تعمیرات سخت افزاری فول اچ دی

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159

بیشتر این پاور های تک ولتی 12 هستش اما شما
یه عکس از پاورش بی زحمت بزار تا دقیق راهنمایی بشه

یا حق

باسلام ممنون از شما . 20130925_105416.jpg20130925_105509.jpg

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
چیزی که توی تصویر مشخص هست اگر که سایه نیفتاده باشه فیوز پاور پریده
این مشخص کننده اتصالی در مدار اولیه هست یا دیودهای یکسو کننده شرت کرده که بهترین حالت می تونه باشه چون احتمال اینکه بقیه قطعات سالم باشه هست
پس شما با مولتی متر چک کنید دیودهای مدار اولیه وثانویه را اگر سوخته داشت تعویض کنید اگر نداشت 2n60روی هیت سینک الومینیمی را بررسی کنید سوخته باشه ایسی 6پایه زیر برد وکلی قطعات ریز هم خرابه تعمیرش سخت میشود
:confused:
میتوانید از پاورهای 12ولت آماده 3آمپر توی بازار که برای کیتهای ال ای دی استفاده میکنند بگیرید واستفاده کنید فقط کافیست سیم خروجی کیت پاور خود دستگاه را به اون برد وصل وتوی قاب دستگاه جایگزین کنید:eek:k:

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
با درود
چیزی که توی تصویر مشخص هست اگر که سایه نیفتاده باشه فیوز پاور پریده
این مشخص کننده اتصالی در مدار اولیه هست یا دیودهای یکسو کننده شرت کرده که بهترین حالت می تونه باشه چون احتمال اینکه بقیه قطعات سالم باشه هست
پس شما با مولتی متر چک کنید دیودهای مدار اولیه وثانویه را اگر سوخته داشت تعویض کنید اگر نداشت 2n60روی هیت سینک الومینیمی را بررسی کنید سوخته باشه ایسی 6پایه زیر برد وکلی قطعات ریز هم خرابه تعمیرش سخت میشود
:confused:
میتوانید از پاورهای 12ولت آماده 3آمپر توی بازار که برای کیتهای ال ای دی استفاده میکنند بگیرید واستفاده کنید فقط کافیست سیم خروجی کیت پاور خود دستگاه را به اون برد وصل وتوی قاب دستگاه جایگزین کنید:eek:k:

تشكر از جواب به موقعتان. تغذيه مذكور قطعات smd پشتش كه چند تا مقاومت مي باشد همشون پريده. با ولت گيري از يك دستگاه سالم و با قرار دادن برد تغذيه 12 ولتي مشكل حل شد.

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام دوستان

من هم چند تا از این پاورهای 12 ولتی که حالا برا بیشتر رسیور های فول اچ دی استفاده می کنن دارم که مقاومت های پشت و آی سی کوچک 6 پایه و ... سوخته اند

میگم این پاور قسمت اولیه اش تقریبا شبیه پاور استارست 95 و 97 می باشد
برا این مدل نمی تونیم از آ سی 5l0380 استفاده کنیم به جای اینکه کامل عوضش کنیم ؟؟؟؟؟

یا حق

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
ممنون با کنترل اصلا کار نمیکنه نه روشن میشه نه کار دیگه ایی انجام میده با خروجی a/v همین طوره با تشکر
سلام

دوست عزیز با کامپیوتر پروگرامش کن درست میشه

یا حق

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
درود .دوستان عزیز.یکی از دوستان رسیور دیسکاوری گالاکسی داره که اصلا روشن نمیشه.در ضمن ورودی برق و کل قطعات پاور هم چک شده.سالم بودند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
درود .دوستان عزیز.یکی از دوستان رسیور دیسکاوری گالاکسی داره که اصلا روشن نمیشه.در ضمن ورودی برق و کل قطعات پاور هم چک شده.سالم بودند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون.

سلام

دوست خوبم اگر از پاور 100% اطمینان داری
آی سی فلش رو پرو گرام کن

heidari

کاربر
2007-04-15
26
57
با سلام خدمت اساتيد محترم

يه رسيور استارمكس x10 beta جهت تعمير آوردن كه پاورش درست بشو نيست ولتاژ خروجي هم نه روي برد معلومه و نه رو مين برد در ضمن اين رسيور ها فقط يك ولتاژ خروجي دارد . در صورت امكان راهنمايي فرماييد.

با سلام دوست عزیز اگر سررشته ای از تعمیرات داری میتونی بجای لیسی تغذیه این مدل که در بازار کمیاب است ایسی 5lo0380 استفاده کنی یا یک پاور 12ولتی تهیه کرده و بجای پاور دستگاه ازش استفاده کنی

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام دوستان من رسیور دارم دیسکاروری مدل اتلانتیک اصلا روشن نمیشه نه پنل نه تلویویزن روشن نمیشه هیچ روشن نمیشه تغذیه برق تست کردم سالم بود تغذیه مثل همین رسیور تست کردم ولی روشن نمیشه روی تلویویزن صفحه سیاه چیزی دیگه نیست پنل اصلا روشن نمیشه ممنون میشم کمکم کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان حتی چراغ قرمز روشن نمیشه هیچی موندم پروگرامر کنم یا مشکلی دیگه داره

سلام دوست عزیز اگر موارد بالا را تست کردی وبه نتیجه نرسیدی تنها راه فلش کردن دستگاه هست موفق باشی ..

heidari

کاربر
2007-04-15
26
57
سلام دوستان

من هم چند تا از این پاورهای 12 ولتی که حالا برا بیشتر رسیور های فول اچ دی استفاده می کنن دارم که مقاومت های پشت و آی سی کوچک 6 پایه و ... سوخته اند

میگم این پاور قسمت اولیه اش تقریبا شبیه پاور استارست 95 و 97 می باشد
برا این مدل نمی تونیم از آ سی 5l0380 استفاده کنیم به جای اینکه کامل عوضش کنیم ؟؟؟؟؟

یا حق
با سلام چرا میشه من تا حالا سه جهارتا از این تغذیه ها رو با ایسی 5l0380 راه اندازی کردم

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
با سلام چرا میشه من تا حالا سه جهارتا از این تغذیه ها رو با ایسی 5l0380 راه اندازی کردم

سلام

دوست عزیز لطف می کنید و طرز سوار کردن آی سی 5l0380 را بفرمایید

در بخش دوستان آموزشی گذاشتن اما طبق اون هم نشد و پاور راه اندازی نشد

سپاسگزارم

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
دوستان عزیز.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.

دوستان عزیز.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خدمت اساتید و دوست عزیز آقای حیدری.
بنده یه دونه ایکس کروزر 420 دارم اما متاسفانه از زمانی که از کارتن در آوردم و به برق زدم پنل وی اف دی اصلا کار نمیکنه.
زمانی که با کلید پاور پشت , رسیور خاموش و روشن میشه اصلا به حالت استندبای نمیره ومستقیم on میشه و چراغ آبیه کلید جلو روشن میشه و آرم سفید ایکس کروزر هم روشن میشه و غیر از این دیگه هیچی روی صفحه نمیاد.
وقتی هم با کلید جلو رسیور رو خاموش میکنم برای چند صدم ثانیه, ساعت میاد و میره.
با هر دو روش لودر و Usb scan هم نرم افزار قبول نمیکنه و همونطور که در بالا گفتم اصلا به استند بای نمیره که با usb scsn یا لودر نرم افزار قبول بکنه.
دادم بیرون با پروگرامر هم آی سی رو فلش کردن اما هیچ فایده ای نداره. بعد متوجه شدم که ای سی فلش از زیر ترک و شکستگی داره. از طریق نماینده شرکت یک آی سی فلش اریجینال و پروگرام شده به دستم رسید اون رو تعویض کردم. اما باز فایده نکرد.
و رسیور همچنان همون وضعیت سابق رو داره.
برای این مشکل چه راه حلی پیدا میشه؟

بالا