nikolas_sany
کاربر
- 2010-08-29
- 6
- 2
- 39
ببخشید که سوال چرتی پرسیدم.چون جوابی نداشت واقعا عذر میخوام.از همه دوستان متشکرم
سلام.دوستان من میخواستم بدونم که چطور میتونم کانالهایی که تو ریسیورم چیدم و سیو کنم مثل همین فایل کانالهای چیده شده که تو انجمن هست.ریسیورم x50 کابل اتصال به کامپیوترشم دارم.ممنون
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ببخشید که سوال چرتی پرسیدم.چون جوابی نداشت واقعا عذر میخوام.از همه دوستان متشکرم
با درودمن میخوام کانالهای ریسیورمو که x50 starsat هست بریزم رو کامپیوتریعنی یه فایل که وقتی ریسیورم هنگ کرد یا کانالاش رفت مثل همین کانالهای چیده انتقالش بدم اصولا این جور سایتها برای کمک به هم دیگه و انتقال دانش به هم هست یعنی کسی نمیخواد بگه یا من سوالمو جای خوبی مطرح نکردم؟الو الو بابا یکی جواب بده دیگه
با درودممنون اقا شهرام ولی میشه بگی کجاست اخه پیدا نکردم.یه سوال هم داشتم.تو یه سایت نرم افزار STBDBManage رو گذاشته بود که دانلودش کردم ریسیورم وصل کردم موقعی که چند تا خط پر میکنه ارور میده شما اگه نرم افزار دیگه ای مد نظرتون هست بگین و اینکه چجوری این کار انجام میشه یک دنیا ممنون
نرم افزاری برای باز کردن کانال رسیور شما ندارد واز ساپورت کارحانه خارج شده است اخرین ورژن برایاقا شهرام با سلام من رسيور x50cu دارم تا بحال نتوانستم آپگريد كنم نمي دونم از كجا فايل bin جديد بگريم براي usb لطفا كمك كنيد با تشكر
خیر دوست عزیز این کانال فعلا از سیستم ویاکسس 2.6 استفاده میکند که پچ این دستگاه آن را ساپورت نمیکنداقا شهرام با سلام میخواستم بدونم استارست 220 با پچ تاریخ 14 فوریه 2008 کانال درسل رو باز میکنه؟ چون کانالهای pb و pg رو باز میکنه؟ ولی درسل باز نیست
خواهش ميكنم راهنمايي كنيدباسلام به همگي من x5ultra وقتي روشن ميكنم فقط سه تا خط مي اد وخاموش ميشه دوباره اين كارروتكرارميكنه خواهش ميكنم با توضيخات كامل راهنمايي كنيد ممنون راجع به جي تك هم توضيح بديد
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
خیر دوست عزیز این دستگاه قابلیت بازگشایی د_ر_سل را ندارد چون این رسیور دیگر توسط شرکت استارست ساپورت نمیشه و برنامه ای برای سیستم ویاکسس 2.6 برای این دستگاه ارائه نشده استسلام، ميخواستم بدونم ريسيور starsat x5d كانال درسل رو باز ميكنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين
دوست عزیز لودر و پچ رسیورتون رو از همین سایت دانلود کنید
کابل rs232 را به دستگاه و کامپوتر وصل کنید
رسیور را به برق زده و کلید پشت دستگاه روی حالت خاموش باشه
لودر را باز کرده پچ دستگاه رو انتخاب نمود استارت رو زده سپس کلید پشت ریسور را بزنید صبر کنید تا آپگرید کامل بشه بعد رسیور ریست میشه و بالا میاد
دوست عزیز پچ زیر را به دستگاه بدهباسلام همه اين كارهاروكردم اما بازم درست نشدفقط 3خط روشن ميشه ودوباره خاموش ميشه
دوست عزیز پچ زیر را به دستگاه بده