تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام خدمت دوستان گرامي
يك x5***** دارم كه كه اطلاعاتش پريده وقتي روي قسمت نصب براي سرج كانالها ميروم دستگاه به حالت استند باي میرود و روي پنل دستگاه پيغام lnb 1 ميدهد. تنظيم كار خانهاي كردم درست نشد بعد آپگريد كردم درست نشد فلش را عوز کردم درست نشد به گفته شما lm317رو عوض کردم ولی فایده ای نداشتیه تغذیه سالم انداختم نشدالبته اينو هم بگم كه دستگاه را در چند جاي ديگر كه انتن ان سالم بود و دستگاههاي ديگر بدون هيچ مشكلي نشون ميداد چك كردم وحتي بدون سيم آنتن هم چك كردم ولي درست نشد
با درود دوست گرامی
مشکل شما کاملا سخت افزاری هست وبعلت اتصال بوجود امده هیچ ربطی هم به فلش نداشته است بیهوده انرا تعویض کردید!
اما برد دستگاه شما اگرtip42 داره انرا تعویض کنید اگر نه یک ترانزیستور مثبت کنار تیونر هست ممکن اسن ایراد داشته باشه
وگرنه قطعات ریز دوروبر تیونر مثل مقاومت وترانزیستورهای کوچک خراب باشند وحتی خود تیونر ممکنه خراب هستند:eek:k:

babak49

کاربر
2009-06-30
3
20
54
salam
man resiver x50cu usb stra sat daram.
mikham telstar 12 ro begiram ama too meno nasb nist che bayad kard?

:busted_red:تذکر:
فقط فارسی تایپ کنید تا پاسخ بگیرید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
salam
man resiver x50cu usb stra sat daram.
Mikham telstar 12 ro begiram ama too meno nasb nist che bayad kard?

:busted_red:تذکر:
فقط فارسی تایپ کنید تا پاسخ بگیرید
اشكالي نداره دوست عزيز اسم ماهواره مهم نيست
شما فقط فركانسهاي تلستار رابه يك اسم ديگر مثلا اينتلست بدهيد و ديش را تنظيم و سرچ كنيد.
در ضمن در اين سايت انگليسي تايپ نكنيد.

sohrablh

کاربر
2009-04-18
3
0
39
با سلام من کابل اس ار رو به پشت رسیور و پورت کام1 کامپیوتر وصل میکنم و لودر مخصوص ایکس 50 اولترا رو اجرا میکنم فایل بین رو هم انتخاب میکنم و کانکت رو میزنم بعد دکمه پاور رسیور رو آن میکنم اما هیچ اتفاقی نمی افته قبلا مشکلی نداشت و هر فایل و لیست کانالی رو به راحتی قبول میکرد اما از وقتی که رسیت فکتوری کردم هیچی قبول نمیکنه لطفا کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من کابل اس ار رو به پشت رسیور و پورت کام1 کامپیوتر وصل میکنم و لودر مخصوص ایکس 50 اولترا رو اجرا میکنم فایل بین رو هم انتخاب میکنم و کانکت رو میزنم بعد دکمه پاور رسیور رو آن میکنم اما هیچ اتفاقی نمی افته قبلا مشکلی نداشت و هر فایل و لیست کانالی رو به راحتی قبول میکرد اما از وقتی که رسیت فکتوری کردم هیچی قبول نمیکنه لطفا کمکم کنید
با دروددوست گرامی
این دستگاه یکسال هست که نرم افزار جدیدی ندارد چرا میخواهید اپگرید کنید؟
در هر صورت اگر ایسی پورت سریال نسوخته باشد باید با تعویض کام پورت از روی لودر ومعرفی ان ارتباط برقرار بشود:eek:k:

sohrablh

کاربر
2009-04-18
3
0
39
ممنون فکر نمیکنم ایسی مشکل داشته باشه روی یک ایکس 95 هم امتحان کردم باز هم نمیشه یه بار دیگه هم این مشکل رو داشتم ولی اون دفعه پیغام open error میداد
در قسمت ست ستینگ -رسیور آپگرید یه عدد هایی (115200-9600) است به اسم نمیدونم چی "ریت" فکر نمی کنید مشکل از تنظیمات رسیور باشد؟

bbc

کاربر
2009-12-25
1
0
نحوه آپگريد استارست 190 دي سوپر چگونه است ؟
:busted_red:تذكر:
پست شما مربوط به اين تاپيك بوده گرچه در قسمت فايلهاي اموزشي همين بخش تاپيك اموزشي موجود است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

elnaz22

کاربر
2009-12-28
3
0
37
نشناختن usb

با سلام

من تازه عضو این انجمن شدم اگه در نوشته هام یا جای بحث اون اشتباه بود منو ببخشید:eek:k:
یه سوال؟
بعد از آپگرید ریسیور مدل sr-x30cu usb چرا فلش شناخته نمیشود یعنی بعد از آپگرید, هر نوع فلشی که بود زدم ولی اصلا پیغامی و چیز دیگه نشان نمیده علت چیه؟؟؟؟ :051:
در کل فلش شناخته نمیشه؟علت چیه؟

از کلیه دوستانی که میدونند خواهشا تقاضای کمک دارم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام

من تازه عضو این انجمن شدم اگه در نوشته هام یا جای بحث اون اشتباه بود منو ببخشید:eek:k:
یه سوال؟
بعد از آپگرید ریسیور مدل sr-x30cu usb چرا فلش شناخته نمیشود یعنی بعد از آپگرید, هر نوع فلشی که بود زدم ولی اصلا پیغامی و چیز دیگه نشان نمیده علت چیه؟؟؟؟ :051:
در کل فلش شناخته نمیشه؟علت چیه؟

از کلیه دوستانی که میدونند خواهشا تقاضای کمک دارم
دوست عزيز:
دوتا فايل زير را دانلود كن كه يكي لودر است براي انتقال دومي كه پچ رسيور شما است
فايل دوم را با كمك فايل اول و از طريق كامپيوتر به رسيورت انتقال بده مشكلتون حل ميشه.
STBDownload_207
SR-X30CU-ULTRA-USB-4Feb2008.zip

elnaz22

کاربر
2009-12-28
3
0
37
با چه کابلی...

با سلام

با چه کابلی میشه ریسور SR-X30CU-USBرا به کامپیوتر وصل و آپگرید کرد خواهشا اگه عکس داره بزارید یا توضیح خاصی.

متشکرم:eek:ky:

elnaz22

کاربر
2009-12-28
3
0
37
سافتکم

شرمنده از اینکه مجبور شدم پست دیگه ای بدم
یه سوال
آیا ریسیور SR-X30CU-USB سافتکم جدیدی داره یا نه که باش بشه کانال های کارتی رو باز کرد
اگه داره خواهشا اگه میشه لینکشو بذارید:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

با چه کابلی میشه ریسور SR-X30CU-USBرا به کامپیوتر وصل و آپگرید کرد خواهشا اگه عکس داره بزارید یا توضیح خاصی.

متشکرم:eek:ky:

با درود دوست گرامی
شما از اول نرم افزار الترا به رسیور انتقال دادید که رسیور قبول میکنه اما بعد از اپگرید دیگه usb نمی شناسه!
راهش هم اینه که فایل صحیح با پورت سریال توسط لودر انتقال بدهید
کابل هم میتوانیداز کابل:
2به3
3به2
5به5
استفاده کنید تصویر خاصی ندارد مغازه هم فراوان یافت میشود از قطعه فروش ها میتوانید تهیه کنید:eek:k:

moshtagh

کاربر
2007-10-07
7
8
دوستان

آیا کسی میدونه در 190d چگونه میشه مقدار طول وعرض جغرافیایی را بهش داد؟ من می خوام یک موتور دایسک نصب کنم وبر اساس گزینه usals آن را تنظیم کنم ولی توی منوی آن جایی که بشه مختصات جغرافیایی شهر خودم را به دستگاه بدم پیدا نکردم.از دوستانی که اطلاع دارند یا بر روی این مدل دستگاه موتور راه اندازی کرده اند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند .

با سپاس

hzmhzm

کاربر
2010-01-03
1
0
44
سلام من تازه يه رسيور starsat sr-x50cusb خريدم مي خوام بدونم چطوري آبديتش كنم كه بتونم از شبكه هاي ژولي كه نياز به كارتت داره استفاده كنم تو رو خدا يكي من رو راهنمايي كنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من تازه يه رسيور starsat sr-x50cusb خريدم مي خوام بدونم چطوري آبديتش كنم كه بتونم از شبكه هاي ژولي كه نياز به كارتت داره استفاده كنم تو رو خدا يكي من رو راهنمايي كنه
با درود دوست گرامی
شما 16ماه دیر این رسیور راخریدید چون اخرین نرم افزار رسیوری که نوشتید مربوط به2.9.2008 میباشد ودر حال حاضر هیچ کانالی را بجز کارتون10723 در هاتبرد باز نمیکند.
برای این مدل ها حتی نرم افزار برای کار با دانگل هم ارایه نشد!
رسیور شما از ساپورت کارخانه خارج شده است:eek:k:

webgalaxy

کاربر
2009-12-31
3
0
45
ریسیور x50 cu usb بالا نمی آید

با سلام ، من یک ریسیور X50 CU USB دارم ، چند وقتی وقتی روشنش میکنم بالا نمی آید و روی صفحه آن چند خط متوالی مشاهده میشود (--------) ، فایل های KEY,SOFTWARE مربوطه را هم از فروم گرفتم و از طریق rs232 روی آن update کردم ولی فایده نداشت ؟؟؟؟
کسی میدونه مشکل کجاست ؟

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
با سلام ، من یک ریسیور x50 cu usb دارم ، چند وقتی وقتی روشنش میکنم بالا نمی آید و روی صفحه آن چند خط متوالی مشاهده میشود (--------) ، فایل های key,software مربوطه را هم از فروم گرفتم و از طریق rs232 روی آن update کردم ولی فایده نداشت ؟؟؟؟
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
سلام.دوست عزیزاین رسیورکه مشکلی ندتره فقط کانالهات پاک شده
شمابجای پچ یاسافتکم ریختن بهتره که یه سرچی کنیدرسیورو.موفق باشید.

بالا