این نرم افزار را هم منتقل کردم ولی فرقی نکرددوست عزیز نرم افزار زیر را منتقل کنید تمام مشکلات رفع میشود... k:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=191158#post191158
دوست عزیز نرم افزار زیر را منتقل کنید تمام مشکلات رفع میشود... k:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=191158#post191158
[/quote]روی x95 titanium کار میده؟
این نرم افزار را هم منتقل کردم ولی فرقی نکرد
تله تکس ال سی دی که فقط سیاهه وچیزی نشون نمیده
تله تکس ماهواره هم فونت هاش بهم ریخته و هرج و مرجه
چیکار کنم؟؟
دوست عزیز تمام کدها 1؟ این اشتباه هست بصورت زیر وارد کنید باز میشود:
1111113311111133
دوست عزیز سلام شما یک چینش شبکه از یک x95 که یورو نیوز فارسی داره اپلود کن بعد بریز رو دستگاه مشکل برطرف می شود:s13::s13::s13:
با سلاماین کارو کرده بودم. بازم تکرار کردم و بازم نشد
بعد باید کلی وقت بذارم کانالا رو اونجوری که الان هست مرتب کنم. ولی اگه راه دیگه ای نباشه مجبورم همین کارو بکنم
سلام دوستان
من میخواستم رادیو فردا بیاد قاطی شبکه های تصویری چیکار باید بکنم
مدل رسیور:x95 titanium
ورژن نرم افزار:1.94
با سلام
دوست عزیز اگه مشکل شما با شبکه 3 هستش آخرین سافتکم رو از بخش دانلود کنید و به دستگاه بدید مشکلتون حل میشه،نیازی به دادن کد دستی نیست
با درودنه. مشکل با یورونیوزه که هر کاری می*کنم فارسی به لیست زبانهاش اضافه نمی*شه. ۱.۹۲ ، ۱.۹۳ و الانم ۱.۹۴ دارم و تو همه این مشکل بوده
دوستان این رو اضافه کنم منظورم اینه که صدای رادیو فردا بیاد روی تصویر یک شبکه
pcrو vidio pid وaudio pid شبکه ها را می خوام.
مرثی
کسی نیست جواب منو بده؟؟
نه. مشکل با یورونیوزه که هر کاری می*کنم فارسی به لیست زبانهاش اضافه نمی*شه. ۱.۹۲ ، ۱.۹۳ و الانم ۱.۹۴ دارم و تو همه این مشکل بوده
میشهدوست عزیز چنین امری اصلا نشدنی است . چون سیستم رادیو و تلویزیون از هم جدا هستند .
دوست من شما به این شیوه عمل کن
منو> نصب>جستجوی tp>گزینه آخر>video pid:2221 audio pid:2240 pcr pid:2221
را وارد کن یه شبکه جدید یورونیوز با صدای فارسی واست باز میکنه
با درود
زبان اصلی رسیورر را روی انگلیسی قرار دهید بعد روی کانال یورونیوز رفته زبان های کانال را نمایش داده ویک تصویر از صفحه تلویزیون تهیه کنید با موبایل ودرسایت قرار بدهید ببینیم چجوری که زبان فارسی نداره بهتره ورژن 1.93 نصب کنید