zirak salas
مدیر بازنشسته
- 2009-05-09
- 950
- 6,188
با سلام لطفا بگوييد آيا با x95 در حال حاضر مي شه كانال هاي الجزيره اسپرت را باز كرد
با تشكر
با سلام دوست عزيز
با نرم افزار جديد باز نميشود مگر از دانگل استفاده كنيد مثل دانگل ميكرو باكس
با سلام لطفا بگوييد آيا با x95 در حال حاضر مي شه كانال هاي الجزيره اسپرت را باز كرد
با تشكر
با سلام. رسيورx95 من وقتي بارون ميومده روشن بوده وبعد از بارون رسيور خاموش و روشن شد و ديگه سيگنال نداره. اگه امكان داره راهنماييم كنيد بايد چكار كنم؟
دوست عزيز اول از همه دستگاهتون رو با يه ديش سالم ديگه آزمايش كنيد ببينيد مشكلي نداره اگه مشكلي نداشت اين كار ها رو انجام بديد
1 از سالم بودن سيم مطمئن شويد .
2 از كار كردن ال ان بي مطمئن شويد ( اگه هر دو قسمت كيفيت و قدرت صفر باشدمشكل ال ان بي است به دو شرط يكي اينكه مطمئن باشيد كه سيم سالمه و اينكه در قسمت پايين ال ان بي آب جمع نشده باشه كه در اين صورت با يه سوراخ كوچيك آب رو خالي كنيد ).
3 از اينكه ديشتون تكان نخورده مطمئن بشيد
موفق باشيد
دوست عزيز. ديش، ال ان بي وسيم كاملا" سالم هستن چون با رسيور ديگه اي امتحان كرده ولي با رسيور خودم اصلا" سيگنال نميده
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه نرم افزار های مشابهی برای هی کلاس 9696 وجود داره ؟ منظورم منوی جدید و قشنگتری نسبت مال خودشه . ؟ یا چه منوی جالبی میشه براش استفاهدخ کرد ؟ چون این منو خیلی جالب نیست .
ممنون
دوست عزیز ویروسها مخصوص برنامه های کامپیوتر هست و هیچ تاثیری روی رسیور ندارند. شما احتمالا برنامه اورجینال به دستگاه ندادی یا ممکنه برنامه مشابه از دستگاه دیگر داده باشی که موجب اختلال روی رسیور شده. یک بار آخرین ورژن رسمی رو از سایت بگیر (1.75) و نصب کن و بعد بزن ریست فکتوری و کانلایابی کن. می تونی بعد تست کنی ببینی با یو اس بی هنوز مشکل داری یا نه خیر. اگر نرم افزاری باشه احتمال زیاد حل میشه
خيلي ممنون از راهنماييتون من اين فايل رو sr-x95usb_v1.76-2009-11-10 گرفتم،ولي نمي دونم 1.75 رو بايد از كجا گير بيارم.اگه ریست فکتوری كنم اطلاعاتم از بين نميره،مثل ترتيب كانالام و ...آخه من دو تا ديش دارم نيل و هات برد،نصابيم كه ديروز اومده بود نتونست يا بلد نبود كمكم كنه. بيشتر اگه شد راهنماييم كنيد بازم ازتون ممنونم. بازم ببخشيد
دوست عزيز خيلي از راهنماييتون ممنونم ولي هيچ فايلي رو با پسوند bin باز نمي كنه مشكل من اينه.حالا چه كنم.
با سلام و تشكر فراوان از دوستاني كه وقت گذاشتند
متاسفانه نتيجه نگرفتم و حالا مي رم سراغ آپ گريد با كابل
بازم ممنون