با درود دوست گراميسلام
ایا با فلش میشه کانالهای فرکانس 11727 را برای x30 باز کرد اگر نرم افزاری هست با چه فرمتی باید باشه
با درود دوست گراميسلام از سایت خوبتون ممنونم
من رسیور استارست x97 دارم برنامه اشتباهی بهش تزریق کردم اگه راه حلی براش دارین بگین؟
دوست عزيز در تاپيك زير آخرين برنامه مربوط به مدل دستگاهتون رو دانلود كنيد
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=26284
دوباره سلام...
یکی جواب ما رو نمیده؟
با درود دوست گراميسلام دوستان فایل فلش رسیور x50cu usb نیاز دارم رسیورم دیگه روشن نیمشه ممنون میشم بذارید
با درود دوستان گراميبا سلام
پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را به شما تبریک عرض می کنم
من یک دستگاه 190d superدارم .هنگامی که دستگاه را روشن می کنم عبارت onبه مدت پنج ثانیه روی پنل دستگاه ظاهر می شودو دوباره قطع می گردد.لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟لااقل این شب عیدی بتونم از ماهواره استفاده کنم
باسلام وعرض تبریک سال نو
دوستان عزیز یک رسیور x5دارم که کلید ابی برای سرچ کردن از کار افتاده ایسی فلش را هم فلش زدم وریست هم کردم ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید
براي مشكل تصوير دستگاه شما هم دوست گراميبا سلام خدمت دوتان گرامی دتگاه x5رنگ پخش میکنه لطفا با عک راهنمایی کنید که جیکار کنم درست بشه
با سلام
پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را به شما تبریک عرض می کنم
من یک دستگاه 190d superدارم .هنگامی که دستگاه را روشن می کنم عبارت onبه مدت پنج ثانیه روی پنل دستگاه ظاهر می شودو دوباره قطع می گردد.لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟لااقل این شب عیدی بتونم از ماهواره استفاده کنم
با درودسلام دست عزيز من هم به مشكل شما بر خوردم شما بايدپچ اورجينال 190سوپر را از طريق اجراي لودر برنامه رو انتخاب كني و از سر برگ كه گذينه program only نوشته شده گذينه master saft روانتخاب كني و بهد مثل آبگريد اجراش كني با اين تفاوت كه در پايان پيام كمپلت آبگريد رو نميده شما بايد تا صفحه جلو ريسيور روشن شد دستگاه رو خاموش كنيد بعد هم باهمان پچ ريسيور خودتو آبگريد معمولي بكني موفق باشي