تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
کاربران عزیز بدلیل اینکه برای استفاده ازمیکرو باکس سر در گم نباشند
توضیحاتی داده میشه
همانطور كه ميدانيد،اما به دليل جديد بودن ان خيلي ها اطلاعات كافي در مورد ان ندارند .

آموزش به روش آسان

برای استفاده از میکروباکس

1- جهت w3 رو میگیرید توجه داشته باشید که با قیچی به مرکزیت هاتبرد راحت با سیگنال عالی قابل دریافت هست

2- آخرین پچ ارائه شده از سوی شرکت استارست را به دستگاه انتقال دهید

3- برای فعال سازی دستگاه ریسیور بترتیب دکمه i بعد شماره 9

وبر روی گزینه
twin okکنید تا دستگاه فعال شود

حالا برای پرگرام کردن میکرو باکس
کابل 232رو به میکروباکس وصل کنید ولی به برق نزنید
بعد لودر را باز کرده ودکمه استارت را زده وسیم میکرباکس رو به برق زده وتا آخر دست به چیزی نزنید حالا بر روی کانال رفته ومکث کنید تابازشود
توجه داشته باشیدکه پرگرام کردن میکرو باکس دقیقآ مثل پرگرام کردن دستگاه ریسیور میباشد

نکته مهم اینکه فایل دستگاه میکروباکس برای پرگرام شامل دو قسمت هست
اول فایل با حجم بالا رو انتقال دهید بعد فایل کمتری رو

cengiz

کاربر
2008-09-18
8
6
دوستان این مشکل در ضبط کردن ربطی به کانال مشخص نداره . حتی در صورت استفاده از کارت هم این مشکل در برخی کانالها هستش .. من با همین کارت روی سوپپپپپپپپرمکس 9200 یو اس بی امتحان کردم مشکلی نداشت در حالی که همون کانال با همین کارت موقع ضبط البته نه همیشه مشکل داره .. به نظر میاد مشکل از پیچ این نوع رسیور ها باشه .. با سپاس

mnkh

مدیر بازنشسته
2007-06-09
285
425
عزيز نه كانال ها مشكلي دارند نه دستكاهت نه هيجي ديكه اولا دستكاهتو يه با به تنظيمات اوليه بركردون بعد هم اخرين بج 95 رو بريز روش بعد تست كن هيج مشكلي نداره اكر هم مشكل بيدا كرد usb رو جابجا كن مشكل فقط همينه نه جيز ديكه اكه نشد با يه usb ديكه جك كن درست ميشه

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
مشکل دیشگردان با استارست x95

سلام دوستان

من با دیشگردان superjak 8210 تمام جهات رو با رسیور x95 میگیرم و سیو میکنم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی مثلا رو هاتبرد هستم و میخوام برم رو یوروبیرد 9 اصلا دیشگردان حرکت نمیکنه و ثابت میمونه و یه مشکل دیگه اینکه وقتی هاتبرد رو سیو کردم و بعد ترکست رو میگیرم و سیو میکنم دیگه وقتی رو هاتبرد میرم دیشگردان حرکت نمیکنه و ثابت میمونه.
دوستان این مشکل وقتی اتفاق میفته که پچ استارست x95 روی دستگاه بریزم ولی روی پچ استارکام 2400 هیچ مشکلی نداره و همه جهات بخوبی سیو میشه و دیشگردان رو هر جهت که بری حرکت میکنه..
میخواستم از اساتید محترم خواهش کنم بگن که این مشکل پچ استارسته یا مشکل جایه دیگه ایه.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوستان

من با دیشگردان superjak 8210 تمام جهات رو با رسیور x95 میگیرم و سیو میکنم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی مثلا رو هاتبرد هستم و میخوام برم رو یوروبیرد 9 اصلا دیشگردان حرکت نمیکنه و ثابت میمونه و یه مشکل دیگه اینکه وقتی هاتبرد رو سیو کردم و بعد ترکست رو میگیرم و سیو میکنم دیگه وقتی رو هاتبرد میرم دیشگردان حرکت نمیکنه و ثابت میمونه.
دوستان این مشکل وقتی اتفاق میفته که پچ استارست x95 روی دستگاه بریزم ولی روی پچ استارکام 2400 هیچ مشکلی نداره و همه جهات بخوبی سیو میشه و دیشگردان رو هر جهت که بری حرکت میکنه..
میخواستم از اساتید محترم خواهش کنم بگن که این مشکل پچ استارسته یا مشکل جایه دیگه ایه.

این همه مهندس تو این سایت داریم یکی نمی خواد به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
سلام

دوست عزیز چند وقت پیش من در تاپیک دیش گردان گفتم که x95 برنامه ش برای ذخیره یوروبیرد9 و هاتبرد به صورت همزمان مشکل داره که یکی از دوستان گفتن نه و اینجوری نیست ولی منم تجربه شما رو داشتم . باید از برنامه 2400 استفاده کنی چاره ای نداره ای یا اینکه از بخش x95 بپرس که برنامه ای هست که این مشکل رو نداشته باشه

hidden ball

کاربر
2009-10-14
4
5
اي كاش ميشد يه كم واضح تر اين چيزارو توضيح بدين تا ما هم بفهميم.بابا يه كمم به فكر مبتديا باشيد.من هنوز جايي رو پيدا نكردم

كه بشه يه اموزش كامل توش پيدا كني.اگه ميتونيد help كنيد.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
اي كاش ميشد يه كم واضح تر اين چيزارو توضيح بدين تا ما هم بفهميم.بابا يه كمم به فكر مبتديا باشيد.من هنوز جايي رو پيدا نكردم

كه بشه يه اموزش كامل توش پيدا كني.اگه ميتونيد help كنيد.
با سلام
دوست عزیز شما برای ورد شدن به منو کد دهی x95 وقتی روی کانال کارتی هستی اول دکمه i روی کنترل رو بزن بعد بلافاصله دکمه 0 رو فشار بده که منو کد دهی ظاهر میشه. تو این منو دو تا دکمه قرمز و سبز مشاهده میکنی که دکمه قرمز مربوط به کدهای biss که 16 رقم هستند میشه و دکمه سبز هم مربوط به کدهای DCW که 32 رقم هستند میشه.
برای وارد شدن به منو کدها و مشاهده تمامی کدها هم میتونی دکمه i و بعد دکمه 3 رو فشار بدی.
موفق باشی.

Lagon666

کاربر
2009-10-15
1
1
44
مشکل در ضبط روی هارد External

من یه هارد maxtor اکسترنال گرفتم، اما وقتی به ماهواره وصلش میکنم، مینویسه Unformatted drive

مدل ماهواره هم SR-X95 هست. هارد هم maxtor 500gb هست.
فرمت هارد هم Fat 32

کسی میدونه مشکل چیه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

aliondvd

کاربر
2009-08-07
2
5
36
دوست عزیز یک بار باید توسط خود رسیور فرمتش کنی البته حدود 10 الی 12 ساعت طول میکشه ولی چاره ای نیست.

djsa

کاربر
2008-09-22
3
5
x95 ویک سوال

با سلام :
میخواستم بدونم آیا ماهواره سایروس 2و3 با سایروس 4فرق میکنه چون من x95دارم اما این ماهواره رو نداره میشه به این ریسور
ماهواره اضافه کرد.
با تشکر فراوان از دوستان.
یه سوال :
آیا دخترا میتونن عضو سایت بشن
:busted_red:تذکر:
برای پرسش خود تاپیک باز نکنید پست شما به تاپیک مربوطه منتقل شد
ثبت نام برای همه هموطنان بلا مانع است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
با سلام :
میخواستم بدونم آیا ماهواره سایروس 2و3 با سایروس 4فرق میکنه چون من x95دارم اما این ماهواره رو نداره میشه به این ریسور
ماهواره اضافه کرد.
با تشکر فراوان از دوستان.
یه سوال :
آیا دخترا میتونن عضو سایت بشن
دوست گرامی ماهواره ی sirius.2_3_4 در مدارپنج درجه ی شرق واقع هستنند نیازی نیست که شما درلیست ماهواره ها به این این اسم چیزی اضافه کنید فرقی نمیکنند ودرضمن هم میشود یک اسم چدید ماهواره همراه ترانسپاندرهادرلیست اضافه کرد درصورتی که چدید باشد وازطرف برنامه نویس نرم افزاری کنجانده نباشد
ضمنن هرکس میتواند برای عضویت وحق اشتراک دراین سایت علمی عضو شود

dashmona35

کاربر
2006-10-27
3
10
شماازچه گزینه ای استفاده میکنی ؟ usal ??? ویا disic و برای یوروبرد 9 یک ماهواره دیگه ای انتخاب کن البته درصورتیکه ازگزینه disic اسفاده کرده باشی این کارروبکن من بدون مشکل برای هرکسی که ایکس 95 داشت بستم هیچ مشکلی بوجود نیامده شکرخدا ...
داریوش

ali_kh70

کاربر
2009-07-21
1
3
سلام با تشکر از تمامی دوستان عزیزان و مدیران سایت . دستگاه x95 بنده مدتی است که با فلش آپگرید میشه ولی زمانی که به جز برنامه 1.57 با برنامه دیگری آپگرید میکنم دیگه فلش رو نمیشناسه و بعد از آپگرید اگه فلش رو وصل کنی دستگاه هنگ میکنه و اگه فلش رو جدا کنی از دستگاه reboot میشه ولی اگه با رم ریدر رم دیگه ای رو وصل کنی مشکلی نداره و باید دوباره 1.57 رو بزنم رو دستگاه تا فلش رو بشناسه . حالا زمانی هم که بخواهم با کامپیوتر آپگرید کنم زمانی که start رو بزنم و کلید پاور رو میگیرم چند لحظه بعد رو دستگاه مینیویسه E029 بعد دیگه هیچ کاری نمیکنه . از روز اول هم فقط از سایت www.satdw.com آپگرید ها رو گرفتم . فلش هم از نوع toshiba 4gb میباشد . ببخشید اگه طولانی شد . در ضمن قبلا هم این مشکل رو نداشتم از تقریبا 2 آپگرید قبلی این مشکل واسم پیش اومده .
مممممممممممننننننننننوووووووووووووونننننننننننننن .
:s13: :dast: :boos:

راستی یادم رفت با توجه به عنوان تاپیک اگه اساتید و ... اطلاعات بدرد بخوری راجع به این پیغام های خطا دارند اگه لطف کنند ممنون میشم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
باسلام
در این مدل رسیورها برای ضبط کانالهای کارتی به غیر از کانالهای که
با سیستم dcw کدگزاری شده است مابقی کانالها قابل ضبط می باشد
درضمن اگر از دانگل میکرو باکس استفاده می کنید تمام کانالهای کارتی
فابل ضبط می باشد
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

faho

کاربر
2009-09-22
2
4
ایجاد علامت $ در کنار بعضی از کانالها

با سلام
من وقتی کلید i+0 رو میزنم منوی کد دهی نمیاد
میگن باید با یه روش خاص اول کنار اسم کانال علامت $ رو آورد

کسی میتونه چطوری؟
:dast:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
من وقتی کلید i+0 رو میزنم منوی کد دهی نمیاد
میگن باید با یه روش خاص اول کنار اسم کانال علامت $ رو آورد

کسی میتونه چطوری؟
:dast:
با سلام
دوست عزیز شما باید بری روی کانال کارتی و بعد دکمه i و 0 رو بزنی تا منو کد دهی ظاهر بشه.

faho

کاربر
2009-09-22
2
4
دوست عزیر بعضی از کانالها مثل lider رو اول باید کاری کرد تا علامت $ ظاهر بشه بعد کد دهی کرد
روشی که شما میگی مربوط به کانالهای که علامت $ دارن

راهنمایی کنید که چطور میشه علامت $ رو در کنار کانال آورد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا