تجربیات همکاران در تعمیر - هایویژن و آیکلاس

moossa

کاربر
2006-12-09
7
38
باسلام
رسیور ایکلاس 9696 هیج کانالی نمگرفت ومنوی سیگنال هم باقطع سیم النبی هم سیگنال 95%را نشان مداد
1-تمامی ولتاژها درستبود
2-ایسی فلش هم باپرگرام فلش زده شد باز فرقی نکرد
3-بلخره cpuرابرای اولین بار تعمیراتم عوض کردم ورسیور درست شد
با تسکر

5

moossa

کاربر
2006-12-09
7
38
باسلام رسیور 9595ایکلاس پیقام چیپ امنیتی میداد 1-ایسی درام را بایک رسیور 9595 سالم عوض کردم .2- کپی ازایسی فلش رسیور سالم هم گرفتم.3-ایسی فلش رسیور خراب را با کپی دستگاه سالم پرگرام کردم .نتیجه دو دستگاه هم بدون هیج مشکلی کار کرد.باتشکر

moossa

کاربر
2006-12-09
7
38
با سلام
رسیور ایکلاس 9696 کانالهای وریتیکال را می گرفت ولی هوریزانتال را نمی گرفت
1- ایسی317 راتعویض کردم ولتاژها همه درست بود ولی ولتاژ 18ولت تبدیل به 12ولت شده بود
با دقت وتست قطعات قطع ای شبیه به خازن عدسی زرد رنگ که اسمش رانمیدانم چی هست اهمی شده بود
که با تعویض ان مشکل حل شد وتمامی کانال ها را دریافت میشد
با تشکر

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام رسیور ای کلاس a9a9 پیغام چیپ امنیتی می داد با پروگرام فلش و نرم افزار کارخانه درست نشد با اقدامات زیر پیغام از بین رفت 1- ای سی دریم روی برد برداشته شد 2-رسیور ریست فکتوری شد 3-با کامپیوتر نرم افزار کارخانه زده شد 4-نرم افزار 11300 زده شد5- ای سی دریم روی رسیور نصب شد 6-رسیور مجدد ریست فکتوری شد 7- دست اخر کانالها سرچ شد

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
دوستان لطفا در مورد ترانزیستور هایی که در کنار lm 317 قرار دارند در مدل های جدید iclass مثلا k9k9 راهنمایی بفرمایید که در صورت نبود همین ترانزیستور برای تعویض چه قطعه ای باید جایگزین شود در ضمن بر روی آنها کد A8A9 نوشته شده که عدد 9 به صورت خوابیده نوشته شده ودر ضمن زیر عدد 8 و 9 نقطه گذاشته شده است

AKMA

کاربر VIP
2006-10-09
67
435
سلام
رسیور ای کلاس k9k9 wifi hd pvr وقتی روشن میکردی پترن بوت روی tv نشان داده میشد وبعداز آن تصویری روی tv نبود وفقط روی پنل رسیور کلمه on نشان داده میشد که پس از بررسی مشخص شد بعلت آب باران که داخل تیونر رفته بود وروی برد نیز اثر گذاشته بود که بردوتیونر سرویس و سه پایه تیونر مدار آن قطع شده بود که پس از ترمیم مدارهای قطع شده دستگاه روشن و عیب برطرف شد.

پیوست‌ها

• 193.9 کیلوبایت بازدیدها: 479

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
طریقه عیب یابی تعویض خود بخود کانال در ایکلاس در کنار ای سی دریم دو عدد مقاومت صفر اهم وجود دارد اگر ولتاژدو طرف پایه مقاومت صفر اهمی حدود3.3 ولت بود ای سی دریم خرابه اگر ولتاژ دوسر مقاومت زیر2ولت یا اصلا ولتاژ نداشت سی پی یو خرابه با این کار می توان فهمید که ای سی دریم خرابه یا سی پی یو با تعویض هر کدام مشکل تعویض خودبخودی کانال بر طرف می شود

sirosanbari

کاربر
2011-12-01
5
19
باسلام دستگاه ایکلاس مدل a9a9 hdmi pvr2همین که سیم ال ام بی را به دستگاه وصل میکردیم سیگنال میومد رسیور ریست میشد ؟ کارهای زیر را انجام دادم :1-پروگرام کردن ایسی فلش 2-تعویض خازنهای تغذیه 3- هیت گرفتن cpuولی عیب دستگاه همچنان باقی مانده بود
که متوجه داغ کردن ایسی سیستم شدام که روی ایسی سیستم یک هیتسینگ به اندازه ایسی کار گذاشتم که عیب دستگاه رفع شد.

AKMA

کاربر VIP
2006-10-09
67
435
حل مشکل ریستارت کردن رسیور ای کلاس k9k9 wifi hd pvr
رسیور یاد شده وقتی روشن میکردی کاملا روشن میشد ولی ریستارت میکرد که نرم افزار آبدیت شد ولی عیب برطرف نشد همچنین خازنهای تغذیه نیز تعویض گردیدومشکل برطرف نگردید که در نهایت با پروگرام آی سی فلاش مشکل بر طرف گردید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام دوستان عزیز موقعی که دستگاه میارن که با پیغام چیپ امنیتی است اول کاریکه انجام میدم ریست فکتوری میکنم وموقعی که دستگاه میخوهد روشن بشه ازکلید پشت دسگاه راخاموش میکنم وبا کابل برنامه کلر رو فعال میکنم وسپس برنامه کارخانه درنود درصد مواقع جواب گرفتم وپیغام دیگه نمیاد ولی ده درصد بقیه رو همون کارهایی که گفتم انجام میدم اما بجای برنامه کارخانه ای فلش راپرگرم میکنم امیدوارم این تجربه به کار دوستان بیاد ازهمه کسانی که مرا راهنمایی میکنند سپاس گزارم وبه احترام همه شما دکمه سپاس را فعال میکنم

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
آیکلاس 9797xn یعد از وصل کردن سیم آنتن ری استارت میشد یا هنگ میکرد با تعویض رم مشکل حل شد
آیکلاس t9t9 full hd خیلی از فرکانسها رو نمیگرفت یا سیگنال خیلی دیر میاد یا سیگنال بود ولی بعد از مدتی قطع میشد با تعویض خارن 47 میکرو 25 ولت کتار تیونر مشکل حل شد

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
سلام
دوستان میخواهم برای اولین بار سی پس یو ایکلاس k9k9 wifi hd pvr تعویض کنم روی ای سی رایاتور داره میخواهم از تجربیات دوستان استفاده کنم چکار کنم که اسیب به برد و ای سی وارد نشه؟ چون چهار طرف پایه داره حرارت روی پایه ها بگیرم یا خود ای سی؟نیازی هست اول رادیاتور از روی ای سی کنده بشه؟اگر هست چگونه جدا کنم؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
دوستان میخواهم برای اولین بار سی پس یو ایکلاس k9k9 wifi hd pvr تعویض کنم روی ای سی رایاتور داره میخواهم از تجربیات دوستان استفاده کنم چکار کنم که اسیب به برد و ای سی وارد نشه؟ چون چهار طرف پایه داره حرارت روی پایه ها بگیرم یا خود ای سی؟نیازی هست اول رادیاتور از روی ای سی کنده بشه؟اگر هست چگونه جدا کنم؟

درود روشی خاصی نداره در اوردن خنک کننده cpu من که از روش من در اوردی خودم استفاره میکنم و تا حالا با مشکلی مواجه نشدم این کار فقط دقت و حوصله میخواد بنده در اوردن خنک کننده با استفاده از چاقو میوه این کار را میکنم البته از نوع غیر آج دارش لای cpu و خود خنک کننده میزرم و به آرامی چاهر جهت رو با چاقو ور میرم کم کم میبینی در میاد الیته بهتر هست مین رو کامل از کاور در بیارید.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

اگه مطمنی که سی پی یو سوخته با هیت درش بیار بعد گرماگیرشو جدا کن چون اگه فشار بیاری برد آسی میبینه

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود.
شاید لازم باشه چندبار مقداری تینر 10000 با سرنگ زیر هیت سینک بزنید و کمی صبر کنید تا چسب و خمیرسیلیکون کمی خودش رو ول کنه. بعد به آرامی سعی در جدا کردن هیت سینک کنید.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
دوستان و همکارانی که تجربه تعمییر ای کلاس دارن جواب بدن در رسیور ایکلاس ترانزیستورهایی و ای سی بکار رفته که در صورت خرابی در بازار یافت نمیشه در این مواقه چکار میکنن ؟ای سی و ترازیستورها عبارتند از:
ترانزیستورها:
A8a-23ga-

ای سی :
Aah1sa

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
دوستان و همکارانی که تجربه تعمییر ای کلاس دارن جواب بدن در رسیور ایکلاس ترانزیستورهایی و ای سی بکار رفته که در صورت خرابی در بازار یافت نمیشه در این مواقه چکار میکنن ؟ای سی و ترازیستورها عبارتند از:
ترانزیستورها:
A8a-23ga-

ای سی :
Aah1sa

درود :

اگر ممکنه آیسیها رو با ذکر لوکیشن روی تصویر واضح علامت گذاری کنید و همینجا آپلود کنید تا راهنمایتان کینم.

بالا