تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
سلام

شما وقتي سرچ اتوماتيك ميكنيد
يك نوشته مياد كه ميپرسه مخواهيد كانالهاي جديد جايگزين شد...
شما بجاي no
yes را انتخاب كرديد
و كانالها پاك ميشود
احتمال اول پارازييت
آيا هميشه اينطوره 24 ساعت؟
اگه 24 ساعت اينطوريه مشكل سيم
ضمنن دستگاه كانال تكراري نميگيره يك بار فكتوري ريسيت كنيد
دوست عزيز با تشكر از جوابشما دوست عزيز لازم است توضيح بدم اگر سيم انتن خراب است چطور كانلاهاي ديگر را صاف دارم البته بعضي وقتها به مدت كم صاف ميشود دوم منظورم از فركانس تكراري خذف يك كانال ميباشد لطفا توضيح دهيد با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان با سلام ريسيور اينجانب ايكس 95 ميباشد سوالي داشتم اول اينكه هنگام سرچ كانالها توسط فركانس نمونه كانالهاي ذخيره شده در ان جهت از بين ميروند منظورم كانالهاي در حافظه ميباشد كه مرتب كرده ايم دوم براي حذف يك فركانس كه مثلا تكراري ميباشد بايد از كدام گزينه استفاده كرد سوم مدت زماني ميباشد كه فركانسهاي اكشن و بيس تصوير ان شطرنجي ميشود ايا از ضعيف شدن تيونر است لازم به ذكر است چون ديش من در ارتفاع پايين ميباشد ************** در ان تاثير ندارد لطفا توضيح دهيد با تشكر از سايت خوب شما
با درود
اول برای بهم نخوردن کانالهای قبلی باید گزینه جستجوی شبکه یا network search را غیر فعال کنید no
دیگر اون مورد پیش نمیاد
دستگاه 95 فرکانس تکراری نداره اگر گزینه جستجوی شبکه غیر فعال باشه هم کانالها پشت کانال1 دایم قرار نمیگیره
خراب شدن یا حذف برخی کانالها هم میتواند از خرابی سیم وهم میتواند از بارازیت محلی باشد.
همانطور که دوستمان اشاره کردند اگر در تمام ساعات باشه یا تنظیم ایراد داره یا سیم مرغوب نیست یا سیم زدگی داره و یا یک تکه نیست:busted_red:

ali_shad

کاربر
2010-08-21
1
3
کانال idman azerbaijan

کمک برای باز کردن idam
آقا من با کلی بدبختی STBEditor رو دانلود کردم بعد idman رو $ دار کردم.ولی بعد از مدتی که با کد کانال باز میشه $ کانال میپره بعد دیگه نمیشه کانال رو باز کرد.لطفا یه کمک بکنید.

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
کمک برای باز کردن idam
آقا من با کلی بدبختی stbeditor رو دانلود کردم بعد idman رو $ دار کردم.ولی بعد از مدتی که با کد کانال باز میشه $ کانال میپره بعد دیگه نمیشه کانال رو باز کرد.لطفا یه کمک بکنید.

احتمالا دوباره سرچ میکنی

msh_safa

Banned
2008-03-19
9
31
سرچ نکردن فرکانسهای افقی در استارست x95

علت اینکه استارست x95 فقط فرکانسهای عمودی را سرچ میکند و فرکانسهای افقی اصلا سیگنال ندارد چیه با تشکر

henrick

کاربر
2006-10-04
1
3
باز کردن کانال های ab sat بر روی رسیور 230 usb

سلام
چطور میشه این کانالارو action اینارو باز کرد.من از نصابی شنیدم که برنامه اومده واسشون.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.رسیور من استارست 230 usb

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
علت اینکه استارست x95 فقط فرکانسهای عمودی را سرچ میکند و فرکانسهای افقی اصلا سیگنال ندارد چیه با تشکر

دوست عزیز چنین چیزی در حالت عادی امکان ندارد و این رسیور تمام کانالها رو دریافت می کند چه عمودی چه افقی. حتما مشکلی در ال ان بی یا وارد کردن فرکانسها دارید. بیشتر دقت کنید...

سلام
چطور میشه این کانالارو action اینارو باز کرد.من از نصابی شنیدم که برنامه اومده واسشون.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.رسیور من استارست 230 usb

این کانالها فعلا فقط با سیستم شرینگ اینترنتی یا شرینگ از طریق دانگل قابل بازگشایی هست. و گه گاهی براشون یک سری سافتکم میاد که خیلی زود هم از کار می افتن و فعلا هم سافتکمی نیست

با سلام
لطفا پچ مناسب x95 را راهنمایی کنید پیدا کنم یا برام بفرستید

شما می توانید ورژنهای معتبر و مودر دلخواه خودتون رو از تایپیکها مهم همین بخش پیدا کنید لطفا قبل از سوال اول تایپیکهای مهم و بخونید حداقل اگر سرچ نمیکنید

arjmandi

کاربر
2010-08-24
1
3
سلام من یک رسیور sr-x95 usb دارم ولی با هیچ فلش مموری بیش از حدود 2G نمی توانم ضبط کنم لطفا راهنمایی کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من یک رسیور sr-x95 usb دارم ولی با هیچ فلش مموری بیش از حدود 2g نمی توانم ضبط کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز تمام این مشکلات از نرم افزار هست میتونید از نرم افزارهای قدیمیتر استفاده کنید
البته پیش اومده که فلش هم ایراد پیدا کرده باشه.....

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35
سلام

به تایپک زیر برو نرم افزار x95 دانلود کن،از حالت فشرده خارجش کن؛فایل ROM بریز تو فلش دوبار رویه فایل ok کن تا کانال ها باز بشه به همین سادگی.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=33245

mansoor333

کاربر
2006-11-25
24
46
خاموش شدن

دستگاه x95 دارم که یک مرتبه شروع کرد به بوت شدن وخاموش شد ودیگر روشن نمی شود .وچراغ قزمز شروع کرد به چشمک زدن لطفا راهنمایی کنید .فکرکنم پاور سوخته

mansoor333

کاربر
2006-11-25
24
46
دستگاه x95 دارم که یک مرتبه شروع کرد به بوت شدن وخاموش شد ودیگر روشن نمی شود .وچراغ قزمز شروع کرد به چشمک زدن لطفا راهنمایی کنید .فکرکنم پاور سوخته

msh_safa

Banned
2008-03-19
9
31
سیگنال نداشتن بعضی از فرکانسها

با سلام
من یک دستگاه x95 دارم که الان چند روزه بعضی از فرکانسها یا سیگنال ندارند یا اگر داشته باشند بعد از چند دقیقه قطع میشود دیش و سوییچ هم هیچگونه مشکلی ندارند

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

با سلام - ايراد سخت افزاري و احتمالا مربوط به تغذيه دستگاه. لطفا به تعميرکار مراجعه کنيد.

با سلام
من یک دستگاه x95 دارم که الان چند روزه بعضی از فرکانسها یا سیگنال ندارند یا اگر داشته باشند بعد از چند دقیقه قطع میشود دیش و سوییچ هم هیچگونه مشکلی ندارند

معمولا مشکل پ ا رازيت ميتواند باشد. گاهي اوقات در سوييچ هم چنين اتفاق هايي مي افتد که يک لحظه سيگنال قطع ميشود . به نظر نميرسد دستگاه مشکل خاصي داشته باشد.:eek:k:

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من 2 تا ریسیور دارم یکی 150 و یکی ایکس 95 150 خیلی خوب کار می کنه ولی وقتی 95 رو وصل می کنم قدرت رو پر و خالی می کنه ************** نیست اگه بود که رو 150 کار نمی کرد نمی دونم علت چیه 95 ه خوب کار می کرد یهو اینطوری شد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من 2 تا ریسیور دارم یکی 150 و یکی ایکس 95 150 خیلی خوب کار می کنه ولی وقتی 95 رو وصل می کنم قدرت رو پر و خالی می کنه ************** نیست اگه بود که رو 150 کار نمی کرد نمی دونم علت چیه 95 ه خوب کار می کرد یهو اینطوری شد.

با سلام . دوست عزيز آيا روي همه فرکانس ها همين طور هست يا فقط بعضي؟
در صورت امکان يکبار هم با ديش همسايه يا فاميل تست کنيد اگر همين مشکل روي تمام فرکانس ها داشتيد در اين صورت احتمال مشکل سخت افزار براي تيونر دستگاه هست.

• Like

joje1rozeh

کاربر
2006-12-01
2
2
خوب سلام
میگم من یک دستگاه X97 USB دارم که فایل سافتکم جدید رو از بخش سافتکم گرفتم و Upload کردم ولی کانال های مورد نظر هنوز باز نمیشه ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
خوب سلام
میگم من یک دستگاه x97 usb دارم که فایل سافتکم جدید رو از بخش سافتکم گرفتم و upload کردم ولی کانال های مورد نظر هنوز باز نمیشه ؟

سلام - دوست عزيز شما فقط بايد نرم افزار ورژن 1.91 از همين بخش دانلود و انتقال دهيد کانالها باز ميشوند . نيازي هم به سافتکم خاصي نيست.

msh_safa

Banned
2008-03-19
9
31
با سلام رسیور x95 من و یکی از دوستام هم یهو همین مشکل را پیدا کردن باید با کنترل چند بار رسیور را روشن خاموش کنیم تا برای چند دقیقه مشکل بر طرف شود اگه امکان دارد مدیران در این رابطه کمک کنند با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا