سلام
می خواستم بدونم با x99 یا x97 یا x95 میشه کنال های الجزیره اسپرت رو باز کرد ؟
با درود دوست گرامیسلام
می خواستم بدونم با x99 یا x97 یا x95 میشه کنال های الجزیره اسپرت رو باز کرد ؟
با سلام
لطفا پچی که بتونه کانالهای کارتی را باز کنه معرفی کنید ممنون میشم
سلام من هرچي بالا و پايين گشتم نه لينكي ونه برناماي براي استار ست 230 usbجدیدترین ویرایش کانالهابرای مدلهای 97.95.230که شامل ویرایش ماهواره های هاتبرد.عربست یا بدر وایتلست دبلیو 3که کانالهای فارسی زبان در ابتدا وکانالهای -18 قفل وامکانات بخصوص دیگر امکان ندارد که پشیمان شوید استفاده کنید اگر راضی بودید تشکر نمایددوستان شرمنده گزینه ارسال فایل ضمیمه روشن نیست مدیرسایت کمک کند
تذکرجدی:
هم برای پرسش هم برای قرار دادن کانالهای چیده شده تاپیک موجود هست
این چه اجبار هست که تاپیک بیهوده باز کنید؟
براي اين مدل ميتوانيد از برنامه ايكس 97 يا 95 معمولي استفاده كنيدسلام من هرچي بالا و پايين گشتم نه لينكي ونه برناماي براي استار ست 230 usb
نديدم .ميشه راهنمايي كنيد .:s13:
دوست عزيز مدل هاي x230usb - x95usb - x97usb - همه از يک برنامه - سافتکم - ليست کانال و ... استفاده ميکنند و فرقي ندارند منو هم يکي هست. و داراي بالاترين ساپورت نرم افزاري . آخرين نرم افزار اين سري 1.91 که لينکش رو در پست بالا گذاشتم.k:سلام من هرچي بالا و پايين گشتم نه لينكي ونه برناماي براي استار ست 230 usb
نديدم .ميشه راهنمايي كنيد .:s13:
دوست عزیز بزنید ریست کارخانه بشهبا سلام من x95 دارم ورژن1.91 رو ریختم صدا قطع شده خطوط کم رنگ شده و خوانده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سیسیکم در x95 به درستی کار میکنه؟
باسلام و تشكر
دوست عزيز متاسفانه من اين بخش دانلود را پيدا نكردم اگر لطف كنيد لينكش را برام بزاريد.
راستش من دوتا برنامه را كه دوستان گذاشته بودن ديدم و روي دستگاه اپلود كردم.ولي يا برنامه جواب نميداديا من ناشي هستم .اگر امكان داره لطف كنيد يا راه حل اپلود صحيح را برام بزاريد يا يه برنامه اي كه جواب بده . بازم تشكر ميكنم