با درود دوست گراميدوستان آیا می شود کانال اماده به رسیور داد مدل ایکس 95 این روش رابرایم توضییح کامل دهید متشکرم
با سلام من x95 دارم پچ جدید ریختم بهم ریخته و به تنظیمات اولیه کارخانه برنمی گردد لطفا راهنمایی کنید
با درودبا سلام
من در جستجوي دستي x95 يه مشكل دارم و اون اينه كه وقتي يه فركانسو سرچ دستي انجام ميدم همه شبكه هاي اون فركانس به انتهاي ليست كانالها ميرن چه كانالهاي قديمي و چه كانلهايي كه جديدين با اين كار ليست كانالام به هم مي ريزه و كلي دردسر دارم لطفا راهنمايي كنيد متشكرم
خوب دوست عزیز دیگه بیشتر از این چی میخوایی سریهای مدل usb که با x95 همخوانواده هستند مثل 230 - 250 - 97 همه ساختار نرم افزاری مشابهی دارند و از نظر نرم افزاری ساپورت خوبی هم دارن چرا که هر وقت برنامه ای منتشر میشه این مدلها در صدر قرار دارند دیگه لازم به این نیست بخوای برنامه دستگاه دیگه ای رو بریزی .
با درودبا سلام خدمت دوستان گرامی
بنده رسیور x95usb دارم دانگل y4 gold من از کار افتاده چند جا خوندم که باید پچ جدید به رسیورم بدم حالا چند تا سئوال دارم ممنون میشم اگر پاسخ بدید
1 نمیدونم اخرین پج رسیور چی هست کجای دستگاه هست
2 اگر پج جدید بریزم دیش گردونم از کار میفته
3 اگر از رسیور بکاپ بگیرم رسیور بهم ریخت ،میشه برگردوندش به قبل
پیشا پیش از دوستان تشکر میکنم
با سلام پچ جدید که بتونه کانالهای s1 و s2 و ... , sct را برای x95 باز کنه چیه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
من در جستجوي دستي x95 يه مشكل دارم و اون اينه كه وقتي يه فركانسو سرچ دستي انجام ميدم همه شبكه هاي اون فركانس به انتهاي ليست كانالها ميرن چه كانالهاي قديمي و چه كانلهايي كه جديدين با اين كار ليست كانالام به هم مي ريزه و كلي دردسر دارم لطفا راهنمايي كنيد متشكرم
دوست عزيز من اين كارو با پچ 1.86 هم انجام دادم بازم نشد تنظيمات سويچر هم درسته و روي auto نيست اگه راهي هست دوستان راهنمايي كنن.
با تشكر
بادرود دوست گراميمن x5دارم eurobird 9 رو میخام بگیرم ولی داخل لیست ماهواره ها نیست چیکار باید بکنم
با سلام خدمت دوستان رسیور 95 اچ دی دیدم ولی هیچ کجا برنامه ای براش نیست حتی در سایت خود استارست هم اسمی از این دسگاه نبرده لطفا اطلاعاتی اگه داریدکمک کنید چون نیاز شدید به برنامش دارم کد دستی هم نمیگیره یا تنظیمات دانگل رو هم نمدونم چه جوری انجام بدهم