تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
من یه x50 usb دارم لیست کانال ها ی ویرایش شده با پسوند dat دارم ولی تو یو اس بی که میریزم به دستگاه وصل میکنم قبول نمیکنه یه سری سافتکم هم دارم با پسوند key که اونم با یو اسبی انتقال داده نمیشه اما تونستم پچ 2sep 2008رو انتقال بدم ودستگاه الان اپگرید هست
دوست عزیز جواب شما در پست شماره 6 تاپیک زیر.
موفق باشید.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=12332

:eek:ky:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام
ریسور من sr sat x50 cu usb این فایلی که گذاشته بودید جهت آبگرید رو (
برای اولین بار ساپورت SECA1

پج های زیر را به رسیور خود منتقل کنید (پج مربوط به رسیور خود را )

پس از ریختن دو برنامه مورد نظر شبکه های فرکانس 10992-27500-11766-27500 هاتبرد را بصورت FIXED تماشا کنید ولذت ببرید

شبکه های RAI Uno - RAI Due - RAI Tre - RAI 4 - RAI1 - 2 - 3 در هنگام پخش فوتبال
x50_cu-usb_Rai100%) من روی ریسورم انجام دادم و کامل لود شد ولی هیچ اتفاقی در کانالها نیافتاد ، گفتم شاید باید ریست کنم تا درست بشه از پشت ریسور دکمه خاموش و روشن رو زدم و دیگه ریسورم بالا نیامد و تو صفحه نمایش ریسور که ساعت و شماره کانال رو می زنه چهار عدد خط تیره به این شکل - - - - به بالا و پایین می ره هر کاری کردم نشد
حالا چکار کنم؟
رسیور خود را با پچ اورجینال ان و با استفاده از یکی از لودرهای ورژن بالاتر از 2 اپگرید کنید.ببینید مشکلتان حل میشود.
:boos:

ashoury

کاربر
2009-07-11
6
3
یک سوال در مورد رسیور x50

با سلام به همه دوستان

من دوست دارم کانالهای شو تایم را داشته باشم می تونید من را راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدم؟

یکسری دوستان به من گفته بودن از دانگل Microbox استفاده کنم میخواستم بدونم چه جوری است و کسی میتونه برای من نصب کنه و هزینش چقدر است
ضمنا رسیور من X50USB استارست است

ممنون میشوم پاسخ من را بدید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام به همه دوستان

من دوست دارم کانالهای شو تایم را داشته باشم می تونید من را راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدم؟

یکسری دوستان به من گفته بودن از دانگل Microbox استفاده کنم میخواستم بدونم چه جوری است و کسی میتونه برای من نصب کنه و هزینش چقدر است

دوست عزیز:
اولا این مدل از استارست نمیتواند دانگل میکروباکس را ساپورت کند.
تنها راه شما این است که پچ زیر را به رسیورت انتقال بده و از طریق دادن کد دستی یاkey dat روزانه fبه آن میتوانی کانالهای مورد نظر خود را تماشا کنی.
راه حل سوم این است که به اینتراستار تبدیلش کنی و منتظر باشی تا نرم افزاری برای اینتراستار با قابلیت بازگشایی شوتایم برایش بیاید.
download .SR-X50CU-USB-Irdeto-11Aug2008.rar e

aftab abi

کاربر
2009-07-06
1
0
سلام، من استارست sr-x190d ultra دارم. وقتي رسيور را با كابل به كامپيوتر متصل مي كنم آنرا نمي شناسد و در زمان آپگريد error مي دهد. لطفا" در مورد آپگريد اين دستگاه و فايل هاي مربوطه من را راهنمايي نماييد. با تشكر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام، من استارست sr-x190d ultra دارم. وقتي رسيور را با كابل به كامپيوتر متصل مي كنم آنرا نمي شناسد و در زمان آپگريد error مي دهد. لطفا" در مورد آپگريد اين دستگاه و فايل هاي مربوطه من را راهنمايي نماييد. با تشكر

برای آپگریت حتما"ازلودرورژن 2 استفاده کنید که من در قسمت اخرین پچ ها گذاشته ام به اونجا برو و دانلودش کن

درمدت زمان انجام آپگریت ازهیچ برنامه دیگری درکامپیوترخوداستفاده نکنید

1- رسیورراازبرق خارج کنید

2- لودررابازکرده روی گزینه Load کلیک کنید

3- روی برنامه(پچ) که داخل کامپیوترخوددارید کلیک کنید

4- روی گزینه open کلیک کنیدتاپچ داخل لودرقرارگیرد

5- حال روی گزینه Connect کلیک کنیدودستگاه رابه برق وصل

کنیدوصبرکنیدتانوارانتقال شروع به پرشدن بکند

6- بعدازپرشدن نواربایدصبرکنید (دراین حال هیچ کاری حتی موزیک انجام ندهید)

تاکارانتقال تمام شودبعدازاتمام صفحه ای بازمیشودکه نشاندهنده اتمام کاراست

بازهم صبرکنیدتاچراغهای رسیورروشن شود.حال کارپایان یافته

موفق باشید
اگر باز هم ارور داد نوع ارور را دقیقا برای من بنویس تا راهنماییت کنم.

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام ..من يك دستگاه استار ست x30 usb دارم . مي خواستم كانالهاي سايروس را باز كنم . هر پچي زدم باز نشد لطفا راهنمايي كنيد ممنون...

Batista bomb

کاربر
2009-07-11
1
0
38
دانلود آخرین پچ برای x5d usb

من پچ جدید x5d رو از کجا دانلود کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام ..من يك دستگاه استار ست x30 usb دارم . مي خواستم كانالهاي سايروس را باز كنم . هر پچي زدم باز نشد لطفا راهنمايي كنيد ممنون...
دوست عزیز از اخرین پچ های ارائه شده بعد از تاریخ 2/4/2008 استفاده کن و اخرین کی دات را هم که کلیدهای ان کانالها را در خود داشته باشد استفاده کن بعضی از کانالهای ان باز میشود .اما دوکانال معروف+18 را فعلا پچی برایش نیومده که ato باز کند.و باید بیخیالش باشی.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
من پچ جدید x5d رو از کجا دانلود کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

از تاپیک زیر اخرین پچ این مدل از رسیور خود را دانلود کن:
آخرين پچ های ارائه شده براي استارست سری 190 3300 220 x60 x55 x50 x5 X3 x30 معمولی سوپر الترا یو اس پی (
multipage.gif
1 2)
shihan

:eek:k:

mamlux021

کاربر
2009-07-12
1
0
38
با سلام من یک دستگاه استارست
X 190 Usb
دارم میخواهم از طریق همون یواس پی آبگرید کنم دستگاه رو لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان

ashoury

کاربر
2009-07-11
6
3
نقل قول:

نوشته اصلی توسط ashoury
با سلام به همه دوستان

دوست عزیز:
اولا این مدل از استارست نمیتواند دانگل میکروباکس را ساپورت کند.
تنها راه شما این است که پچ زیر را به رسیورت انتقال بده و از طریق دادن کد دستی یاkey dat روزانه fبه آن میتوانی کانالهای مورد نظر خود را تماشا کنی.
راه حل سوم این است که به اینتراستار تبدیلش کنی و منتظر باشی تا نرم افزاری برای اینتراستار با قابلیت بازگشایی شوتایم برایش بیاید.
download .SR-X50CU-USB-Irdeto-11Aug2008.rar e

دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما
فقط اگر من بخوام همچین کاری را بکنم چه رسیوری باید بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم کانالها را باز کنه و هم بتونه فیلمها را هم روی usb و هارد ضبط کنه
اگر راهنمایی کنی ممنون میشم و به من بگی حدود قیمتش چقدر است

با سپاس

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام من یک دستگاه استارست
X 190 Usb
دارم میخواهم از طریق همون یواس پی آبگرید کنم دستگاه رو لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان

پچ جدید را بر روی فلش ریخته و البته توجه داشته باشید که پچ نبایستی داخل فولدر باشد.
حال فلش را به دستگاه وصل نمائید
سپس پیغامی ظاهر میشود که نام پچ در آن است
بر روی آن OK را بزنید تا نوار شروع به پر کردن کند
پس از اتمام پیامی ظاهر میشود
در انتها برای ریست دستگاه OK را بزنید دستگاه خاموش و دوباره روشن می شود و به این ترتیب رسیور شما براحتی آپگرید شده است.
موفق باشید.
:blow:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
نقل قول:

نوشته اصلی توسط ashoury
دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما
فقط اگر من بخوام همچین کاری را بکنم چه رسیوری باید بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم کانالها را باز کنه و هم بتونه فیلمها را هم روی usb و هارد ضبط کنه
اگر راهنمایی کنی ممنون میشم و به من بگی حدود قیمتش چقدر است

با سپاس
دوست عزیز:
با توجه به خواسته های شما یکی از رسیورهای استارست 7300یو اس بی و یا x90-x95-x250-x230برای شما مناسب است که بنده به 7300 بیشتر اعتقاد دارم چون ساپورتش عالی است
قیمتشان هم در حال حاضر حدود70 تومان است....اما من پیشنهاد میکنم فعلا صبر کنید تا یکی از رسیورهای x290وx66 که قرار است بزودی وارد بازار بشوند تهیه کنی. البته طبیعی است که احتمالا قیمتشان کمی بیشتر باشه.
:blow:

teeiq

کاربر
2008-05-14
6
0
با سلام
ایا برای استفاده از آخرین پچ گلدن اینتراستار مدل GI-S770-CR-Xpeed برای رسیورهای استارست مدل sr-x50cu-usb پچ را در فلش بریزیم و در دستگاه اپلود کنیم و ایا نیاز بکار دیگری هم هست ؟
برای برگرداندن به منو اولیه ریختن پچ

SR-X50CU-ULTRA-USB-2Sep2008.
کفایت می کند ؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام
ایا برای استفاده از آخرین پچ گلدن اینتراستار مدل GI-S770-CR-Xpeed برای رسیورهای استارست مدل sr-x50cu-usb پچ را در فلش بریزیم و در دستگاه اپلود کنیم و ایا نیاز بکار دیگری هم هست ؟
برای برگرداندن به منو اولیه ریختن پچ
SR-X50CU-ULTRA-USB-2Sep2008.
کفایت می کند ؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر
اول باید با استفاده از فایل تبدیل SR-X50CU-ULTRA-USB بهگلدن اینتراستار مدل GI-S770-CR-Xpeed رسیور خود را تبدیل کنید و سپس با استفاده از لودر ان پچ را منتقل کنید. برای برگشت هم اول باید فایل یرگشت و سپس اخرین نرم افزار استارست را انتقال داد.
بزودی اموزش کامل را در سایت قرار خواهم داد.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
بادروود
دوست عزیز لطفا روش تبدیل 190 سوپر را به آخرین پچ گلدن ایتترستار وبالعکس را راهنمایی کنید درضمن لودر آن را لطف کنید در پست خود قرار دهید .
باتشکر...

بالا