سلام من رسیور استار ست 190 دارم که موقع آپگرید مرحله آخر وقتی دکمه پاور پشت دستگاه رو روشن میکنم ارورfile open error بالا میاد چند لودر مختلف رو امتحان کردم بازم همینجوریه درضمن می خواستم بدونم از کجا مطمئن میشیم که ارتباط رسیور با کامپیوتر برقرار شده با تشکر فراوان

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
سلام من رسیور استار ست 190 دارم که موقع آپگرید مرحله آخر وقتی دکمه پاور پشت دستگاه رو روشن میکنم ارورfile open error بالا میاد چند لودر مختلف رو امتحان کردم بازم همینجوریه درضمن می خواستم بدونم از کجا مطمئن میشیم که ارتباط رسیور با کامپیوتر برقرار شده با تشکر فراوان

آخرین پچ ها

SR-X190D-14Feb2008.zip

SR-X190D-SUPER-4Feb2008.zip

[FONT=georgia,times new roman,times,serif]SR-X190D-USB-29Sep2008 [/FONT]

مطمئنی پچ را درست دانلود کردی؟
پیغام error را روی کامپیوترت می بینی ؟
از برنامه stb download 2.07 استفاده میکنی؟
با کابلت تابحال آپگرید کردی؟

لیست error های احتمالی
illegal size of the binary file when writing firmware font>

به معنی اينکه حجم برنامه کمتر از حجم مورد نياز برنامه ريزی است

ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ــــ

ERR0
:CRC error of the application

به معنی بروز خطا در CRC

ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ــــ

ERR1
Memory is not enough when upgrating firmware, or Default data CRC error when powering on

به معنی اینکه حافظه کافی جهت ارتقاء رسیور موجود نمیباشد.

ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــ

ERR2
:illegal binary file size when upgrating firmware

ببه معنی نادرست بودن حجم برنامه میباشد.

ERR3
:Transfer Error when upgrating firmware

به معنی خطا در انتقال برنامه به رسیور

ERR4
:Fail to write the flash when upgrating firmware

به معنی خطا در برنامه ریزی فلاش در حین ارتقاء رسیور میباشد

ERR5
acket timeout when upgrating firmware

ببه معنی تاخیر در برنامه ریزی قسمتی از نرم افزار به دستگاه بیشتر از حد مورد نیاز بوده و موجب بروز خطا گردیده است

ERR7
acket CRC error when upgrating firmware

به معنی اشکال در برنامه ریزی یکی از فایلهای نرم افزار

ERR8
acket Lenght error when upgrating firmware

به معنی اشکال در یکی از پاکتهای برنامه مورد نظر حین انتقال به دستگاه

1ERR
:illegal Hardware version when writing firmware

به معنی عدم سازگاری سخت افزار با برنامه مورد نظر و نیز با دستگاه رسیور).

2ERR
:illegal size of the binary file when writing firmware bigger

به معنی اینکه حجم برنامه مورد نظر بیش از حد معمولی آن است

و در آخر
مشکلی در ویندوزت نداری؟

mousa88

کاربر
2010-01-30
2
0
باسلام
من یکدستگاه رسیورX50usp دارم الان یک هفته است رسیور روی فرکانس 11054 سرچ میکنم کانال Zdfیاکانال مهاجر وچند کانال دیگرقبلا"میامد دیگر نمیاد بجاآن حدود 16تاکانالها کارتیsky میاید از فرکانس 100000تا111000 سیگنال ندارد درحال کانال جام جم ایران 1و2 شبکه خبر کانال mbc آوا موزیک اذر تی وی دارم کلا"800کانال درزمان سرچ پیدامیکند یعنی موقع رسیور خودم رابه تنظیم کارخانه درآوردم اینطورشد لطفا این مشکل را چگونه حل کنم مراراهنمائی کنید متشکرم

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
پاسخ مشکل شما

باسلام
من یکدستگاه رسیورX50usp دارم الان یک هفته است رسیور روی فرکانس 11054 سرچ میکنم کانال Zdfیاکانال مهاجر وچند کانال دیگرقبلا"میامد دیگر نمیاد بجاآن حدود 16تاکانالها کارتیsky میاید از فرکانس 100000تا111000 سیگنال ندارد درحال کانال جام جم ایران 1و2 شبکه خبر کانال mbc آوا موزیک اذر تی وی دارم کلا"800کانال درزمان سرچ پیدامیکند یعنی موقع رسیور خودم رابه تنظیم کارخانه درآوردم اینطورشد لطفا این مشکل را چگونه حل کنم مراراهنمائی کنید متشکرم

دوست گلم سلام
کل کانال ها را پاک کن و یکبار دیگه ریست فکتوری کن
2- آخرین پچ مربوط به رسیورت را دانلود کرده و بوسیله برنامه stbdownloader آن را آپگرید کن
3- آخرین لیست کانال های چیده شده را از طریق همین سایت و در قسمت مربوطه دانلود کرده و با همان برنامه ذکر شده به دستگاه وارد کن
4- نحوه اپگرید را در فایلی که به صورت pdf در پست های قبل داده شده کاملاً بخوان و انجام بده
شما میتونی از طریق usb هم اینکار را بکنی اما فعلاً از همان روش کابلی استفاده کن
5-بعد از تمامی این ها کانال ها و نحوهی دریافتش را چک کن اگر دوباره مشکل داشتی اینجا اعلام کن
منتظر پاسخت هستیم
برای آپگرید هم اصلاً نترس اگه خوب فایل آموزش بخونی خیلی راحت میتونی انجامش بدی
مخلصیم

mehr_aban

کاربر
2010-01-22
2
0
45
سلام.
من دستگاه X50usp دارم.مشکل من اینه که وقتی کانال ها رو مرتب میکنم بعد چند روز دستگاه خود به خود ریست میشه.و کل شبکه ها پاک میشن و باید از اول سرچ کنم!!!!!
نمیدونم مشکل از چیه.
از ورژن برنامه هم اطلاعی ندارم.اگه برنامه جدید یا برنامه ای که بتونه مشکل منو حل کنه بهم معرفی کنید ممنون میشم.
در ضمن لینک مستقیم دانلود نرم افزار جهت وارد کردن برنامه به ریسیور رو هم بهم بدید.
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.
من دستگاه X50usp دارم.مشکل من اینه که وقتی کانال ها رو مرتب میکنم بعد چند روز دستگاه خود به خود ریست میشه.و کل شبکه ها پاک میشن و باید از اول سرچ کنم!!!!!
نمیدونم مشکل از چیه.
از ورژن برنامه هم اطلاعی ندارم.اگه برنامه جدید یا برنامه ای که بتونه مشکل منو حل کنه بهم معرفی کنید ممنون میشم.
در ضمن لینک مستقیم دانلود نرم افزار جهت وارد کردن برنامه به ریسیور رو هم بهم بدید.
با تشکر
با درود دوست گرامی
اخرین ورژن دستگاه شما پیوست کردم انرا با کابل ورایانه به دستگاه انتقال بدهید.
اگر بازهم کانال پروند دیگه فلش مشکل داره وباید تعویض کنید:eek:k:

پیوست‌ها

amir3681

کاربر
2006-10-31
2
0
کمک در مورد x55

سلام.لطفا راهنمایی کنید رسیور sr-x55 قابل تبدیل به چه مدلهایی از اینتراستاراست؟باتشکر

receiverno1

کاربر
2009-03-27
1
1
40
سلام من استارست 190 سوبر دارم دو تا سوال دارم
1 وقتی دکمه ایفو رو میزنم (رو بعضی کانالا) پس از چند لحظه دستگاه ریست میشه ایراد از کجاست؟
2 رسیورم آپدیت 4 feb 2008 است آیا برنامه جدید آمده و آیا میتونم آنرا تبدیل کنم سپاس فراوان

amir1222

کاربر
2008-08-05
13
24
پاسخ

سلام من استارست 190 سوبر دارم دو تا سوال دارم
1 وقتی دکمه ایفو رو میزنم (رو بعضی کانالا) پس از چند لحظه دستگاه ریست میشه ایراد از کجاست؟
2 رسیورم آپدیت 4 feb 2008 است آیا برنامه جدید آمده و آیا میتونم آنرا تبدیل کنم سپاس فراوان

با سلام و خسته نباشید
دوست گلم روی چه کانال هایی این اتفاق می افته کارتی یا غیر کارتی؟
دقیقاً از کی این اتفاق افتاد ؟
به تازگی پچ یا data ریختی؟
برنامه جدید برای این رسیورها نیومده
بله شما می توانید تبدیلش کنید در قسمت مربوطه به تبدیل می توانید را روش آن را به درستی بیابید
نوکریم
بازم سوال داشتی در خدمتیم
:eek:ky:

hoseinzahedi

کاربر
2009-12-27
20
18
باسلام اساتید محترم طریقه ابگرد استارست ایکس60یواس بی را بالودر مربوطه را بگذارید ممنون

mousa88

کاربر
2010-01-30
2
0
دوست گلم سلام
کل کانال ها را پاک کن و یکبار دیگه ریست فکتوری کن
2- آخرین پچ مربوط به رسیورت را دانلود کرده و بوسیله برنامه stbdownloader آن را آپگرید کن
3- آخرین لیست کانال های چیده شده را از طریق همین سایت و در قسمت مربوطه دانلود کرده و با همان برنامه ذکر شده به دستگاه وارد کن
4- نحوه اپگرید را در فایلی که به صورت pdf در پست های قبل داده شده کاملاً بخوان و انجام بده
شما میتونی از طریق usb هم اینکار را بکنی اما فعلاً از همان روش کابلی استفاده کن
5-بعد از تمامی این ها کانال ها و نحوهی دریافتش را چک کن اگر دوباره مشکل داشتی اینجا اعلام کن
منتظر پاسخت هستیم
برای آپگرید هم اصلاً نترس اگه خوب فایل آموزش بخونی خیلی راحت میتونی انجامش بدی
مخلصیم

x50 آخرين پچ هاي سريx30وx50

توجه:پچ مدلهای اولترا و یو اس بی یکی میباشد

SR-X50CU-4Feb2008.zip

Download_SR-X50CU-ULTRA-USB-2Sep2008.

سایت دانلود **********میباشد نمیشود دانلود کرد

2- دستگاه را به تنظیم کارخانه برگشت دادم
3-من کابل ندارم بافلش میشود اینکارکرد
4-من پچ ازیک سایت دیگر دانلود کردم بافلش آبگرید کردم با پیغام خطا0*02 رادستگاه نمایش میدهد
فقط لیست کانال هارا قبول کرد ولی هیچ کانال بااینکه سیگنال پر بود نشان نمیدهد
دوست من انترنت محدود دارم خواهش میکنم راهنما بصورت مبتدی و مرحله ای انجام بدهم
که میشود بافلش انجام داد یانه

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=10351

madrid

کاربر
2009-12-27
6
5
34
با سلام
ایا با x97usbمیتوان الجزیره یا شوتایم رو باز کرد کمک کنید.
ممممممممممممممممنون

با سلام
ایا میشه با x97usb الجزیره اسپورت یا شوتایم رو باز کرد.
لطفا کمک کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
x50 آخرين پچ هاي سريx30وx50

توجه:پچ مدلهای اولترا و یو اس بی یکی میباشد

SR-X50CU-4Feb2008.zip

Download_SR-X50CU-ULTRA-USB-2Sep2008.

سایت دانلود **********میباشد نمیشود دانلود کرد

2- دستگاه را به تنظیم کارخانه برگشت دادم
3-من کابل ندارم بافلش میشود اینکارکرد
4-من پچ ازیک سایت دیگر دانلود کردم بافلش آبگرید کردم با پیغام خطا0*02 رادستگاه نمایش میدهد
فقط لیست کانال هارا قبول کرد ولی هیچ کانال بااینکه سیگنال پر بود نشان نمیدهد
دوست من انترنت محدود دارم خواهش میکنم راهنما بصورت مبتدی و مرحله ای انجام بدهم
که میشود بافلش انجام داد یانه
با درود
در پست 402 همين صفحه پچ براي X-50 ultra.usb
قرار دادم شما براي چه دستگاهي ميخواهيد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
ایا با x97usbمیتوان الجزیره یا شوتایم رو باز کرد کمک کنید.
ممممممممممممممممنون

با سلام
ایا میشه با x97usb الجزیره اسپورت یا شوتایم رو باز کرد.
لطفا کمک کنید.
با درود دوست گرامي
شما چرا پست تكراري ميزنيد؟
اخرين ورژن1.85 براي 97-95 در بخش موجود است توضيح كامل دارد
كانالهاي الجزيره برروي هاتبرد باز ميشود
در مورد شوتايم هم صحبتي نيست كه با نرم افزار باز بشود؟!

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
استارست

با عرض سلام
:eek:ky:دستگاه استارست 190 من وقتي روشن مي شه منوي اون فعاله و از صفحه اصلي نمي ره بايد چيكار كنم

بالا