تعمیرات سخت افزاری فول اچ دی

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
منو دارم ولی نە سیگننال دارم نە کیفیت و ولتاژ برق روی پایه ها usbو پورت RS232ناقص هست.و تصویر کابل اچدی هم ندارم ولی تصویر AV دارم لتاژ پاور همشون درست هستند.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
منو دارم ولی نە سیگننال دارم نە کیفیت و ولتاژ برق روی پایه ها usbو پورت rs232ناقص هست.و تصویر کابل اچدی هم ندارم ولی تصویر av دارم لتاژ پاور همشون درست هستند.

درود

فعلا یو اس بی رو کاری نداشته باش

تیونر ولتاژ داره؟

lm317 رو هم تست کن ببین ورودی و خروجیش درسته

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
باسلام وخسته نباشید .بنا به گفته مشتری رسیور فورست 9200FHD-PVRعدم سیگنال داشته .که بازکرده ومتوجه ورود اب به تیونر واطراف ان شده .که دست یک تعمیرکارداده که بنابه تشخیص تعمیرکار یک ایسی 20 پایه SMD که نوشته روی IC این است.3 تاردیف به این صورت نوشته شده.
A8293
1411
368T
که این نوشته روی ایسی بوده که نمیدونم شماره اصلی که بشه ازروی ان تهیه کردکدام است ؟؟که این ایسی توسط تعمیرکار ازبرد جداشده .ودر نزدیک همان دوتا قطعه سیاه رنگ که محل اتصال ان ها ازروی برد پوسیده شده بود به شماره لوکیشن BD106وBD107 این قطعه سیاه رنگ رو بفرمایید .چی هستند.؟؟؟ طبق عکس اساتید محترم ممنون میشم راهنمایی کنید .ایا مشابهی برای ایسی که بشه تهیه کرد؟بفرمایید ؟تا بتونم به یاری شما اساتید طبق عکس پیوست کردم.قطعات خراب رو بشناسم وجایگزین کنم .درضمن فروشگاه اقای زارع این ایسی رو موجود دارند .همون A8293 مثل اینکه برای اکسکروزر هم استفاده شد ه ولی شماره های پاینش متفاوته 1051
434Tاست فکرکنم .استفاده بشود.مشکل که دارم اون دو قطعه سیاه رنگ به شماره لوکیشن فوق که محل نصب روی برد کنده شده .که فکر کنم ترانزیستور باشند.که مستطیل شکل هستند .دوستانی که دسترسی به برد9200 دارند مقدارونام قطعه رو راهنمایی کنند.سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463

درود اقای اوازقو سفارش دادم .یکی از اقای زارع تهیه کنه
فقط چون پایه های این ic زیرش قرار داره .!!!باتوجه به تجربه شما بهترین روش منطبق شدن پایه ها وجازدن این نوع ایسی رو کمی توضیح بدید .ممنون میشم .در ضمن اگر اشتباه نکنم این برد با اکسکروزر400 باید شبیه باشه چون این ایسی چیپ در اکسکروزر هم استفاده شده .میخواستم بیزحمت اگر دسترسی دارید به این رسیورازروی برد اون 2 تا قطعه که در بالا اشاره کرده db106 .db107 چی هستند ؟؟وباتوجه به اینکه جای انها پوسیده وازبین رفته ازکجا میتونم سیمکشی کنم .سپاسگذارم .

سلام

اونا فیوزن دوست گرامی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود وسلام مجدد یک برد سالم ازهمین مدل فورست 9200 عکس گرفتم .که اپلود میکنم .طبق عکس بفرمایید .دراثر اب رفتگی وقطعات کنده شده ایا با تعویض ایسی BGA وهمچنین دو تا قطعه که بنظرم خازن هستند .که اشاره کردم .احتمال راه افتادن تیونر این رسیور به یاری شما وجود دارد .واحتمال خرابی غیر از این که اشاره کردم که اکثرا مقاومت وخازن هست .چه چیز دیگری میتونه باشه؟؟سپاسگذارم

avazeghoo

2006-10-03
6,440
5,678
عرض کردم تو پست قبلی که اونا فيوزن

در مورد اینکه راه میافته یا خیر هم من نمیتونم نظری بدم بستگی به شما داره بتونين تعمیرش کنین یا خیر

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
عرض کردم تو پست قبلی که اونا فيوزن

در مورد اینکه راه میافته یا خیر هم من نمیتونم نظری بدم بستگی به شما داره بتونين تعمیرش کنین یا خیر
سلام ممنون .سعی وتلاش خواهم کرد .با راهنمایی شما. باتوجه به عکس پایینی که با فلش نشان دادم.فیوز هستند .وهرنوع فیوزی smd قراربدم درسته؟؟.درضمن طبق عکس بالایی جای لحیم شدن قطبهای فیوز که اشاره کردم .ازبردچاپی کنده شده ازکجا دقیقا سیمکشی کنم به هردوقطب فیوزها ممنون میشم .اگر توی عکس مشخص کنید مسیر سیمکشی رو .سپاسگذارم

avazeghoo

2006-10-03
6,440
5,678
سلام

از روی شاسی های اوراقی باز کنید و جایگزین کنید با حرف b کنارشون علامت گذاری شده شبیه خازن اس ام دی هستند

سعی کنید از نظر اندازه یکی باشه که راحت بتونید لحیم کنید

موفق باشید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
سلام

از روی شاسی های اوراقی باز کنید و جایگزین کنید با حرف b کنارشون علامت گذاری شده شبیه خازن اس ام دی هستند

سعی کنید از نظر اندازه یکی باشه که راحت بتونید لحیم کنید

موفق باشید

باسپاس اززحمتتون اگردرست متوجه شده باشم .بدلیل پوسیده وازبین رفتن جای پایه فیوزها باید طبق عکس از پایه های فیوز های دیگر سیمکشی کنم.فقط سوال بنده این است که این فیوزهای که خراب شده ایا ازروی بردبه جای دیگری متصل نمیشوند؟؟؟چون به نظرم این شکلی در واقع بجای یک فیوز 2 فیوز در یک مکان ایفای نقش میکند.ومکان اصلی که پوسیده شده به جایی متصل نیست !!!لطفا این را برای بنده تفهیم نمایید..ممنون اقای با نام کاربری avazghoo
صحت سیمکشی را تصدیق میکنید ؟؟طبق گفته های بنده وتوضیح در عکس اپلود شده

http://uupload.ir/files/vbfj_fo9200.png

avazeghoo

2006-10-03
6,440
5,678
سلام

بله دوتا فیوز با هم موازی هستن شما هم دو تا موازی کنین بذارین

جاییکه فیوزها قرار میگیرن رو مشخص کردم

عکس دوم هم برای سیم کشی کردنه

vj2o_9200fhd-pvr.JPG