دستگاه شما فلش پرونده وباید جیتگ بشود اگر به الکترونیک وارد هستید وکابل جیتگ 190 دارید به بخش جیتگ مراجعه کنید توضیحات کامل موجود است اگر نه بدهید تعمیرکار برایتان درست کنهبا سلام من دستگاه 190 چینی داشتم اونو تبدیل کردم به گلدن فایل اول رو قبول کرد فایل دوم رو نریخت و دیگه روشن نشد راهنمایی کنید با تشکر
شما دستگاه را به تنظیم کارخانه برگردانده اید ودیگر کانال نداره باید تنظیمات انتن را انجام بدهید وکانال یابی بشود.سلام من استارست 190دي معمولي دارم وقتي دكمه بك راميزنم يك صفحه گزينه داربازميشودكه گزينه آخرشdefault settingاست وقتيokميكنم پيغام ميدهدكه تنظيمات شمابه هم ميخوردوokكردم سيستم چهارگزينه ميدهدكه سه تاي اوك okاست وآخري راfaildميزندچكاركنم؟
دوست عزیز از باز بودن شبکه اطلاعی ندارم ولی قبل از تبدیل نگاهی به تاپیک زیر بندازآخرین پچ گلدن اینتراستار مدل DSR-8001-PR-S برای رسیورهای استارست مدل های SR-X5D وSR-X3D و SR-X190D-SUPER
DSR8001PR-S-02.05.09.zip (1,2 MB
سلام دوستان من ميخاهم رسيور x5dرو با پچ بالا آبگريد كنم آيا كانال pg در سايروس رو باز ميكنه با تشكر فراوان از شما اگر ميشود زود جواب بديد( اگر مسل دوستان قراره رسيور ديگه بالا نياد اين كارو نكنم)
با سلام، رسیور starst x5d-ultra با دیش گردان دارم. این رسیور هر چند روز یکبار کاملا reset میشه. چیکار باید بکنم؟
اخطار : کاربر محترم برای یه سوال کوچک لازم نیست که تاپیک باز کنید تاپیک سوالات و مشکلات در انجمن موجود است . پست شما منتقل شد .
درودسلام رسیور من ایکس50 هستش
امروز وقتی روشنش کردم همش ریستار میشه و چهارتا خط میاد روی صفحه رسیور
مشکلش چیه
هر نرم افزاری واسه تعمیرش نیازه لطف کنید معرفی کنید
درودبا سلام من پچ جدید SR-X30cu-usb را برای باز شدن کانال اکشن می خوام
سلام دوستان.
آيا در حال حاضر نرم افزار يا پچي هست كه بشه باهاش پكيج bis tv رو بر روي x30 يا x50 باز كرد؟
ممنون.
درودبا سلام وخسته نباشيد.ميخواستم بدونم كه تبديل كردن starsat x5d به گلدن اينتراستار چه وي**ژهگيهايي دارد كه در قبلي نيست و امكانات جديد چيست . با تشكر؟
درودسلام دوستان عزيز
رسيور x30cu usb رو اپديت كردم و مستر ريست كردم حالا همش خاموش روشن ميشه
كمك كنيد لطفا:051::051::051::051: