تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49

پیوست‌ها

naughtyghost

کاربر
2010-08-03
2
0
سلام
یه سوال از دوستان داشتم, رسیور sr-x60cu usb حالت sleep (برای خاموش شدن با تایمر) نداره؟ روی کنترلش که دکمه ی sleep نداره تو user manual شم چیزی در این مورد ننوشته. ممنون میشم اگه جواب بدین.

homan2

کاربر
2010-01-20
19
52
چرا برای x50 برنامه برای باز کردن شبکه های RTL9 , nt1 ,dor**sel ,x**x**l , AB ,غیره نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hkhkh

کاربر
2010-07-08
6
7
39
x5d

با سلام
رسیور x5d ultra دو بار هست که خودبخود بعد از یک خاموش کردن و روشن کردن به فاکتوری ریست برمیگرده و تمام اطلاعاتش پاک میشه
میخوام ببینم مشکل از کجاست
ممنونم

atos

کاربر
2008-11-08
6
8
39
با سلام
رسیور x5d ultra دو بار هست که خودبخود بعد از یک خاموش کردن و روشن کردن به فاکتوری ریست برمیگرده و تمام اطلاعاتش پاک میشه
میخوام ببینم مشکل از کجاست
ممنونم
کلید حل مشکل شما در دست من است!!!!!!
برو و FEC کانال farsi1 ور از Auto خارج کن و دستی 3/4 بده.
(4 ساعت کل دیش ها و ریسیور رو ریختم بهم تا فهمیدم)

hkhkh

کاربر
2010-07-08
6
7
39
با سلام
رسیور من x5d ultra هست که با آخرین پچ 25.3.2010 آپگریدش کردم
آیا میشه با این پچ پکیج یا کانالی رو باز کرد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
رسیور من x5d ultra هست که با آخرین پچ 25.3.2010 آپگریدش کردم
آیا میشه با این پچ پکیج یا کانالی رو باز کرد؟
با درود
متاسفانه این نرم افزار فقط برای رفع ایراد رای شناسایی کانالهایی بود که با سیستم بیس غیر معمول کد شده بودند وخاصیت دیگرب ندارد:eek:k:

hkhkh

کاربر
2010-07-08
6
7
39
با درود
متاسفانه این نرم افزار فقط برای رفع ایراد رای شناسایی کانالهایی بود که با سیستم بیس غیر معمول کد شده بودند وخاصیت دیگرب ندارد:eek:k:
مرسی از جوابتون
به نظر شما رسیور رو با چه پچی آپگرید کنم تا بتونه پکیجی رو باز کنه؟ starsat x5d ultra

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مرسی از جوابتون
به نظر شما رسیور رو با چه پچی آپگرید کنم تا بتونه پکیجی رو باز کنه؟ starsat x5d ultra
با درود
دوست گرامی این دستگاه وکلیه هم خانواده های ان از رده ساپورت کارخانه خارج شده اند واگر بخواهید از دانگل یا اپگرید استفاده کنید باید بفکر تعویض ان باشید:eek:k:

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
باسلام من بعدازاینکه ریسیوره190وهمخانواده راچه بالودر؟ چه با usbکانال چینی میکنم بعداز خاموش کردن ریسیور و روشن کردن ریسیور تمال کانالها پاک میشه ؟چون این روزها برای کانال چینی بادست وقت زیادی میبره ؟لطفا راهنمایی فوری کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام من بعدازاینکه ریسیوره190وهمخانواده راچه بالودر؟ چه با usbکانال چینی میکنم بعداز خاموش کردن ریسیور و روشن کردن ریسیور تمال کانالها پاک میشه ؟چون این روزها برای کانال چینی بادست وقت زیادی میبره ؟لطفا راهنمایی فوری کنید
با درود
دوست گرامی فونت قرمز برای ارسال پست زیاد جالب نیست وچشم را اذیت میکند از این رنگ برای تذکر استفاده میشود!
اگر کانالها بعد از خاموش وروشن کردن دستگاه پاک بشود ایراد سخت افزاری وعموما مربوط به خرابی فلش رسیور است واحتمالا باید تعویض بشود:eek:k:

moona_0680

کاربر
2006-12-17
6
48
مشکل در استارست 190 سوپر

با سلام من به یه مشکلی برخوردم 190 سوپر استارست پیغام ال ان بی یک میده و زود خاموش میکنه کمک کنید در مورد این مشکل :dast:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
بنده یک دستگاه x190d-usb دارم آیا نرم افزاری وجود دارد برای این نوع دستگاه که کانالهای بیس و اکشن و ... را باز کند ؟ لطفا راهنمایی کنید.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
بنده یک دستگاه x190d-usb دارم آیا نرم افزاری وجود دارد برای این نوع دستگاه که کانالهای بیس و اکشن و ... را باز کند ؟ لطفا راهنمایی کنید.

خير دوست عزيز. اين رسيور مدت زيادي هست که از ساپورت خارج شده . آخرين نرم افزار مربوط به 10/2/2008 .

kaveh ardalan

کاربر
2010-08-10
1
0
40
سلام من رسیور 190سوپر دارم که تبدیل به اینتراستار کرده بودم الان که دوباره به استارست تبدیل کردم دیگه هیچ پچی رو قبول نمیکنه و ارور میده لطفا منو راهنمایی کنید و اگه فایلی هم لازم هست واسم بزارید
خیلی ممنون

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد محترم سايت . من استارست x50usbدارم و مدتي است كه خود به خود ريست كارخانه ميكند و دايما مرا با مشكل كانال چيدن قرار ميدهد . من برنامه اصلي كارخانه را روي ان ريختم و فايده نكرد و دوباره برنامه جديد زدم و مونيتور روي چهار خط قفل كرد و مجبور شدم از كابل استفاده كنم و برنامه كارخانه را مجددا روي ان ريختم . كار كرد ولي تند تند و چند روز يك بار خود به خود ريست كارخانه ميكند . لطفا بفرماييد چكار كنم تا اين مشكل حل شود اگر برنامه . كار خاصي بايد بكنم در همين قسمت برايم قرار دهيد .قبلا صميمانه ممنونم.

peyman13618

کاربر
2009-06-28
6
26
هنگ کردن x50 هنگاه روشن شدن و نمایش صفحه منو

من یک رسیور x50cu دارم. یه بار دستگاه روشن بود و از خونه رفته بودیم بیرون وقتی برگشتیم رسیور روی صفحه ی منو مونده بود و از اون به بعد وقتی روشن میشه صفحه ی منو رو نشون میده و ازش خارج نمی شه. نمیشه کانال ها رو دید. یه بار هم بهش برنامه ای که از سایت استارست گرفته بودم رو وارد کردم ولی باز وقتی روشن میشه رو صفحه آیتم های منو میاد و روی led ها چهارتا خط میادش. اگه میشه راهنمایی کنید که اشکال سخت افزاری پیدا کرده یا نرم افزاری؟ با کلین کردن قابل ترمیم هست؟ممنون

miladff

کاربر
2010-08-14
4
1
35
x50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من رسیور 190سوپر دارم که تبدیل به اینتراستار کرده بودم الان که دوباره به استارست تبدیل کردم دیگه هیچ پچی رو قبول نمیکنه و ارور میده لطفا منو راهنمایی کنید و اگه فایلی هم لازم هست واسم بزارید
خیلی ممنون
وقتي دستگاه 30 ماه است كه نرم افزار جديد ندارد ونه با دانگل كار ميكند ونه كانالي باز ميكند حالا به چه دليل نرم افزارها را ميزنيد من كه سر در نم آورم؟:sadwalk:
با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد محترم سايت . من استارست x50usbدارم و مدتي است كه خود به خود ريست كارخانه ميكند و دايما مرا با مشكل كانال چيدن قرار ميدهد . من برنامه اصلي كارخانه را روي ان ريختم و فايده نكرد و دوباره برنامه جديد زدم و مونيتور روي چهار خط قفل كرد و مجبور شدم از كابل استفاده كنم و برنامه كارخانه را مجددا روي ان ريختم . كار كرد ولي تند تند و چند روز يك بار خود به خود ريست كارخانه ميكند . لطفا بفرماييد چكار كنم تا اين مشكل حل شود اگر برنامه . كار خاصي بايد بكنم در همين قسمت برايم قرار دهيد .قبلا صميمانه ممنونم.
اگر ريست ميشود وكانالهاي موجود پاك ميشود ايسي فلش دستگاه خرابه وبايد تعويض بشود.
من یک رسیور x50cu دارم. یه بار دستگاه روشن بود و از خونه رفته بودیم بیرون وقتی برگشتیم رسیور روی صفحه ی منو مونده بود و از اون به بعد وقتی روشن میشه صفحه ی منو رو نشون میده و ازش خارج نمی شه. نمیشه کانال ها رو دید. یه بار هم بهش برنامه ای که از سایت استارست گرفته بودم رو وارد کردم ولی باز وقتی روشن میشه رو صفحه آیتم های منو میاد و روی led ها چهارتا خط میادش. اگه میشه راهنمایی کنید که اشکال سخت افزاری پیدا کرده یا نرم افزاری؟ با کلین کردن قابل ترمیم هست؟ممنون
مشكل شما هم مثل كاربر قبلي هست كانالها پاك شده دوباره كانل يابي كنيداگر بعد از خاموش كردن كانالها بود كه فلش سالم هست وگرنه كانالها پاك بشود بايد ايسي فلش تعويض كنيد
x50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟
با لودر ورايانه همان نرم افزار را منتقل كنيد بايد درست بشود
دستگاه شمامدت زيادي نرم افزار نخورده بوده است با فلش آپگريد كرديد بهم ريخته:eek:k:

بالا