تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
ممنون که جواب دادید یه سوال برای انتقال نرم افزار و سافتکم از طریق usb باید این کار رو انجام بدم ؟ راستش من خودم مدل hivion دارم و این مدل که گفتم از یکی از آشناهامون هست می خواستم مطمئن شم مشکلی پیش نمی یاد منظورم اینه که من نمی دونم رسیور اصل هست یا نه ؟؟

دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد همکار گرامی که خدمتتون توضیحات کامل رو دادن اول برنامه رو به دستگاه بده بعد سافتکام دیگه کاری نداره و شبکه هایی که آقای tiesto گفتند باز میشه .

reza-asgari

کاربر
2010-06-24
2
1
عبود عساکره شیاد

هشدار هشدار
به شخصی به نام مهندس عبود عساکره اعتماد نکنید
این فرد در ضمینه ی دی وی بی فعالیت میکند و همین اواخربود که کلاه برداری سنگینی از من و همکارانم کرد و اعتبار چندین ساله ی من را زیر سوال برد و این عرب شیاد و بد دهن خود را مهندس جا میزند و با چرب زبانی همه را جذب خود میکند
هدف من فقط و فقط اطلاع رسانی بود که به این شیاد عرب اطمینان نکنید .
به این وبلاگ سر بزنید و در مورد این شیاد بیشتر بدانید
http://abod-kist.blogfa.com/

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

kahn

کاربر
2009-07-04
20
24
38
سلام.من نرم افزار 1.90 مربوط به x95 که یکی از دوستان گذاشته بود توی سایت رو به رسیور انتقال دادم.بعد از این کار دیگه رسیور بالا نیومد.با کابل rss نرم افزار 1.85 رو به رسیور انتقال دادم و رسیور بالا اومد ولی تمام کانالها وماهواره هایی که توش بوده پاک شده وحتی در منوی نصب هم اسم هیچ ماهواره ای نیست که بخام کانال یابی کنم.رنگ منوش هم صورتی شده.درو اقع بد جوری هنگ کرده.لطفا کمک کنید.باتشکر

سلام.من نرم افزار 1.90 مربوط به x95 که یکی از دوستان گذاشته بود توی سایت رو به رسیور انتقال دادم.بعد از این کار دیگه رسیور بالا نیومد.با کابل rss نرم افزار 1.85 رو به رسیور انتقال دادم و رسیور بالا اومد ولی تمام کانالها وماهواره هایی که توش بوده پاک شده وحتی در منوی نصب هم اسم هیچ ماهواره ای نیست که بخام کانال یابی کنم.رنگ منوش هم صورتی شده.درو اقع بد جوری هنگ کرده.لطفا کمک کنید.باتشکر
یادم رفت بگم،رسیور usb رو میشناسه ولی برنامه ای ازش قبول نمیکنه.

سلام.من نرم افزار 1.90 مربوط به x95 که یکی از دوستان گذاشته بود توی سایت رو به رسیور انتقال دادم.بعد از این کار دیگه رسیور بالا نیومد.با کابل rs232 نرم افزار 1.85 رو به رسیور انتقال دادم و رسیور بالا اومد ولی تمام کانالها وماهواره هایی که توش بوده پاک شده وحتی در منوی نصب هم اسم هیچ ماهواره ای نیست که بخام کانال یابی کنم.رنگ منوش هم صورتی شده.درو اقع بد جوری هنگ کرده.لطفا کمک کنید.باتشکر
نرم افزار مربوط به x90 هست که به اشتباه نوشتم x95.ولی رسیوری که این نرم افزار رو بهش انتقال دادمه x95 هست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
سلام من پچ x90 رو انتقال دادم به 95 وقتي ديدم اين مشكل به وجود امد پچ 95 رو به خودش انتقال دادم بعد دستگها پيغام e007 داد بعد دستگاه رو خاموش روشن كردم فقط چراغ پاورروشن هست پروگرام خواستم بكنم هر كاريش كردم نشد راهاي مختلفي كه توي سايت بود انجام دادم هيچي هيجا الان موندم چيكار كنم كسيو هم ندارم بدم درستش كنم چيكار كنم به نظر شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
كساني كه اصلا توجه نميكنند وفقط نرم افزار ميزنند!!!

:busted_red:اخطارجدي به كاربران بي توجه:
شما اينجور اشتباهات بچگانه را با عجله مرتكب ميشويد بدون هيچ توجهي!!
كساني كه نرم افزار90را روي 95ريخته اند ودستگاه شان بالا مياد ميتوانيد باكابل اپگريد ورايانه فايل نرم افزاركارخانه اي دستگاه را كه در بخش موجود هست برسيور انتقال بدهيد اگر بالا امد شانس تان كه درست شده باشد
اگر درست نشد مثل انهاييكه دستگاه هايشان بالا نمياد فلش پروگرام بشود
بيشتر دقت كنيد هر فايلي را برروي هر دستگاه كه رسيد نبايد بريزيد:busted_red:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام من پچ x90 رو انتقال دادم به 95 وقتي ديدم اين مشكل به وجود امد پچ 95 رو به خودش انتقال دادم بعد دستگها پيغام e007 داد بعد دستگاه رو خاموش روشن كردم فقط چراغ پاورروشن هست پروگرام خواستم بكنم هر كاريش كردم نشد راهاي مختلفي كه توي سايت بود انجام دادم هيچي هيجا الان موندم چيكار كنم كسيو هم ندارم بدم درستش كنم چيكار كنم به نظر شما

دوست عزیز هزار بار تکرار کردیم که برنامه x90 به 95 نمیخوره از دیروز تا حالا 10 پست زدیم که بابا فایل فلش 4 مگ به2 مگ نمیخوره .

حالا شما نرم افزار کارخانه ای رو که در انجمن است رو به دستگاه بدید آگه قبول کرد که خوب اگه نه وقتی که لودر را اجرا کردید و گزینه استارست را زدید قبل از روشن کردن دستگاه از کلید پشت دکمه پاور جلو دستگاه را نگه دارید و اون موقه کلید پشت را بزنید بعد 5 6 ثانیه دستتتون رو بردارید با این کار درست د که شد اگه نه باید اسی فلش پروگرام شود .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188

یادم رفت بگم،رسیور usb رو میشناسه ولی برنامه ای ازش قبول نمیکنه.

نرم افزار مربوط به x90 هست که به اشتباه نوشتم x95.ولی رسیوری که این نرم افزار رو بهش انتقال دادمه x95 هست.

شما هم از نرم افزار کارخانه ای استفاده کنید .

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان دفعه قبل که پکیج نوا هک شد و برای ایکس 95 نرم افزاری نیومد شک کردم اما حالا که پکیج بیس و ای بی ست هک شدن و باز واسه ایکس 95 نرم افزار نیومده دیگه مطمئن شدم که این رسیور دیگه ساپورت نخواهد شد. به نظرم باید دنبال عوض کردن رسیور ها باشیم. موافقید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
دوست عزیز هزار بار تکرار کردیم که برنامه x90 به 95 نمیخوره از دیروز تا حالا 10 پست زدیم که بابا فایل فلش 4 مگ به2 مگ نمیخوره .

حالا شما نرم افزار کارخانه ای رو که در انجمن است رو به دستگاه بدید آگه قبول کرد که خوب اگه نه وقتی که لودر را اجرا کردید و گزینه استارست را زدید قبل از روشن کردن دستگاه از کلید پشت دکمه پاور جلو دستگاه را نگه دارید و اون موقه کلید پشت را بزنید بعد 5 6 ثانیه دستتتون رو بردارید با این کار درست د که شد اگه نه باید اسی فلش پروگرام شود .
من همه اينكارها رو انجام دادم يعني دوست عزيز علي رضا بهم گفت انجام دادم فايده اي نداشت چطور بايد ايسي فلش رو پروگرام كنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
پروگرام

من همه اينكارها رو انجام دادم يعني دوست عزيز علي رضا بهم گفت انجام دادم فايده اي نداشت چطور بايد ايسي فلش رو پروگرام كنم
سلام
آي سي فلش دستگاه بايد بيرون آورده شود و بعد با دستگاه پروگرامر مخصوص از نوع پروگرام شود
كه كلن كار تعمير كار مي باشد

ailin65

کاربر
2009-09-18
8
15
دوستان دفعه قبل که پکیج نوا هک شد و برای ایکس 95 نرم افزاری نیومد شک کردم اما حالا که پکیج بیس و ای بی ست هک شدن و باز واسه ایکس 95 نرم افزار نیومده دیگه مطمئن شدم که این رسیور دیگه ساپورت نخواهد شد. به نظرم باید دنبال عوض کردن رسیور ها باشیم. موافقید؟[/

بله دوست عزيز منم موافقم ديگه x95 فايده نداره من كهپيشنهاد ميكنم دوستان اگر بودجه شو دارن واسه هميشه از دست اين نرم افزارها خلاص بشن و برن سراغ يه رسيور دريم باكس رسيوري كه با يه شرينگ اينترنتي ساده ميتونن 90 درصد شبكه هاي كارتي رو تماشا كنن تمام هاتبرد و نايلست حتي پكيج اسكاي هم باز ميشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NEWCELL

arden

کاربر
2010-06-09
1
0
34
كمكم كنيد لطفا .پج x90 رو ريختم تو x97 رسيور چراغ قرمزش روشن ميشه اما چراغ سبزش نه :تصويرش هم از تلوزيون پيدا نيست بايد چكار كنم تا درست بشه.خواهشا كمكم كنيد.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
كمكم كنيد لطفا .پج x90 رو ريختم تو x97 رسيور چراغ قرمزش روشن ميشه اما چراغ سبزش نه :تصويرش هم از تلوزيون پيدا نيست بايد چكار كنم تا درست بشه.خواهشا كمكم كنيد.
با سلام
دوست عزیز شما رسیور را به کامپیوتر با کابل rs232 متصل کنید بعد فایل آپگرید مربوط به رسیورتون رو باز کرده و در حالی که رسیور خاموش است (از دکمه پشت) دکمه استارت رو بزنید بعد دکمه پاور جلو رسیور رو نگه دارید و رسیور رو از پشت روشن کنید تا زمانی که در پنل جلو رسیور کلمه end مشاهده نکردید دکمه پاور جلو را رها نکنید. بعد از ریست شدن رسیور آن را ریست فکتوری کنید.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا