با درودبا سلام به همگی دستگاه x95 دارم پچ 1.91 ریختم صدا قطع شده نوشته ها کم رنگ شده و به تنظیمات کارخانه هم برنگشت لطفا راهنمایی فرمایید
با سلام و خسته نباشیداگر منظور شما براي X95-X97-X230 USB هست نرم افزار ورژن 1.91 فعلا قابليت بازگشايي BIS TV هاتبرد دارد. از لينک زير دريافت کنيد:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=33245
آخرين برنامه براي اين دستگاه 1.91 مي باشدبا سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم چه کانالهایی با سیستمbis باز میشن
من دستگاهم x97و 2ماه پیش با پچ1.95 بهش دادم ولی اتفاقی نیفتاد
الان 1 ماه بیشتره که کانالهای فرانسه .اکشن /ارتی ال. انرژی.و خیلی های دیگه باز شده
متشکرم
با سلامبا سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم چه کانالهایی با سیستمBIS باز میشن
من دستگاهم x97و 2ماه پیش با پچ1.95 بهش دادم ولی اتفاقی نیفتاد
الان 1 ماه بیشتره که کانالهای فرانسه .اکشن /ارتی ال. انرژی.و خیلی های دیگه باز شده
متشکرم
دوستان عزیز آیا ریسیور starsat95x ال ان بی 8*1 رو ساپورت مینه؟
ممنون میشم اگر کسی پاسخ بده
کرد مردی از سخندانی سوال / حق و باطل چیست ای نیکو خصال
گوش را بگرفت وگفت این باطل است/چشم حق است و یقینش حاصل است
با درود
میخواستم بدونم پکیج الجزیره اسپورت در نایل یا عرب یا هاتبرد با کد یا پچ خاصی باز میشه؟
ممنون
با سلام راهنمایی کنید وقتی فیلم رو از x95 رو فلش save میکنم با چه نرم افزاری میشه اون رو باز کرد اگر نرم افزار رو دارید برام بذاریدش ضمنا منظورم از کانالهای کارتی هست
با سلام درstarsatx95uspچگونه کانال idman azarbayejanمیشه باز کرد i+0میزنم ولی منویی برای وارد کردن کد نمیاد ریسور هم با اخرین برنامه اپدیت کردم.
با سلام درstarsatx95uspچگونه کانال idman azarbayejanمیشه باز کرد i+0میزنم ولی منویی برای وارد کردن کد نمیاد ریسور هم با اخرین برنامه اپدیت کردم.
سلام,ببخشید دستگاه من x230هست روی جهت عربست کانال mbc2 فقط صدا داره( البته از برنامه جدید واسه اپدیت استفاده کردم)
how can i fix that?o