تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام به دوستان عزيز
از دوستاني كه مي تونن كمكي به من كنن كمال تشكر رو دارم
من تا الان ريسيور سامسونگ داشتم و همين امروز استارست ايكس 95 خريدم
و هيچ گونه اطلاعاتي در مورد اين رسيور ندارم
خلاصه اينكه كساني كه مي تونن درمورد نرم افزار ها و كارهايي كه بشه كانالهاي كارتي و مخصوصا ورزشي رو بازم كنم به من هم كمك كنن
بازم از راهنمايتون ممنون

با سلام

دوست عزيز اين ريسيور شما از لحاظ نرم افزار در حال حاضر از شركت سازنده ساپورت خوبي داره دانگلهايي مثل ميكرو باكس رو ساپورت ميكنه هنگام پخش فوتبال ميتوني با وارد كردن كد دستي از تماشاي فوتبال شبكه 3 ايران لذت ببري واز همه مهم تر با آخرين نرم افزار حال حاضر ميتوني حدود 60 كانال كارتي رو ببيني كه 8 تا از اونا شبكه هاي الجزيره اسپورت هستند اينم لينك دانلود برنامه .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30142

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
x95usb چطور با دانگل تایمر قابل اجرا می شود لطفا طریقه ان را توضیح دهید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز سالاس
اصـــــــــــــــــــــــــلا فكرش رو نميكردم به اين زودي جواب بگيرم...نكنه شما پشت خود مانيتور سيستمم نشسته ايد؟ههههه
ايــــــــــــــــــــــــــول دستت درد نكنه زحمت كشيدي
سالاس عزيز اول اينكه كد دستي شبكه سه رو ندارم و همچنين طريقه وارد كردن كد رو؟
دوم اينكه لينكي كه گذاشتي روش كليلك كنم صفحه اي ديگه برام باز ميشه كه شما براي ايكس 90 و 99 نرم افزار گذاشتي كه اونها دانلود كنن ـــــــــــــــــــــــ ايا بايد اين دو نرم افزاري كه براي ايكس 90 و 99 دانلود كنم يا مشكل ديگه اي هست كه من لينك رو نميتونم دانلود كنم؟
بازم از راهنماييتون ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوست عزيز سالاس
اصـــــــــــــــــــــــــلا فكرش رو نميكردم به اين زودي جواب بگيرم...نكنه شما پشت خود مانيتور سيستمم نشسته ايد؟ههههه
ايــــــــــــــــــــــــــول دستت درد نكنه زحمت كشيدي
سالاس عزيز اول اينكه كد دستي شبكه سه رو ندارم و همچنين طريقه وارد كردن كد رو؟
دوم اينكه لينكي كه گذاشتي روش كليلك كنم صفحه اي ديگه برام باز ميشه كه شما براي ايكس 90 و 99 نرم افزار گذاشتي كه اونها دانلود كنن ـــــــــــــــــــــــ ايا بايد اين دو نرم افزاري كه براي ايكس 90 و 99 دانلود كنم يا مشكل ديگه اي هست كه من لينك رو نميتونم دانلود كنم؟
بازم از راهنماييتون ممنون

با سلام دوست عزيز

ما اينجاييم تا به سوالات شما دوستان عزيز جواب بديم

اينم طريقه كد دستي

1.ابتدا روی شبکه 3 برید.

2. دکمه info+0 را بزنید یا در بعضی مدل هادکمه info+3 را بزنید.)
3.وارد قسمت کد گذاری شوید
4. همه ی کدهای سیستم biss را پاک کنید.
5. کد پاییین را addkey کنید تا شبکه 3 باز شود.

با دکمه قرمز (edit) کنید و این کد را وارد کنید:
11 11 11 11 11 11 11 11

و پس از آن گزینه ok را انتخاب کنید.

IDENT----------00 1F FF

INDEX----------- 3E

اگر باز نکرد با کد پایین امتحان کنید

33 11 11 11 33 11 11 11

همانطور که گفته شد
برای دیدن کد فعال شبکه هم از کلید های info+0 استفاده نمایید تا ببینید کد را درست وارد کده اید یا نه.

با عرض معذرت اينم لينك براي دانلود برنامه.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30121

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام.میخواستم بدانم آیا با پج جدیدx95شبکه ی دورسل-18باز میشه؟
واسه من بازنمیکنه؟
بقیه ی کانالهای کارتی باز میشه...
اگه میشه راهی هست برای باز کردنش؟
ممنون میشم پاسخ بدین؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام.میخواستم بدانم آیا با پج جدیدx95شبکه ی دورسل-18باز میشه؟
واسه من بازنمیکنه؟
بقیه ی کانالهای کارتی باز میشه...
اگه میشه راهی هست برای باز کردنش؟
ممنون میشم پاسخ بدین؟

با سلام

دوست عزيز در قسمت ويرايش نام اسم شبكه رو عوض كنيد مثلا بزاريد new tv* بعد خارج بشيد ديگه مشكلي نداره و كانال باز ميشه

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
دوست عزيز سالاس از راهنماييتون ممنون
بازم مي بخشيد كه سوال دارم ميدونم الان ديگه يقه ام رو ميگيري كه بزنيم ولي بازم ممنون ميشم جواب بدي ههههه
سالاس عزيز لينك رو دانلود كرد.....طريقه ريختن رم رو به رسيور تا حدودي بوسيله يكي از دوستان بصورت گفتاري ياد گرفتم
اگه ممكنه بصورت حرفه اي كه خودتون بلد هستيد رو توضيح بدهيد
در ضمن سالار عزيز همانطوري كه گفتم من همين ديروز رسيور رو خريدم....ميخواستم بدونم ايا برنامه و يا اموزش خاصي در مورد اين نوع رسيور هم وجود داره؟مثلا اينكه عكس زمينه رسيور رو به دلخواه عوض كنيم...يا اينكه اموزش كاملي در مورد استفاده كامل از همه امكاناتش وجود داشته باشه؟
از اينكه وقت مي گذاريد و سوالات رو جواب ميدهي خيلي ممنون
ما كه كمكي نمي تونيم كنيم....خدا لبتون رو هميشه خندون نگه داره

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست عزيز سالاس از راهنماييتون ممنون
بازم مي بخشيد كه سوال دارم ميدونم الان ديگه يقه ام رو ميگيري كه بزنيم ولي بازم ممنون ميشم جواب بدي ههههه
سالاس عزيز لينك رو دانلود كرد.....طريقه ريختن رم رو به رسيور تا حدودي بوسيله يكي از دوستان بصورت گفتاري ياد گرفتم
اگه ممكنه بصورت حرفه اي كه خودتون بلد هستيد رو توضيح بدهيد
در ضمن سالار عزيز همانطوري كه گفتم من همين ديروز رسيور رو خريدم....ميخواستم بدونم ايا برنامه و يا اموزش خاصي در مورد اين نوع رسيور هم وجود داره؟مثلا اينكه عكس زمينه رسيور رو به دلخواه عوض كنيم...يا اينكه اموزش كاملي در مورد استفاده كامل از همه امكاناتش وجود داشته باشه؟
از اينكه وقت مي گذاريد و سوالات رو جواب ميدهي خيلي ممنون
ما كه كمكي نمي تونيم كنيم....خدا لبتون رو هميشه خندون نگه داره

با سلام

شما برنامه رو از حالت زيپ خارج كنيد اونو در فلش مموري بريزيد از طريق usb*به دستگاه وصل كنيد با كنترل از راه دور دكمه آبي رو بزنيد تا منوي Usb باز بشه حالا با زدن دكمه ok پوشه مربوط به نرم افزار رو باز كنيد روي گزينه room.bin دكمه ok را بزنيد پيغامي مياد و شما دوباره ok را بزنيد و وايسيد تا برنامه كار خودشو بكنه وقتي كارش تموم شد خودش ريستار ميشه و والسلام

در ضمن اينقد هم اين دستگاه زبون بسته رو انگولك نكن نه نميشه تصوير ضمينه رو عوض كني
حالا شما اينا رو ياد گرفتي بسته تا باشه روزهاي آينده و درس جديد .

موفق باشي .

boory

کاربر
2009-11-06
20
64
57
]چگونگی ضبط کانال های کارتی s1 الی sjc

1- ابتدا انتخاب گزینه نصب 2- بازگشت به کارخانه انتخاب گزینه save8load چند لحظه صبر می کنید 3- دوباره انتخاب گزینه نصب -بازگشت به کارخانه روی همه بعد روی بله oky می کنید(raset tape( صبر میکنید.4-دوباره انتخاب گزینه بازگشت به کارخانه گزینه دوم save8load load چند لحطه صبر می کنید تا کانال ها نصب شوند . حال جهت ضبط کردن روی یکی از کانال های کارتی دکمه قرمز راجهت ضبط می زنید وبعد گزینه -نه -را انتخاب می کنید سپس روی هرکدام که می خواهید ضبط کنید از لیست انتخاب می کنید و oky می کنید به راحتی با کیفت عالی برایتان ضبط می کند امیدوارم استفاده ببرید 

:dast:

t

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
با سلام و خسته نباشید به تمام عزیزان اول که سایت ********** شده وبا ********** شکن وارد شدم دوم رسیور بنده 20کانال را با ورژن 1و85 باز میکنه (مدل دستگاه ایکس95یو اس پی ) لطف فرکانس ها واسم شبکه را اعلام کنید سوم آیا راهی هست که از کانال های بازشده ضبط کرد چون فقط بعد از ضبط تصویر سیاه است. روش بالا برای 95 هم کاربرد داره. با تشکر از دوستان گلم

varsh

کاربر
2010-01-25
1
0
salam ye soal dashtam man pasword yeki az shbake hamo framush kardam man hamin paswordo to menu baray ghsmat nasb ham ghozashtam

item_2009

کاربر
2009-04-19
4
2
من دستگاه استارست x95 دارم براي ضبط كردن كانالهاي غير كارتي هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي ميخوام يك كانال كارتي رو ضبط كنم تصوير ثابت مي مونه و دستگاه شروع به ضبط ميكنه ولي وقتي ميخوام فايل ضبط شده رو نگاه كنم فقط صفحه سياه رو نشون ميده.
اگه از دوستان كسي مشكل رو مي دونه لطفا كمك كنه
ممنون ميشم

با این پچ مشکلت حل میشه ذحالشو ببر

item_2009

کاربر
2009-04-19
4
2
با این پچ مشکلت حل میشه ذحالشو ببر

با این پچ مشکلت حل میشه حالشو ببربا کپی کردن ادرس زیر در ادرس بار Internet Explorer پچ مورد نظر به تاریخ 7/2/2010 ورژن 1.86 دانلود کنیدhttp://satdw.com/viewdownloads.asp?name=SR-X95USB&main=group4اگر مشکل **********ینگ دارید از ادرس زیر استفاده کنیدhttp://arazel1.co.cc/index.php?q=uggc://fngqj.pbz/ivrjqbjaybnqf.nfc?anzr=FE-K95HFO&znva=tebhc4اگه کارتون راه افتاد تشکر یادتون نره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام.
رسیور x95usb تا چند تا lnb رو ساپورت میکنه ؟
ممنون :dast:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام
من كانالهاي الجزيره اسپرت رو ديگه ندارم و همچنين كانالهاي ديگه اي كه با اون باز ميشد مثل پكيج ابي ست
اگه رهنمايي كنيد ممنون ميشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اين پكيج ها فعلا قطع شده اند

سلام
من كانالهاي الجزيره اسپرت رو ديگه ندارم و همچنين كانالهاي ديگه اي كه با اون باز ميشد مثل پكيج ابي ست
اگه رهنمايي كنيد ممنون ميشم
:busted_red:با درود
شما اگر كمي به تاپيك هاي سايت نگاه ميكرديد متوجه غير فعال شدن نرم افزارهاي وايكسس2.6 براي رسيورها ميشديد:busted_red:

shahab69

کاربر
2009-08-27
1
0
با سلام.راستش رسیور من بعضی وقتها خود به خود ری ستارت میشه و بعد که میاد بالا تصویر سیاه سفید میشه باید از دکمه پشت خاموش کنم بعد از چند لحظه روشن کنم.لطفا کمک کنید>>>>

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام.راستش رسیور من بعضی وقتها خود به خود ری ستارت میشه و بعد که میاد بالا تصویر سیاه سفید میشه باید از دکمه پشت خاموش کنم بعد از چند لحظه روشن کنم.لطفا کمک کنید>>>>

با سلام

شما يه بار برنامه جديد رو با كابل به دستگاه بديد بعد تنظيم كارخانه كنيد
در ضمن ازكانالهاي آماده هم استفاده نكنيد .

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
سلام من پچ 85/1 به دستگاه دادم ولی تله تکس دستگاه دیگه کار نمیکنه همx97همx95توی x97موقع ضبط کرده تیک دار میشهتوی 95 X قبلا تیک دار ضبط میکرد حل شدهلطفا راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا