من یک دستگاه x95دارم می خواستم فرکانس 12303hکانا لهایCANAL+MAGHREBوافع 26درجه عرب سات هست هرچه این فرکانس به دسگاه میدم سیگنال نمیده وبفیه فرکانسها هستند سیگنال دستگاه زیادوفت مشکل همین فرکانس و دارم چندشمار زیادش کردم فاید نداشت جهتم مدونم روی عربسات هست حتی برنامه های مثلmbcnetوغیره هستند ممنون اگه راهنمایی کنید
جواب بدین الان به پست که زدم این سه روز
سلام من یک دستگاه sr x95 usb دارم که وقتی اپدیتش میکنم دستگاه سنگین میشه و دیگه نمیتونم از کانالهایی که باز شدن با usb فیلم رو ظبت کنم لطفا من را راهنمایی کنید
مشکل سیم نیست بقیه ای برنامه ها هستند دستگاه رو ریست کردم فایده نداشت ازکدام سویچ یعنی از دایزک استفاده نکنم
سلام دوستان. من از دستگاه x95-usb استفاده میکنم. ورژن نرم افزار دستگاه 1.46 است. دو سوال داشتم:
1) آیا اگر نرم افزار 1.64 رو روی دستگاه بریزم، تغییر عمده ای ایجاد میکنه (نسبت به 1.46) یا نه؟ من فقط نایل ست تماشا میکنم و از کانالهای کارتی استفاده نمیکنم.
2) طریقه جستجوی دستی فرکانس چجوریه؟ من وقتی روی فرکانس خاصی میخوام سرچ کنم صفحه سرچ که میاد هیچ کاری انجام نمیده ولی وقتی از این صفحه خارج میشم شروع به سرچ همه فرکانسها میکنه.
اگر امکان داره لینک آموزش ارتقا نرم افزار دستگاه از usb رو هم بمن بدید. با سپاس
با سلام
آیا میشه کاری کرد که در ریسیور X230USB برای ظبط فیلم به جای پسوند TS از پسوندهایی مثل DAT.MPG.AVI استفاده کرد
خير دوست عزيز. اين دستگاه فقط قابليت رکورد با فرمت ts دارد. ولي فايل ويديويي با فرمت هاي dat و mpg با اين رسيور قابل پخش.k:
با سلامبرنامه ای هست که بشه با کامپیوتر تبدیل کرد
اگه دارید برام بزارید
ممنون
با عرض سلام وخسته نباشید من یه رسیور x95 دارم که کانال هاش با سافتکم باز نمیشه در ضمن من یک دانگل y4 دارم که به همین رسیور وصله و ازش استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست
با سلامسلام عرض ميكنم خدمت ناظر سايت
ميخواستم بگم من پچهاتونو كه روي رسيور ميريزم **/x95/شبكه هاي rai رو باز نميكنه
تازه كار هم نيستم الان بيشتر از يه ساله دارم از پچ استفاده ميكنم ولي نه از سايت شما يه سايت ديگه كه الان ********** شده
لطفا اگه ميشه كمكم كنيد
سلام دوستان
من یه رسیور ایکس95 گرفتم
به محض اینکه فلش بهش وصل میکنم هنگ میکنه و باید با دکمه پشتش خاموش کنم
لطفا برام توضیح بدید....
راستی چه طور میتونم بفهمم ورژن نرم افزار رسیورم چنده؟وآیانیاز به آپدیت شدن داره یا نه
ممنون.