تعمیرات سخت افزاری فول اچ دی

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
با سلام خدمت اساتید و دوست عزیز آقای حیدری.
بنده یه دونه ایکس کروزر 420 دارم اما متاسفانه از زمانی که از کارتن در آوردم و به برق زدم پنل وی اف دی اصلا کار نمیکنه.
زمانی که با کلید پاور پشت , رسیور خاموش و روشن میشه اصلا به حالت استندبای نمیره ومستقیم on میشه و چراغ آبیه کلید جلو روشن میشه و آرم سفید ایکس کروزر هم روشن میشه و غیر از این دیگه هیچی روی صفحه نمیاد.
وقتی هم با کلید جلو رسیور رو خاموش میکنم برای چند صدم ثانیه, ساعت میاد و میره.
با هر دو روش لودر و Usb scan هم نرم افزار قبول نمیکنه و همونطور که در بالا گفتم اصلا به استند بای نمیره که با usb scsn یا لودر نرم افزار قبول بکنه.
دادم بیرون با پروگرامر هم آی سی رو فلش کردن اما هیچ فایده ای نداره. بعد متوجه شدم که ای سی فلش از زیر ترک و شکستگی داره. از طریق نماینده شرکت یک آی سی فلش اریجینال و پروگرام شده به دستم رسید اون رو تعویض کردم. اما باز فایده نکرد.
و رسیور همچنان همون وضعیت سابق رو داره.
برای این مشکل چه راه حلی پیدا میشه؟
درود دوست من.رسیور دیسکاوری دوست من هم از زمانی که از کارتن دراورده.اصلا روشن نمیشه.دوستان لطفا درصورت امکان به دوست من.راهنمایی های لازم را بفرمایید.ممنون.

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام سروران گرامی دستگاه استار ایکس دارم مدلx2727فول اچدی روشن نمی شود حتی چراغ استند بای نیز روشن نمی شود ولت دارد فلش را نیز پرگرام کردم اما نتیجه ای نداشت قبلاسپاس گزارم

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
درود
شما باید ولتاژ خروجی آن را دقیق اعلام نمایید
تا زودتر عیب یابی شود
و یا اینکه با یک پاور دیگر چک شود
تا مشخص شود عیب در برد تغذیه می باشد و یا اینکه مشکل از مین می باشد.
اگر عکسی از آن هم ارسال شود دوستان بهتر نظر خود راد اعلام می کنند.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز ابتدا ولتاژ روی پایه های ای سی فلش و ای سی رم را چک کنید و یک بار قلع کشی کنید اگر مشکل حل نشد باید آی سی فلاش را ابتدا پروگرام و بعد آی سی رم را چک کنید .. چون میگویید دستگاه نو میباشد احتمال قطعی در پایه های ای سی رم یا فلاش زیاد است یک بار هویه هوای گرم گرفته و برد را شسته و دوباره تست کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود دوست من.رسیور دیسکاوری دوست من هم از زمانی که از کارتن دراورده.اصلا روشن نمیشه.دوستان لطفا درصورت امکان به دوست من.راهنمایی های لازم را بفرمایید.ممنون.

درود
دوست عزیز
کاش زمان تحویل تست میکردین و سالم تحویل میگرفتید

حالا هم باید مرحلهای تست کنید
اول ببینید سوکتها درست وصل هستن
ولتاژگیری
و ....
بهتره پیش تعمیر کار ببرید

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
باسلام خدمت اساتید دستگاه starmax x100 super 2tuner نرم افزاراشتباه خورده وقتی برای تعمیراوردند پیغام sw is wrongplease download again2 روی تصویرارم استارمکس داره کنترل وکلیدهای جلوهم کارنمیکنه ای سی فلش پروگرام شدولی نتیجه ای ندادوهمان پیغام راداشت
لودرونرم افزارکارخانه ای ان راهم پیدانکردم دوستان اگرتجربه ای دراین موردداشته اندلطفایاری نمایند .باسپاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام یک فلاش یو اس بی خام بردار و فقط نرم افزار مربوط را روی فلاش بریز و کلید پاور جلوی دستگاه را بگیر و دستگاه را به برق بزن ببین آبدیت انجام میشود یا نه در ضمن کنترل دکمه یو اس بی باید در این حالت فعال باشد

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
با سلام یک فلاش یو اس بی خام بردار و فقط نرم افزار مربوط را روی فلاش بریز و کلید پاور جلوی دستگاه را بگیر و دستگاه را به برق بزن ببین آبدیت انجام میشود یا نه در ضمن کنترل دکمه یو اس بی باید در این حالت فعال باشد
ضمن تشکرازشماجناب حیدری لودرراپیداکرده پچ رابااستفاده ازrs32 انتقال دادم مشکل برطرف شد.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
بادرود یک رسیورفورست9200 برام اوردن که پورت شبکه اینترینت هیچ عکس العملی نشون نمیده .(کابل شبکه رووصل کردنی چراغها روشن نمیشه)کارهای انجام شده ریست فکتوری 2 تست بایک مودم دیگر مشکل همچنان باقیست .اساتید چی پیشنهادوراهنمایی دارند بفرمایند .سپاس

sat.4684

کاربر
2009-05-18
41
132
44
بادرود یک رسیورفورست9200 برام اوردن که پورت شبکه اینترینت هیچ عکس العملی نشون نمیده .(کابل شبکه رووصل کردنی چراغها روشن نمیشه)کارهای انجام شده ریست فکتوری 2 تست بایک مودم دیگر مشکل همچنان باقیست .اساتید چی پیشنهادوراهنمایی دارند بفرمایند .سپاس

سلام
در خازن های کنار پورت لن رو عوض کنید مشکل مرتفع میگردد

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291

درود
قطعات ریز smd کنار پورت لن که معمولا خازن ها و مقاومت ها هستند دچار قلع مردگی شدند در این موارد هیتر کاربرد چندانی ندارد با نوک هویه تمیز و روغن لحیم مرغوب اقدام به قلع کشی مدار اطراف پورت لن کنید در موارد مشابه از کار افتادن پورت usb را داشتم که با همین روش رفع ایراد شد
شاد............................پیروز......................سربلند باشید.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود وخسته نباشید یک فورست9200pvr برام اوردن وقتی میخوای سیم النبی رو وصل کنی رسیور هنگ میکنه تصویر استپ میشه فقط صدا رو دارم .کارهای انجام شده ریست فکتوری .کانال یابی مجدد.اپدیت با چندین نرم افزار.پاک کردن پلاگین با نرم افزار مخصوص فورست.انتقال فایل فلش توسط لودر فورست با نام forsat flash v6 .چون مبدل 56 پایه موجود نداشتم نتونستم با پروگرامرفلش اصلی رو به ایسی انتقال بدمتغذیه هم ولتاز12ولت رو12.23نشون میده در ضمن برد رو هیترکشیدم نتونستم نتیجه بگیرم .دوستان لطفا اگر تجربه یا راهنمایی کنند .تاوقتی سیم النبی رو وصل نکردم بخوبی کار میکنه ولی بعد وصل کردن تصویر استپ میشه دیگه ریموت هم کار نمیکنه .سپاس پیشاپیش از زحمات شما گرمای سی پییو از روی هیتسینگ در حد سوزاندن انگشت هست ایا امکان خرابی سیپی یو هست؟

آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام ولتاژهای مورد نیاز سی پی یو را از لحاظ ولتاژ و صافی ولتاژ اندازه گیری کن احتمال نشتی دار بودن خازنها در مسیر 1.8 ولت سی پی یو وجود دارد اگر کلیه ولتاژها دقیق و از لحاظ صافی بدون نوسان میباشند احتمال زیاد سی پی یو شما خراب میباشد برای اطمینان یک بار پایه های سی پی یو را فلکس زده و هیتر بگیرید و بعد آن را با تینر فوری شست و شو دهید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
باسپاس برد رو بازکردم .از دوستان تجربه میخوام که تا به حال من شاید اینجوری شو ندیدم درست پشت تیونر فورست 9200 یک قطعه رگلاتور به شماره ld1117ag33a010fsw هست که پایه وسط از بیخ قطع است وبه جایی متصل نیست .ایا این همین جوری کار میکرده یا خیر ترکیده؟چون معمولا رگلاتور هر 3 پایه باید متصل باشد .چون در توضیحات بالا هم عرض کردم که وقتی سیم النبی رو وصل میکنم بعد از چند لحظه زود هنگ میکنه اگر دم دست دارید یا طبق مشاهداات بنده از رگلاتور به این شکل تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید متاسفانه به دوربین دسترسی ندارم تا عکس بگذارم .با سپاس از شما وسایت محبوب بنده ........

reza_476

کاربر
2012-02-12
212
433
با سلام
ld1117ag33a010fsw
این یک رگولاتور 3/3 ولت است
پایه 2 و بدنه یکی است اگر بدنه لحیم شده یعنی پایه 2 هم اتصال دارد

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام
ld1117ag33a010fsw
این یک رگولاتور 3/3 ولت است
پایه 2 و بدنه یکی است اگر بدنه لحیم شده یعنی پایه 2 هم اتصال دارد

حرف شما حجت درسته ممنون دوست عزیز یک عکس از برد میذارم لطفا نظرتون رو بدید .وبگید بغیر از سیپیو چه قطعه ای میتونه خراب باشه ؟وچطوری تست کنم سپاس از توجهتون رسیور با ارزشی است نمیشه الکی ازش دست کشید .لطفا تجربه دارید ممنون میشم کمک کنید...http://www.freeuploadsite.com/do.php?img=52921

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود وخسته نباشید یک فورست 9200pvr دارم که اب به داخل تیونر رفته بود متاسفانه رسوب زیاد بود که باعث شد دوعدد قطعه که روی برد درست پشت تیونروایسی بود که اگر اشتباه نکم ترانزیستور2پایه باید باشدبا نام روی برد BD106.BD107 که مشابه واندازه ان را نمیدانم لطفا راهنمایی بفرمایید .توی بردهای اوراقی دیگر هم زیاد گشتم .متاسفانه راهی نیافتم ازمدیران ودوستانی که تجربه ای در مورد این قطعه دارند .ممنون میشم کمک کنند .در ضمن رسیور در حالت RUN مانده سپاسگذارم اگر کمک بفرمایید رسیور بلا استفاده مانده ...

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود وخسته نباشید یک فورست 9200pvr دارم که اب به داخل تیونر رفته بود متاسفانه رسوب زیاد بود که باعث شد دوعدد قطعه که روی برد درست پشت تیونروایسی بود که اگر اشتباه نکم ترانزیستور2پایه باید باشدبا نام روی برد BD106.BD107 که مشابه واندازه ان را نمیدانم لطفا راهنمایی بفرمایید .توی بردهای اوراقی دیگر هم زیاد گشتم .متاسفانه راهی نیافتم ازمدیران ودوستانی که تجربه ای در مورد این قطعه دارند .ممنون میشم کمک کنند .در ضمن رسیور در حالت RUN مانده سپاسگذارم اگر کمک بفرمایید رسیور بلا استفاده مانده ...
دوستان اگر دسترسی به این مدل دارید لطفا راهنمایی کنید چه قطعه رو میتونم جایگزین کنم اصلا این جه نوع قطعه اس ام دی ریز هست .دیود؟فیوز؟....

بالا