تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
شما چند تا ماهواره رو وصل کردید این مشکل پیش اومد؟ سوییچر شما چند کاناله هست؟

شما از تنظیم سویچر از داخل رسیور مطمئن هستید؟ چون گاهی در رسیورها فرکانسهای یک ماهواره اشتباها برای ماهواره دیگر داده شده مثلا در ماهواره نایلست فرکانس اینتلست 902 وارد شده و موقع تنظیم سوییچر به این قضیه توجه کنید
فعلا اینها را بررسی کنید ....

با سلام به مدير گرامي
دوست عزيز من سال 80 تا حالا تو كار نصبم . وقتي كسي مينويسه اينتلست 902 يعني ميدنه فرق نيلست و اون چيه . وجواب بررسي ها : هاتبرد عربست اينتلست رو با هم گرفتم سويچم 4 كاناله هستش . و از تنظيمات سويچر نيز مطمئن هستم از بكاپ هايي كه قبلا اماده كردم استفاده ميكنم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
دستگاه x97 که شما میگین رو استند بای نیمره
میشه بگین راه حلش چیه

• Like

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
]وقتی که پاور پشت رو خاموش میکنم و بعد دوباره اگه روشنش کنم
چراغ پاور قرمزش روشن و خاموش میشه
و زمانی دستگاه روشن میشه که دوشاخه برق رو یک بار جدا کنم و دوباره به پیریز برق بزنم

• Like

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوست عزیز یکبار هم به این روش امتحان کن ابتدا جهت Intelsat 902 رو تنظیم و کانال یابی کن بعد برو سراغ جهتهای دیگه.

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام به مدير گرامي
دوست عزيز من سال 80 تا حالا تو كار نصبم . وقتي كسي مينويسه اينتلست 902 يعني ميدنه فرق نيلست و اون چيه . وجواب بررسي ها : هاتبرد عربست اينتلست رو با هم گرفتم سويچم 4 كاناله هستش . و از تنظيمات سويچر نيز مطمئن هستم از بكاپ هايي كه قبلا اماده كردم استفاده ميكنم.

برای اینکه بفهمیم ایراد چیه از ساده ترین مشکلات اول شروع میکنیم! و در مورد اینتلست 902 برای این گفتم به اسم ماهواره زیاد توجه نکن چون رسیورهای زیادی رو دیدم که تمام فرکانسهای نایلست با اینتلست جا به جا داده شده بوده و موجب شده فرد نصب کننده نتونه این ماهواره ها رو دریافت کنه و بعضی فرکانسهای مشترک باعث شده نصاب متوجه این موضوع نشه.

خوب در عین حال هم من همه مشکلاتی رو که به ذهنم می رسید گفتم یعنی شما اگر شما تمام موارد فوق رو چک کردید نباید دیگه مشکلی داشته باشید! بک آپ هم اگر برگردونید نباید مشکلی پیش بیاد جز اینکه اسم ماهواره ها همانطور که گفتم جا به جا باشد و به همین دلیل سوییچر درست تنظیم نشده باشد.

حالا به شما پیشنهاد می کنم در این مورد اگر دیدید یکی از ماهواره ها را نمیگیرد دوباره بزنید تنظیم کارخانه و سوییچر رو تنظیم کنید و از هر ماهواره یکی الی دو تا کانال به عنوان نمونه بگیرید ببینید همه رو میشناسه یا نه

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
]وقتی که پاور پشت رو خاموش میکنم و بعد دوباره اگه روشنش کنم
چراغ پاور قرمزش روشن و خاموش میشه
و زمانی دستگاه روشن میشه که دوشاخه برق رو یک بار جدا کنم و دوباره به پیریز برق بزنم

شما یکبار دیگه برنامه رو به دستگاه بده ببین مشکلت اگر حل نشد در قسمت سخت افزار رسیور مشکلتون رو مطرح کنید

• Like

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
کمک از اساتید

با سلام
دستگاه ایکس 95 سیگنال نمیده بهد از بارندگی این مشکل پیش اومده یه پیغام میده براتون مینویسم البته در یک جای دیگه هم چک کردم همین پیغام رو میده با کامپیوتر و نرم افزار کار خانه هم اپدیت کردم هر کاری رو که بگید کردم مشکل حل نشده با یه دسگاه دیگه سیگنال هست و به راحتی کار میکنه
پیغام دستگاه :
short occured to lnb conection
make lnb conection correct then
restart the machine

لطفا راهنمایی کنید ایا مشکل سخت افزاری هستش و از چه قطعه ای امکان داره باشه ؟
با تشکر

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دستگاه ایکس 95 سیگنال نمیده بهد از بارندگی این مشکل پیش اومده یه پیغام میده براتون مینویسم البته در یک جای دیگه هم چک کردم همین پیغام رو میده با کامپیوتر و نرم افزار کار خانه هم اپدیت کردم هر کاری رو که بگید کردم مشکل حل نشده با یه دسگاه دیگه سیگنال هست و به راحتی کار میکنه
پیغام دستگاه :
short occured to lnb conection
make lnb conection correct then
restart the machine

لطفا راهنمایی کنید ایا مشکل سخت افزاری هستش و از چه قطعه ای امکان داره باشه ؟
با تشکر
با درود دوست گرامي مشكل دستگاه شما سخت افزاري وبايد در بخش تعميرات استارست كه مخصوص كاربران ويژه ميباشد مطرح كنيد.
اينجا فقط سوالات نرم افزاري واپگريدي:eek:k:

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام
امروز پچ جدیدی برای x95 اومد
میخواستم بدونم اون پچ که علی آقا گفتن کی میاد؟که قابلیت باز کردن absat و srg رو داره

• Like

milad-starsat

کاربر
2009-10-09
16
27
34
سلام
من واسه نوع دوم x-97 نرم افزار 1.82 ریختم دیگه تصویر ندارم.

• Like

mohsen.nabhani

کاربر
2009-06-14
2
10
45
با سلام خدمت دوستان گرامي . در صورت امكان فايل جديد جزيره اسپرت براي x95 را مي خواستم ( ورژن 76/1 قطع است)

• Like

barselona2

کاربر
2008-11-01
35
78
نرم افزار جدید رو به دستگاه x95دادم کانالها رو باز میکنه ولی موقعی که دستگاه رو از پشت خاموش وروشن میکنم صدا دارم ولی از تصویر خبری نیست لازم به ذکر است که چند بارنیز ریسیت کلی زدم ولی درست نشد لطفا مرا راهنمایی کنید

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
نرم افزار جدید رو به دستگاه x95دادم کانالها رو باز میکنه ولی موقعی که دستگاه رو از پشت خاموش وروشن میکنم صدا دارم ولی از تصویر خبری نیست لازم به ذکر است که چند بارنیز ریسیت کلی زدم ولی درست نشد لطفا مرا راهنمایی کنید

دوست عزيز فكر كنم شما از برنامه جديد استفاده ميكنيد و دستگاهتون هم سري جديد است يعني مشكي يا چراغ جلو توسي و بدنه مشكي به هر حال اين مشكل و مشكلهايي ديگه اي مانند كانال عوض نكردن هنگام هنگام تعويض كانال با دكمه جهت بالا از اين است كه شما اول بايد برنامه 2009/1/6 رو رو دستگاه بديد بعد دوباره از ورژن جديد استفاده كنيد و كانالهاتون رو سرچ كنيد .

موفق باشيد.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311

نباید مشکلی باشه اولش صدا نداره اما بعد از ریست کلی و کانالیابی تصویر میاد! شما یکبار ورژن قدیمی و اورژینال رو به دستگاه بدید و دوبراه ورژن جدید رو بدید و بزنید ریست کارخانه احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
اگر باز هم نشد همان ورژن قدیمی رو بدید ببینید اونجا تصویر دارید؟!

barselona2

کاربر
2008-11-01
35
78
با سلام خدمت zirakزیرک عزیز از راهنمایی شما استفاده کردم و پچ 6/1/2009رو به دستگاه دادم و بعد پچ جدید رو به دستگاه دادم ویه اسکن هم روی دستگاهx95 اصلی توسی رنگ زدم ولی با خاموش و روشن کردن دستگاه دوباره همان مشکل به وجود امد صدا دارم ولی تصویر ندارم با زدن دکمه آبی رنگ روی کنترل بعد از چند ثانیه تصویر میاید این مشکل و میشه چه جوری حل کرد چند تا دستگاه مشکی رنگ نیز که برنامه زدم نیز به این صورت در آمده

با پچ قدیمی 1.76و1.64تصویر دارم ولی با تزریق پچ جدید اینطوری میشه که تصویر نیماد ریسیت هم کردم اسکن هم زدم باز همونجوره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز این ایراد از برنامه هست. روی همه رسیورهای x95 تست کردم بعد از اینکه رسیور را از پشت خاموش و روشن کنید تصویر میره و فقط صدا میاد. و باید کلید آبی (usb) را روی کنترل بزنید تا تصویر بیاد.
متاسفانه راه حلی به نظرم نمیرسه و مشکل از خود برنامه هست.
هنوز در سایت satdw برنامه ورزن قدیمی قرار دارد و و این برنامه ها چون مخصوص دستگاه های دیگر یا غیر اورجینال هست مشکلاتی را نیز به همراه دارند.​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا