shihan
مدیر بازنشسته
- 2007-07-20
- 635
- 3,596
- 49
نرم افزار زیر را با لودر به رسیور انتقال بده درست میشه:من يك x50 دارم كه ديگه فلش مموري نميشناسه اصلا گزينه usb آن پاك شده چكار كنم ؟
پیوستها
-
1.3 مگابایت بازدیدها: 55
نرم افزار زیر را با لودر به رسیور انتقال بده درست میشه:من يك x50 دارم كه ديگه فلش مموري نميشناسه اصلا گزينه usb آن پاك شده چكار كنم ؟
کلید حل مشکل شما در دست من است!!!!!!با سلام
رسیور x5d ultra دو بار هست که خودبخود بعد از یک خاموش کردن و روشن کردن به فاکتوری ریست برمیگرده و تمام اطلاعاتش پاک میشه
میخوام ببینم مشکل از کجاست
ممنونم
سلام
یه سوال از دوستان داشتم, رسیور sr-x60cu usb حالت sleep (برای خاموش شدن با تایمر) نداره؟ روی کنترلش که دکمه ی sleep نداره تو user manual شم چیزی در این مورد ننوشته. ممنون میشم اگه جواب بدین.
با درودبا سلام
رسیور من x5d ultra هست که با آخرین پچ 25.3.2010 آپگریدش کردم
آیا میشه با این پچ پکیج یا کانالی رو باز کرد؟
مرسی از جوابتونبا درود
متاسفانه این نرم افزار فقط برای رفع ایراد رای شناسایی کانالهایی بود که با سیستم بیس غیر معمول کد شده بودند وخاصیت دیگرب نداردk:
با درودمرسی از جوابتون
به نظر شما رسیور رو با چه پچی آپگرید کنم تا بتونه پکیجی رو باز کنه؟ starsat x5d ultra
با درودباسلام من بعدازاینکه ریسیوره190وهمخانواده راچه بالودر؟ چه با usbکانال چینی میکنم بعداز خاموش کردن ریسیور و روشن کردن ریسیور تمال کانالها پاک میشه ؟چون این روزها برای کانال چینی بادست وقت زیادی میبره ؟لطفا راهنمایی فوری کنید
با سلام
بنده یک دستگاه x190d-usb دارم آیا نرم افزاری وجود دارد برای این نوع دستگاه که کانالهای بیس و اکشن و ... را باز کند ؟ لطفا راهنمایی کنید.
وقتي دستگاه 30 ماه است كه نرم افزار جديد ندارد ونه با دانگل كار ميكند ونه كانالي باز ميكند حالا به چه دليل نرم افزارها را ميزنيد من كه سر در نم آورم؟:sadwalk:سلام من رسیور 190سوپر دارم که تبدیل به اینتراستار کرده بودم الان که دوباره به استارست تبدیل کردم دیگه هیچ پچی رو قبول نمیکنه و ارور میده لطفا منو راهنمایی کنید و اگه فایلی هم لازم هست واسم بزارید
خیلی ممنون
اگر ريست ميشود وكانالهاي موجود پاك ميشود ايسي فلش دستگاه خرابه وبايد تعويض بشود.با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد محترم سايت . من استارست x50usbدارم و مدتي است كه خود به خود ريست كارخانه ميكند و دايما مرا با مشكل كانال چيدن قرار ميدهد . من برنامه اصلي كارخانه را روي ان ريختم و فايده نكرد و دوباره برنامه جديد زدم و مونيتور روي چهار خط قفل كرد و مجبور شدم از كابل استفاده كنم و برنامه كارخانه را مجددا روي ان ريختم . كار كرد ولي تند تند و چند روز يك بار خود به خود ريست كارخانه ميكند . لطفا بفرماييد چكار كنم تا اين مشكل حل شود اگر برنامه . كار خاصي بايد بكنم در همين قسمت برايم قرار دهيد .قبلا صميمانه ممنونم.
مشكل شما هم مثل كاربر قبلي هست كانالها پاك شده دوباره كانل يابي كنيداگر بعد از خاموش كردن كانالها بود كه فلش سالم هست وگرنه كانالها پاك بشود بايد ايسي فلش تعويض كنيدمن یک رسیور x50cu دارم. یه بار دستگاه روشن بود و از خونه رفته بودیم بیرون وقتی برگشتیم رسیور روی صفحه ی منو مونده بود و از اون به بعد وقتی روشن میشه صفحه ی منو رو نشون میده و ازش خارج نمی شه. نمیشه کانال ها رو دید. یه بار هم بهش برنامه ای که از سایت استارست گرفته بودم رو وارد کردم ولی باز وقتی روشن میشه رو صفحه آیتم های منو میاد و روی led ها چهارتا خط میادش. اگه میشه راهنمایی کنید که اشکال سخت افزاری پیدا کرده یا نرم افزاری؟ با کلین کردن قابل ترمیم هست؟ممنون
با لودر ورايانه همان نرم افزار را منتقل كنيد بايد درست بشودx50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟