باسلام وخسته نباشید .بنا به گفته مشتری رسیور فورست 9200FHD-PVRعدم سیگنال داشته .که بازکرده ومتوجه ورود اب به تیونر واطراف ان شده .که دست یک تعمیرکارداده که بنابه تشخیص تعمیرکار یک ایسی 20 پایه SMD که نوشته روی IC این است.3 تاردیف به این صورت نوشته شده.
A8293
1411
368T
که این نوشته روی ایسی بوده که نمیدونم شماره اصلی که بشه ازروی ان تهیه کردکدام است ؟؟که این ایسی توسط تعمیرکار ازبرد جداشده .ودر نزدیک همان دوتا قطعه سیاه رنگ که محل اتصال ان ها ازروی برد پوسیده شده بود به شماره لوکیشن BD106وBD107 این قطعه سیاه رنگ رو بفرمایید .چی هستند.؟؟؟ طبق عکس اساتید محترم ممنون میشم راهنمایی کنید .ایا مشابهی برای ایسی که بشه تهیه کرد؟بفرمایید ؟تا بتونم به یاری شما اساتید طبق عکس پیوست کردم.قطعات خراب رو بشناسم وجایگزین کنم .درضمن فروشگاه اقای زارع این ایسی رو موجود دارند .همون A8293 مثل اینکه برای اکسکروزر هم استفاده شد ه ولی شماره های پاینش متفاوته 1051
434Tاست فکرکنم .استفاده بشود.مشکل که دارم اون دو قطعه سیاه رنگ به شماره لوکیشن فوق که محل نصب روی برد کنده شده .که فکر کنم ترانزیستور باشند.که مستطیل شکل هستند .دوستانی که دسترسی به برد9200 دارند مقدارونام قطعه رو راهنمایی کنند.سپاسگذارم.