Babak
مدير ارشد بخش ریسیور
- 2008-03-21
- 899
- 4,159
با درود
چیزی که توی تصویر مشخص هست اگر که سایه نیفتاده باشه فیوز پاور پریده
این مشخص کننده اتصالی در مدار اولیه هست یا دیودهای یکسو کننده شرت کرده که بهترین حالت می تونه باشه چون احتمال اینکه بقیه قطعات سالم باشه هست
پس شما با مولتی متر چک کنید دیودهای مدار اولیه وثانویه را اگر سوخته داشت تعویض کنید اگر نداشت 2n60روی هیت سینک الومینیمی را بررسی کنید سوخته باشه ایسی 6پایه زیر برد وکلی قطعات ریز هم خرابه تعمیرش سخت میشود
میتوانید از پاورهای 12ولت آماده 3آمپر توی بازار که برای کیتهای ال ای دی استفاده میکنند بگیرید واستفاده کنید فقط کافیست سیم خروجی کیت پاور خود دستگاه را به اون برد وصل وتوی قاب دستگاه جایگزین کنیدk:
سلامممنون با کنترل اصلا کار نمیکنه نه روشن میشه نه کار دیگه ایی انجام میده با خروجی a/v همین طوره با تشکر
درود .دوستان عزیز.یکی از دوستان رسیور دیسکاوری گالاکسی داره که اصلا روشن نمیشه.در ضمن ورودی برق و کل قطعات پاور هم چک شده.سالم بودند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون.
با سلام خدمت اساتيد محترم
يه رسيور استارمكس x10 beta جهت تعمير آوردن كه پاورش درست بشو نيست ولتاژ خروجي هم نه روي برد معلومه و نه رو مين برد در ضمن اين رسيور ها فقط يك ولتاژ خروجي دارد . در صورت امكان راهنمايي فرماييد.
سلام دوستان حتی چراغ قرمز روشن نمیشه هیچی موندم پروگرامر کنم یا مشکلی دیگه داره
با سلام چرا میشه من تا حالا سه جهارتا از این تغذیه ها رو با ایسی 5l0380 راه اندازی کردمسلام دوستان
من هم چند تا از این پاورهای 12 ولتی که حالا برا بیشتر رسیور های فول اچ دی استفاده می کنن دارم که مقاومت های پشت و آی سی کوچک 6 پایه و ... سوخته اند
میگم این پاور قسمت اولیه اش تقریبا شبیه پاور استارست 95 و 97 می باشد برا این مدل نمی تونیم از آ سی 5l0380 استفاده کنیم به جای اینکه کامل عوضش کنیم ؟؟؟؟؟
یا حق
با سلام چرا میشه من تا حالا سه جهارتا از این تغذیه ها رو با ایسی 5l0380 راه اندازی کردم
دوستان عزیز.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.سلام
دوست خوبم اگر از پاور 100% اطمینان داری
آی سی فلش رو پرو گرام کن
دوستان عزیز.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.درود .دوستان عزیز.یکی از دوستان رسیور دیسکاوری گالاکسی داره که اصلا روشن نمیشه.در ضمن ورودی برق و کل قطعات پاور هم چک شده.سالم بودند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون.