بقيه توضيحات
با سلام آيا
مدل X50 Cu Usb قابلیت ظبط و پخش فيلم را دارد من در يكي از سايتهاي ديگر چنين روشي كه رسيوري كه قابليت ظبط و پخشش فيلم را ندارد تبديل به ظبط و پخشش فيلم ميكنند اگر كه چنين روشي را دوستان براي X50 Cu Usb دارند معرفي كنند لينك سايتي كه اين موضوع را مطرح كرده را ميزارم متشكرم
http://www.irancardshare.com/showthread.php?p=7727#post7727
يادم رفت توضيحات رو بدم :
موزش پخش فیلم و عکس و آهنگ از روی فلش مموری در رسیورهای دریم سری انیگما 2
مطلبی رو که امروز براتون آموزش میدم مدت مدیدی برای خود من سوال بوده و اون اینکه از فلش مموری در رسیورهای دریم باکس چه استفاده هایی میشه کرد؟!؟!؟!
تا به امروز هم خود من و هم خیلی از اساتید فن فکرمیکردیم که اتصال فلش مموری به رسیورهای دریم باکس فقط به درد مالتی بوت کردن یا نهایتا بعد از کلی سر و کله زدن با سیستم Mounting رسیور شاید تا حدودی هم به درد ضبط کردن فیلم روی فلش هم بخوره. اون هم با هزار ضرب و زور! چون دریم باکس یه رسیور لینوکسی هست و فقط زمانی از فلش مموری شما میتونه استفاده کنه که اون رو تحت سیستم لینوکس یعنی EXT3 فرمت کنه و متاسفانه رسیورهای لینوکسی اصولا نه سیستم FAT حالیشون میشه و نه NTFS !!!! از طرف دیگه هم ویندوز هم سیستم EXT3 رو حالیش نمیشه مگر با نصب درایور مخصوص خودش!!!
پس تا اینجاش باید کلی منت ویندوز رو بکشیم که فلش مموری فرمت شده توسط دریم باکس رو بشناسه و یا اینکه از طریق FTP به رسیور متصل بشیم و محتویات فلش مموری رو بخونیم
از طرف دیگه با این تفاصیل اگه عکس یا فیلمی رو هم رو فلش مموری یا کارتهای حافظه مثل حافظه موبایل یا دوربینهای دیجیتال داشته باشیم نمیتونیم محتویاتش رو با دریم باکس پخش کنیم مگر اینکه این فایلها رو بریزیم تو کامپیوتر و با استفاده از سیستم مونتینگ به خورد رسیور بدیم . تا امروز من و دوستانم هنوز موفق به خوراندن مستقیم فلش مموری با فرمت ویندوز و استفاده از اطلاعات اون به شکل مستقیم توسط دریم باکس نشده بودیم تا اینکه امروز بالاخره بعد از مدتها سر و کله زدن با رسیور و جستجوی سایتهای مختلف و سر هم زدن اطلاعات بدست آمده و ترکیب 2 پلاگین مختلف این موضوع برای من حل شد!!!!! و بلافاصله تصمیم گرفتم که این مطلب رو در این سایت بزنم و به بقیه دوستان آموزش بدم
قدم اول: خر فهم کردن سیستم FAT به رسیور!!!!
برای این کار یه نفر آدم خیر خواه نشسته و درایور FAT رو که قبلا برای سیتم عامل لینوکس روی کامپیوترهای معمولی نوشتن رو به خورد دریم باکس داده و برای اون آماده کرده.
بنا به دلایلی که من خودمم هنوز نفهمیدم چرا، این درایور از روی اکثر سایتهای اینترنتی جمع آوری شده و تمام لینکهای معروف این پلاگین بسته شده!!!! چرا شو خودمم نمیدونم! شاید مایکرو سافت از دریم باکس شیتیل خواسته و اونم نداده و بعدش هم دادگاه و .....!! نمیدونم !
به هر حال من تونستم یه نسخه از این درایور رو از یه سایت روسی گیر بیارم و اینجا براتون آپلود کنم. این پلاگین رو به نام Dosfstools میتونین از همین تاپیک دانلود کنین.
قابل توجه مبتدی ها:
برای نصب این پلاگین یا هر پلاگین دیگه ای کافیه که این فایل رو باز کنین و یه فایل با پسوند IPK داخلش رو توسط یه برنامه FTP (ترجیها Total commander ) به داخل شاخه TMP در رسیورتون کپی کنین.
سپس با زدن دکمه آبی و ورود به بخش Bluepanel و ورود به قسمت Addon و انتخاب گزینه Manualinstallation این پلاگین رو نصب کنین
به همین راحتی
قدم دوم: آدرس دهی به فلش مموری ( یه چیزی تو مایه های Map Network drive توی ویندوز)
بعد از نصب این پلاگین از این به بعد دستگاه شما میتونه محتویات فلش مموری هایی رو که با سیستم ویندوز فرمت شدن رو بخونه.
اما هنوز یه مقدار دیگه ای دردسر مونده. چون باز هم برای خر فهم کردن این موضوع به رسیور شما نیاز به مونت کردن فلشمموریتون برای رسیور دارین. به عبارت دیگه هر بار که شما فلش مموری رو به دستگاه وصل میکنین رسیور شما فلش مموری رو با آدرس /dev/scsi/host0/target0/lun0/part1 /media/usb میشناسه!!!! و این معنیش اینه که شما هر بار که فلش رو به دستگاه میزنین باید توسط قسمت اتومونت این آدرس رو مونت کنین که خود مونتینگ در ایمیجهای مختلف برای خودش داستانهای زیادی داره!!!! و خیلی وقتا خیلی ها اصولا از خیرش میگذرن!!!!
برای حل این معضل هم بالاخره یه تیم قوی آلمانی یه پلاگین باحال برای راحت تر شدن این موضوع نوشتن به نام Mountie .
این پلاگین خودش زحمت مونت کردن Device های usb رو میکشه و آدرسهای لازم رو برای مونتینگ پیدا میکنه و به خورد سیستم مونتینگ رسیور میده و خودش هم این آدرسها رو اسم گذاری میکنه که شما بتونین راحت هر دستگاه USB رو پیدا کنین
طریقه نصب این پلاگین هم درست مثل پلاگین قبلی هست. این پلاگین رو هم میتونین از بخش نرم افزارهای دریم باکس یا از اینجا دانلود کنین:
1- پلاگین Dosfstools برای نصب سیستم Fat بر روی رسیور
2- پلاگین Mountie برای آدرس دهی فلش مموری
بعد از نصب این پلاگین کافیه که شما دستگاهتون رو ریستارت کنین
فلش مموری رو به ماتحت دستگاه فرو کنین و بعد از ظاهر شدن پیغام مبنی بر شناختن فلش مموری با زدن دکمه سبز به بخش پلاگین ها میرید.
در این بخش در صورتی که عملیات نصب شما درست انجام شده باشه باید ایکون این پلاگین رو در لیست پلاگینها ببینین
با انتخاب این پلاگین و وارد شدن به اون، گزینه Show usb mounts رو انتخاب کنین
در صورتی که همه چیز بر وفق مراد باشه پیغامی شبیه به این پیغام به شما نمایش داده میشه:
/dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/usb vfat
که معنیش اینه که فلش مموری شما که مسیر واقعیش /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 بوده با آدرس /media/usb آدرس دهی شده و از طریق این آدرس میتونین وارد فلشش مموری بشین و کلمه VFAT هم معنیش اینه که فلش مموری شما با سیستم VFAT فرمت شده
حالا برای اینکه مطمئن بشیم که همه چیز رو براه هست از این بخش خارج بشین و با زدن دکمه منو به بخش مدیا پلیر وارد بشین
در اینجا در صورتی که همه چیز مرتب باشه باید علاوه بر گزینه های قبلی یک گزینه جدید به نام USB Stick یا USB یا SDA یا یه همچین چیزی هم اضافه شده باشه که این گزینه همون آدرس فلش مموری شما هست!
نظیر همین داستان در پلاگین Picture Player هم میتونه صادق باشه
یعنی در این برنامه هم شما میتونین به راحتی عکسهای موجود در فلشمموری و یا مموری کارت دوربینتون رو تماشا کنین.
از حالا به بعد پلاگینهای Media player و Picture Player و Media Center میتونن برای شما فایده داشته باشن !!!!