meshail_12
کاربر
- 2012-03-31
- 9
- 18
با سلام خدمت اساتید گرامی و تبریک سال نو به همه همکاران
یک دستگاه 2100 اچ دی تیونر اب خورده و متاسفانه بر اثر نفوذ اب به برد اصلی دو قطعه از بین رفته . دوستان در صورت امکان مقادیر این قطعات smd رو اعلام کنند. ممنون
قطعه ای که با مربع مشخص شده نمیدونم خازن هست یا مقاومت ولی قطعه دیگر خازن هست ct39
مشاهده فایلپیوست 88553
سلامبا سلام مجدد !
متاسفانه خواهش این حقیر عنایت دوستان را در بر نداشت !!!
لطفا محبت کنید نوع ترانزیستور مشخص شده و در صورت امکان ولتاژهایش را برایم مشخص نمایید.
با سپاس
مشاهده فایلپیوست 88557
با سلام مجدد !
لطفا محبت کنید نوع ترانزیستور مشخص شده و در صورت امکان ولتاژهایش را برایم مشخص نمایید.
با سپاس
با سلام خدمت دوست عزیز این قطعه تست کردم نفهمیدم ترانزیستور هست یا نه
اما ولتاژ ان طبق تصویر مشخص کردم. ولتاژ 5.35 ولت
تست هم فقط پایه وسط با پایه سمت راست از یک جهت اهم متر راه میده ،پایه وسط با سمت چپ اصلا راه نمیده قطعه سالم
با سلام مجدد !
با سپاس
با سلام خدمت دوست عزیز این قطعه تست کردم نفهمیدم ترانزیستور هست یا نه
اما ولتاژ ان طبق تصویر مشخص کردم. ولتاژ 5.35 ولت
مشاهده فایلپیوست 88570
تست هم فقط پایه وسط با پایه سمت راست از یک جهت اهم متر راه میده ،پایه وسط با سمت چپ اصلا راه نمیده قطعه سالم
دوست عزیز شما بهتر است ابتدا عیب دقیق سخت افزار مطرح کنید قطعه ای که مشخص کردید ولتاژ 5v برای یو اس بی وقطعات smd مربوط به تصویر می سازد و در صورت خرابی این قطعه تصویر خروجی کم رنگ می شود و یو اس بی هم کار نمی کند می توان هر دو ترانزیستور کنار هم در تصویر فوق حذف کرد و از جامپر برای تامین این ولتاژ استفاده کرد
با تشکر از راهنمایی شما استاد ارجمند !دوست عزیز شما بهتر است ابتدا عیب دقیق سخت افزار مطرح کنید قطعه ای که مشخص کردید ولتاژ 5v برای یو اس بی وقطعات smd مربوط به تصویر می سازد و در صورت خرابی این قطعه تصویر خروجی کم رنگ می شود و یو اس بی هم کار نمی کند می توان هر دو ترانزیستور کنار هم در تصویر فوق حذف کرد و از جامپر برای تامین این ولتاژ استفاده کرد
همانطور که فرموده بودید مشکل دز خرابی تصویر بود که به همان شیوه ای که شما فرموده بودید رفع عیب شد ولی برای آشنایی خودم می خواستم بدانم که این چه نوع ترانزیستوری می باشد ؟ چون نه pnp و نه npn روی مدار جواب نداد ! اون ترانزیستور قبلی هم که بیس این یکی را تحریک میکند سالم است .
استاد ممکنه این قطعه دیود باشه ؟؟؟ مثل قطعه ی زیر !!!!!
به هر حال از راهنمایی ارزشمند شما استاد گرامی و سایر دوستان سپاسگذارم .
با سلامبا تشکر از راهنمایی شما استاد ارجمند !
همانطور که فرموده بودید مشکل دز خرابی تصویر بود که به همان شیوه ای که شما فرموده بودید رفع عیب شد ولی برای آشنایی خودم می خواستم بدانم که این چه نوع ترانزیستوری می باشد ؟ چون نه pnp و نه npn روی مدار جواب نداد ! اون ترانزیستور قبلی هم که بیس این یکی را تحریک میکند سالم است .
استاد ممکنه این قطعه دیود باشه ؟؟؟ مثل قطعه ی زیر !!!!!
مشاهده فایلپیوست 88571
به هر حال از راهنمایی ارزشمند شما استاد گرامی و سایر دوستان سپاسگذارم .
دوست عزیز ترانزیستور مورد نظر موسفت سویچینگ است و کلا کار ان در این مدار قطع ولتاژ 5 ولت یو اس بی و سایر قطعات مربوط به 5 ولت میباشد یعنی زمانی که ریسیور با کنترل خاموش شود ولتاژ 5 قطع و زمان روشن کردن وصل میکند با وصل کردن مستقیم ریسیور دائما روشن است به هر حال اینم یه راه حلش است.
این ایراد رو به روش زیر حل کردم..سلام
رسیور2000 ایس
ایراد
هنگی و تعویض خودبخود در منو یا کم و زیاد شدن صدا..(شبیه حالت خرابی دریم در ایکلاس)
رسیور رو که روشن میکنم صدا خودبخود کم میشه و علامت صدا رو صفحه میمونه..نمیشه هم زیاد کنم!
یا وقتی وارد منو میشی منو از راست ب چب مرتب در حال تعویض گزینه هست انگاری داری خودت با کنترل جابجا میکنی! رو یجا نمی ایسته..مداوم حرکت میکنه.
یا وقتی usb میزنم باز اینجوره و نمیذاره فایل مناسب انتخاب کنی..
ریست کردم
با لودر برنامه قدیم و جدید دادم
ایسی رو با پروگرامر فلش کردم
بورد روبا تینر شستم..
ایراد کماکان باقیه
سلام میکرو سیچهای پنل تعویض کن مشکل 100/ برطرف می شود
سلام
خازن ct31-smd-ct39-smd