تاپیک پرسش وپاسخ وکلیه نکات درباره کارتهایdvb

amir_2010

کاربر
2010-06-20
28
31
37
اخه نرم افزاری که همراه اونه ویندوز سون نمیتونه شناسایی کنه تو ویندوز ایکس پی سرویس پک3 شناسایی میکنه قطعه رو ولی نرم افزار نصب نمیشه؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اخه نرم افزاری که همراه اونه ویندوز سون نمیتونه شناسایی کنه تو ویندوز ایکس پی سرویس پک3 شناسایی میکنه قطعه رو ولی نرم افزار نصب نمیشه؟
از همين سايت يا سايت سازنده آخرين ورژن را دانلود كنيد
درايو داخل سي دي ورژن قديم ميباشد

fa285

کاربر
2009-05-16
6
7
38
کمک فوری درباره هنگ کردن کارت proof 8000

سلام ودرودبرمدیران محترم وکاربران گرامی

بنده باکارت proof 8000 مشکل هنگ کردن دارم البته فقط دردانلودآفلاین مشکل دارم یعنی بعداز 10 دقیقه دانلود برنامه اسکای گرابرهنگ میکند ومن مجبور میشوم سیستم راریست کنم .
به محض ریست شدن وبالا آمدن سیستم دیگر کارت راشناسایی نمیکند. باراه اندازی مجددسیستم کارت شناسایی میشودولی دوباره همان هنگ کردن انجام میشود لطفا بنده را راهنمایی کنید درضمن من این کارت راروی تمامی ویندوز ها چک کردم ولی جواب نگرفتم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام ودرودبرمدیران محترم وکاربران گرامی

بنده باکارت proof 8000 مشکل هنگ کردن دارم البته فقط دردانلودآفلاین مشکل دارم یعنی بعداز 10 دقیقه دانلود برنامه اسکای گرابرهنگ میکند ومن مجبور میشوم سیستم راریست کنم .
به محض ریست شدن وبالا آمدن سیستم دیگر کارت راشناسایی نمیکند. باراه اندازی مجددسیستم کارت شناسایی میشودولی دوباره همان هنگ کردن انجام میشود لطفا بنده را راهنمایی کنید درضمن من این کارت راروی تمامی ویندوز ها چک کردم ولی جواب نگرفتم

سرویس پک 3 خوب نصب کنید
و با یک اسکای نت دیگر امتحان کنید
باوس مادر برد خود را به روز کنید
اشکال یکی ازین 3 مورد میباشد

milan22

کاربر
2009-06-15
3
5
35
سلام من یه sky star s2 pci دارم وقتی با اسکای نت دانلود میکنم بعد چند ساعت خود به خود می ایسته خواستم ببینم مشکلش چیه؟ لطفا راهنماییم کنین.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با یک اسکای نت و استریم ریدر دیگر امتحان کنید و ٔآخرین ورژن درایو کارت خود را نصب کنید

titaniva

کاربر
2009-05-01
4
7
42
سلام
من یک کارت اکسترنال کیوباکس دارم به نام :
TBS Qbox S2 USB DVB-S2

از اول که این کارت رو خریداری کردم یک مشکل دارم تو هر برنامه که می روم تو هر سیستم و تو هر ویندوز و ورژن درایور مشکل سرچ اتوماتیک دارم به این صورت که پس از اینکه چند فریکانس که سرچ می کنه کلا دیگه کوالیتی میره و دستگاه کار نمی کنه باید از برنامه خارج بشوم و کابل usb رو در بیارم و دوباره وصل کنم تا کوالیتی بیایید .تو سرچ دستی این مشکل نیست از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که مشکل سخت افزاری از چیست

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
سلام .استاد من حدود 7 است که سیستم دارم امسال قطعات ان را عوض کردم و یک کارت dvb هم دارم مدل skystar 2 ..و ویندوز سون 64 بیت دارم . مدل مادربورد من ایسوز M4N78-AM است و قبلا کارت گرافیگ مدل ATI REDEON 4550 HD بود و 4 گیگ هم رم داشتم من 4 روز پیش کارت گرافیگ خودم را عوض کردم و مدل DDR2 گیگ2 GT 240 مازراتی گرفتم .حال ویندوز را عوض می کنم یا برنامه ای نصب می کنم سیستم مشکل ندارد و به اسانی کار می کند ولی روی برنامه PROGDVB که برای کارت دی وی بی است ان را وقتی اجرا می کنم و روی شبکه ای می روم تصویر را تیکه تیکه می اورد و بعضی موقع یک تصویر حدود 3 دقیقه می کشد تا نمایش داده شود در برنامprogdvb ...مشکل از چیست .. و وقتی یکی از رم ها (2 گیگ)را در می اورم دیگر در برنامه dvb این مشکل را ندارم . و دوباره با رم را به اسلات می زنم که 4 گیگ میشود در دی وی بی تصویر اذیت می کند ......1- هم در ویندوز 7 64 بیت این مشکل را دارم و هم در 7 sp1 که از این سایت خریده ام ...2-استاد چرا در قبل از اینکه گرافیگ را عوض کنم این مشکل نبود با رم 4 گیگ راحت تصویر در دی وی بی نشان می داد ایا از سخت افزار است . از مهندس کامپیوتر پرسیدم گفت از 95 در صد از سخت افزار نیست گفت باید احتمالا سیستم گرافیگ انبورد را از کار نینداخته است .اخه مادربورد من کارت گرافیگ ان بورد 512 چیپ ست 8200 دارد .. ایا استاد از این است ..ببخشید سوالم طولانی شد ...........به خدا اعصابم را این مشکل خورده است. ممنون می شوم توضیح زیاد دهید و طریقه از کار انداختن گرافیگ انبورد را در قسمت setup بگویید .استاد من این مشکل را فقط در روی کارت دی وی بی دارم و به جز اون هر کاری یا در ویندوز عوض کردن یا نصب برنامه یا در بازی سیستم اذیت نمی کند فقط در روی برنامه progdvb 6. 51.4 و در روی نرم افزار dvd dream هم این مشکل را دارم و تصویر تیکه تیکه می اید . دیروز پاورم رو که 400 بود عوض کردم و 650 خریدم دوباره درست نشد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام .استاد من حدود 7 است که سیستم دارم امسال قطعات ان را عوض کردم و یک کارت dvb هم دارم مدل skystar 2 ..و ویندوز سون 64 بیت دارم . مدل مادربورد من ایسوز M4N78-AM است و قبلا کارت گرافیگ مدل ATI REDEON 4550 HD بود و 4 گیگ هم رم داشتم من 4 روز پیش کارت گرافیگ خودم را عوض کردم و مدل DDR2 گیگ2 GT 240 مازراتی گرفتم .حال ویندوز را عوض می کنم یا برنامه ای نصب می کنم سیستم مشکل ندارد و به اسانی کار می کند ولی روی برنامه PROGDVB که برای کارت دی وی بی است ان را وقتی اجرا می کنم و روی شبکه ای می روم تصویر را تیکه تیکه می اورد و بعضی موقع یک تصویر حدود 3 دقیقه می کشد تا نمایش داده شود در برنامprogdvb ...مشکل از چیست .. و وقتی یکی از رم ها (2 گیگ)را در می اورم دیگر در برنامه dvb این مشکل را ندارم . و دوباره با رم را به اسلات می زنم که 4 گیگ میشود در دی وی بی تصویر اذیت می کند ......1- هم در ویندوز 7 64 بیت این مشکل را دارم و هم در 7 sp1 که از این سایت خریده ام ...2-استاد چرا در قبل از اینکه گرافیگ را عوض کنم این مشکل نبود با رم 4 گیگ راحت تصویر در دی وی بی نشان می داد ایا از سخت افزار است . از مهندس کامپیوتر پرسیدم گفت از 95 در صد از سخت افزار نیست گفت باید احتمالا سیستم گرافیگ انبورد را از کار نینداخته است .اخه مادربورد من کارت گرافیگ ان بورد 512 چیپ ست 8200 دارد .. ایا استاد از این است ..ببخشید سوالم طولانی شد ...........به خدا اعصابم را این مشکل خورده است. ممنون می شوم توضیح زیاد دهید و طریقه از کار انداختن گرافیگ انبورد را در قسمت setup بگویید .استاد من این مشکل را فقط در روی کارت دی وی بی دارم و به جز اون هر کاری یا در ویندوز عوض کردن یا نصب برنامه یا در بازی سیستم اذیت نمی کند فقط در روی برنامه progdvb 6. 51.4 و در روی نرم افزار dvd dream هم این مشکل را دارم و تصویر تیکه تیکه می اید . دیروز پاورم رو که 400 بود عوض کردم و 650 خریدم دوباره درست نشد.
دوست عزيز روي p3 و 256 رم سخت افزاري هم مشكلي نيست اجرا ميشه سيستم خفن نميخواد
شما فايلهاي گراف و كدهاي گرافيكي رو نصب كن مشكل حل نشد بگيد
يك سري كدها در بخش هست
با نصب برنامه پاور دي وي دي و k-lite code اكثر فايلهاي گراف نصب ميشه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام
من یک کارت اکسترنال کیوباکس دارم به نام :
tbs qbox s2 usb dvb-s2

از اول که این کارت رو خریداری کردم یک مشکل دارم تو هر برنامه که می روم تو هر سیستم و تو هر ویندوز و ورژن درایور مشکل سرچ اتوماتیک دارم به این صورت که پس از اینکه چند فریکانس که سرچ می کنه کلا دیگه کوالیتی میره و دستگاه کار نمی کنه باید از برنامه خارج بشوم و کابل usb رو در بیارم و دوباره وصل کنم تا کوالیتی بیایید .تو سرچ دستی این مشکل نیست از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که مشکل سخت افزاری از چیست

از چه پليري استفاده ميكنيد
از يك ورژن ديگر پروگ دي وي بي يا دي وي بي دريم استفاده كنيد

behrouzboy

کاربر
2009-10-02
3
6
54
میشه راهنمایی کنید درمورد ویزن پلاس 1020a برد قرمز جدیدترین درایو رااز کجا دانلود کنم و استفاده از چه پراگی بهتر است

mtd_gold

کاربر
2009-08-23
2
5
44
dvb skystar 2 tv سیگنال نمی ده

با عرض سلام خدمت دوستان
چند روزی می شه که یه کارت

dvb skystar 2 tv

خریدم.
و درایور و نرم افزار DVB

Dream اونو نصب هم کردم

ولی نمی دونم چرا سیگنال نمی ده
به کسی داده بودم امتحانش کنه

درست هست یا نه چک کرد گفت

که کاملا درسته و سیگنال می ده

ولی نمی دونم برا چی واسه من

سیگنال نمی ده
من نحوه نصب رو براتون می

زارم.
win xp
برای نصب خود دستگاه از فایل

پی دی اف زیر استفاده کردم.

http://www.4shared.

com/get/NWvs9wdN/na

sb.html

و برای نصب Dvb Dream

از فایل آموزشی زیر استفاده

کردم.

http://hotfile.com/

dl/112659822/c55cec

b/dvb.pdf.html

خیلی احتیاج دارم کمک کنید
ممنون

آخرین ویرایش:

mtd_gold

کاربر
2009-08-23
2
5
44
یه درخواست دیگه هم داشتم لطفا لینک درایور جدید sky star 2 tv pci و نسخه جدید و خوب dvb dream رو لطف کنید
ممنون

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با عرض سلام خدمت دوستان
چند روزی می شه که یه کارت

dvb skystar 2 tv

خریدم.
و درایور و نرم افزار DVB

Dream اونو نصب هم کردم

ولی نمی دونم چرا سیگنال نمی ده
به کسی داده بودم امتحانش کنه

درست هست یا نه چک کرد گفت

که کاملا درسته و سیگنال می ده

ولی نمی دونم برا چی واسه من

سیگنال نمی ده
من نحوه نصب رو براتون می

زارم.
win xp
برای نصب خود دستگاه از فایل

پی دی اف زیر استفاده کردم.

http://www.4shared.

com/get/NWvs9wdN/na

sb.html

و برای نصب Dvb Dream

از فایل آموزشی زیر استفاده

کردم.

http://hotfile.com/

dl/112659822/c55cec

b/dvb.pdf.html

خیلی احتیاج دارم کمک کنید
ممنون

با اجازه اساتید اول چک کنید که دیش تنظیم باشد دوم ببینید سویچر سر راهش هست یا نه سوم باید کارت dvb را برای برنامه معرفی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود

جدیدترین ورژن برنامه ProgDVB در این تاپیک قرار می گیرد (
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

جدیدترین ورژن برنامه DVBdream را از این تاپیک دریافت کنید

دانلود کلیه درايورهاي dvb-Tuners

alireza_safian

کاربر
2009-09-28
1
1
با سلام من یه کارت skystar 2.8 چند ساله دارم ولی یک ماه که هنگام کار با اسکای نت شب ها سرعت دانلود فایل ها از 2M به 300 الی 400 کیلو باییت می رسه قبلا خوب بود قدرت و فرکانس هم بالا ست و در ضمن هنگامی که فرکانس و مثلا از 10928 به 11262 تغییر می دی کامپیوتر ار ریست می کنه ن خودم فکر می کنم یه قطعه روی کارتم خراب شده چه جور ی تستش کنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام من یه کارت skystar 2.8 چند ساله دارم ولی یک ماه که هنگام کار با اسکای نت شب ها سرعت دانلود فایل ها از 2M به 300 الی 400 کیلو باییت می رسه قبلا خوب بود قدرت و فرکانس هم بالا ست و در ضمن هنگامی که فرکانس و مثلا از 10928 به 11262 تغییر می دی کامپیوتر ار ریست می کنه ن خودم فکر می کنم یه قطعه روی کارتم خراب شده چه جور ی تستش کنم

با یک ورژن دیگر اسکاینت و استریمریدر تست کنید
ضمنن با برنامه اسکای گرابر نیز تست کنید
نتیجه را اعلام کنید

cool11

کاربر
2010-07-30
34
99
سلام
کسي مي تونه به من در مورد دو اصطلاح "Blind scan" و "Raw DiSEqC Command" توضيح بده؟

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
سئوالات و جوابها

سلام
کسي مي تونه به من در مورد دو اصطلاح "Blind scan" و "Raw DiSEqC Command" توضيح بده؟

بلیند اسکن یا جستجو کور یا اصطلاح معروف در تمامی تجهیزات گیرنده ماهواره ایی است
همه مردم وقتی دنبال یک فرکانس هستند میروند در اینترنت در چند سایت مرجع فرکانسی که فرکانسها را اعلام میکنند و در آن وب سایت دنبال فرکانس مورد نظر خود میگردند.

حالا یک نرم افزار هست بنام Easy Blind Scan که روی محیط ویندوز نصب میشود
و شما توسط این نرم افزار و کارت DVBS خود میتوانید تمام فرکانسهای یک ماهواره را جستجو کنید.

فرکانسها همیشه در حال تغییر و تحول هستند ، یکی قطع میشود ، یکی وصل میشود و شما توسط این نرم افزار دنبال فرکانسهای آپدیت یک ماهواره هستید.

RAW DisEqC Command هم فرامین خط به خط استاندارد جهت ارسال به DisEqc Motor میباشد
این گزینه بدرد شما نمیخورد ، چون کاربردی برای شما ندارد

امیدوارم توضیحات کافی بوده باشد

پیوست‌ها

بالا