تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saeedsk

کاربر
2010-08-05
1
1
34
سلام من یک دستگاه sr x95 usb دارم که وقتی اپدیتش میکنم دستگاه سنگین میشه و دیگه نمیتونم از کانالهایی که باز شدن با usb فیلم رو ظبت کنم لطفا من را راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من یک دستگاه x95دارم می خواستم فرکانس 12303hکانا لهایCANAL+MAGHREBوافع 26درجه عرب سات هست هرچه این فرکانس به دسگاه میدم سیگنال نمیده وبفیه فرکانسها هستند سیگنال دستگاه زیادوفت مشکل همین فرکانس و دارم چندشمار زیادش کردم فاید نداشت جهتم مدونم روی عربسات هست حتی برنامه های مثلmbcnetوغیره هستند ممنون اگه راهنمایی کنید

جواب بدین الان به پست که زدم این سه روز

سلام عزيز شايد بيم لازم نداري مثال مي زنم در كرج يا تهران كانالهاي mbc2 را بخوبي مي گيرند ولي در شرق كشور مثل مشهد حتما بايد ديش 180 داشته باشي تا بگيري چون اعلام كردي فركانسهاي ديگر را مي گيري احتمال 90 درصد بيم نداري موفق باشي ....

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من یک دستگاه sr x95 usb دارم که وقتی اپدیتش میکنم دستگاه سنگین میشه و دیگه نمیتونم از کانالهایی که باز شدن با usb فیلم رو ظبت کنم لطفا من را راهنمایی کنید

سلام يكبار ريست فاكتوري كن درست ميشه عزيز ....

alireza_md

کاربر
2010-08-05
2
4
53
سلام دوستان. من از دستگاه x95-usb استفاده میکنم. ورژن نرم افزار دستگاه 1.46 است. دو سوال داشتم:

1) آیا اگر نرم افزار 1.64 رو روی دستگاه بریزم، تغییر عمده ای ایجاد میکنه (نسبت به 1.46) یا نه؟ من فقط نایل ست تماشا میکنم و از کانالهای کارتی استفاده نمیکنم.
2) طریقه جستجوی دستی فرکانس چجوریه؟ من وقتی روی فرکانس خاصی میخوام سرچ کنم صفحه سرچ که میاد هیچ کاری انجام نمیده ولی وقتی از این صفحه خارج میشم شروع به سرچ همه فرکانسها میکنه.
اگر امکان داره لینک آموزش ارتقا نرم افزار دستگاه از usb رو هم بمن بدید. با سپاس

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
فقط با تست و امتحان ميشه فهميد

مشکل سیم نیست بقیه ای برنامه ها هستند دستگاه رو ریست کردم فایده نداشت ازکدام سویچ یعنی از دایزک استفاده نکنم

سلام با يك دستگاه ديگه امتحان كنيد
اگر مشكل پاررازين نداريد يا سيم يا lnb ...
, فقط با تست و امتحان ميشه فهميد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان. من از دستگاه x95-usb استفاده میکنم. ورژن نرم افزار دستگاه 1.46 است. دو سوال داشتم:

1) آیا اگر نرم افزار 1.64 رو روی دستگاه بریزم، تغییر عمده ای ایجاد میکنه (نسبت به 1.46) یا نه؟ من فقط نایل ست تماشا میکنم و از کانالهای کارتی استفاده نمیکنم.
2) طریقه جستجوی دستی فرکانس چجوریه؟ من وقتی روی فرکانس خاصی میخوام سرچ کنم صفحه سرچ که میاد هیچ کاری انجام نمیده ولی وقتی از این صفحه خارج میشم شروع به سرچ همه فرکانسها میکنه.
اگر امکان داره لینک آموزش ارتقا نرم افزار دستگاه از usb رو هم بمن بدید. با سپاس

با درود

دوست گرامي براي شما که قصد ديدن کانالهاي کارتي نداريد ورژن نرم افزار تفاوت خاصي ايجاد نميکند. فقط در ورژن هاي اخير مثل 1.91 علاوه بر بازگشايي چند کانال کارتي يک نوار آبي رنگ کمکي هنگام مشاهده ليست کانالها اضافه شده.

براي جستجوي دستي وارد نصب شده سپس جستجوي دستي پيدا کنيد آنجا مشخصات فرکانس وارد کرده و ok کنيد. اگر از سوييچر استفاده ميکنيد هنگام جستجوي اتوماتيک خيلي دير دستگاه شروع به سرچ ميکند بايد يکبار دکمه exit فشار دهيد تا جستجو شروع شود. همه اين سري از استارست اين مشکل را دارند.

براي ارتقا نرم افزار پس از دانلود از زيپ خارج کرده و در فلاش مموري قرار دهيد به دستگاه متصل و در منو usb نرم افزار پيدا کرده و روي آن ok کنيد.

alireza_md

کاربر
2010-08-05
2
4
53
با سپاس از پاسخ سریع شما!!

سوال دیگه من اینه که وقتی برق میره و مجدد برق وصل میشه، دستگاه خودبخود روشن میشه (یعنی رسیور شروع به نمایش کانال میکنه). این موضوع وقتی مشکل ایجاد میکنه که مثلا کسی خونه نباشه یا تلویزیون خاموش باشه و من متوجه روشن شدن رسیور نشم. آیا راهی برای رفع این مورد هست؟

mehdi233

کاربر
2010-08-02
2
2
42
با سلام

آیا میشه کاری کرد که در ریسیور X230USB برای ظبط فیلم به جای پسوند TS از پسوندهایی مثل DAT.MPG.AVI استفاده کرد
:boos:

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

آیا میشه کاری کرد که در ریسیور X230USB برای ظبط فیلم به جای پسوند TS از پسوندهایی مثل DAT.MPG.AVI استفاده کرد

خير دوست عزيز. اين دستگاه فقط قابليت رکورد با فرمت TS دارد. ولي فايل ويديويي با فرمت هاي DAT و MPG با اين رسيور قابل پخش.:eek:k:

• Like

mehdi233

کاربر
2010-08-02
2
2
42
خير دوست عزيز. اين دستگاه فقط قابليت رکورد با فرمت ts دارد. ولي فايل ويديويي با فرمت هاي dat و mpg با اين رسيور قابل پخش.:eek:k:

برنامه ای هست که بشه با کامپیوتر تبدیل کرد
اگه دارید برام بزارید
ممنون

• Like

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
فرکانسهای پكيج cyfra+وفرکانسهای پکیچ پلست
بنویسید ممنون

icon4.gif
اين سوال ربطي به موضوع اين تاپيک ندارد بيشتر دقت کنيد دوست عزيز!!!

-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

a1q1z1

کاربر
2009-10-26
18
9
34
با عرض سلام وخسته نباشید من یه رسیور x95 دارم که کانال هاش با سافتکم باز نمیشه در ضمن من یک دانگل y4 دارم که به همین رسیور وصله و ازش استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با عرض سلام وخسته نباشید من یه رسیور x95 دارم که کانال هاش با سافتکم باز نمیشه در ضمن من یک دانگل y4 دارم که به همین رسیور وصله و ازش استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست

شما آخرين ورژن نرم افزار (1.91) از بخش دانلود کنيد و به دستگاه انتقال دهيد پکيج bis باز خواهد شد. نيازي هم به سافتکم نيست. موقعي که دانگل به رسيور وصل هست کانالهايي که با پچ وصل هستند با روشن کردن دانگل قطع ميشوند. ميتوانيد براي رفع اين مشکل menu از روي کنترل را زده سپس دکمه قطع صدا و سپس 9999 تا پچ غير فعال شود و بتوانيد فقط از دانگل استفاده کنيد.
:eek:k:

armanfrancesco

کاربر
2010-07-30
14
17
سلام عرض ميكنم خدمت ناظر سايت

ميخواستم بگم من پچهاتونو كه روي رسيور ميريزم **/x95/شبكه هاي rai رو باز نميكنه
تازه كار هم نيستم الان بيشتر از يه ساله دارم از پچ استفاده ميكنم ولي نه از سايت شما يه سايت ديگه كه الان ********** شده

لطفا اگه ميشه كمكم كنيد

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام عرض ميكنم خدمت ناظر سايت

ميخواستم بگم من پچهاتونو كه روي رسيور ميريزم **/x95/شبكه هاي rai رو باز نميكنه
تازه كار هم نيستم الان بيشتر از يه ساله دارم از پچ استفاده ميكنم ولي نه از سايت شما يه سايت ديگه كه الان ********** شده

لطفا اگه ميشه كمكم كنيد
با سلام
دوست عزیز متاسفانه این مشکلی هستش که تو پچهای جدیده
برای باز کردن کانالهای rai باید از ورژن 1.64 که تو بخش موجود هست استفاده کنید

golbehi

کاربر
2009-09-11
9
11
هنگ کردن x95

سلام دوستان
من یه رسیور ایکس95 گرفتم
به محض اینکه فلش بهش وصل میکنم هنگ میکنه و باید با دکمه پشتش خاموش کنم
لطفا برام توضیح بدید....
راستی چه طور میتونم بفهمم ورژن نرم افزار رسیورم چنده؟وآیانیاز به آپدیت شدن داره یا نه
ممنون.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
من یه رسیور ایکس95 گرفتم
به محض اینکه فلش بهش وصل میکنم هنگ میکنه و باید با دکمه پشتش خاموش کنم
لطفا برام توضیح بدید....
راستی چه طور میتونم بفهمم ورژن نرم افزار رسیورم چنده؟وآیانیاز به آپدیت شدن داره یا نه
ممنون.

يکبار دستگاه ريست فاکتوري کنيد. فلش مموري با سيستم فرمت کنيد و چک کنيد مشکلي نداشته باشد. ميتوانيد با فلش ديگر هم تست کنيد. در قسمت STB Status ورژن نرم افزار مشخص هست. آخرين ورژن نرم افزار 1.91 هست بهتر که آپديت کنيد.:eek:k:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
من یک دستگاه x95دارم که ورژن1.91به ان تزریق کردم شبکه ای مثل tv-globaکارنمی کنه نه با سافتکم نه با کددستی مشکل چیه ریست فاکتوری کردم فاید نداشت. ممنون اگه رهنمای کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا