تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

meshail_12

کاربر
2012-03-31
9
18
با سلام خدمت اساتید گرامی و تبریک سال نو به همه همکاران
یک دستگاه 2100 اچ دی تیونر اب خورده و متاسفانه بر اثر نفوذ اب به برد اصلی دو قطعه از بین رفته . دوستان در صورت امکان مقادیر این قطعات smd رو اعلام کنند. ممنون
قطعه ای که با مربع مشخص شده نمیدونم خازن هست یا مقاومت ولی قطعه دیگر خازن هست ct39

001.jpg

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام خدمت اساتید گرامی و تبریک سال نو به همه همکاران
یک دستگاه 2100 اچ دی تیونر اب خورده و متاسفانه بر اثر نفوذ اب به برد اصلی دو قطعه از بین رفته . دوستان در صورت امکان مقادیر این قطعات smd رو اعلام کنند. ممنون
قطعه ای که با مربع مشخص شده نمیدونم خازن هست یا مقاومت ولی قطعه دیگر خازن هست ct39

مشاهده فایل‌پیوست 88553

اونم خازن smd هست.. تو مسیر3.3 تیونره؟

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام مجدد !
متاسفانه خواهش این حقیر عنایت دوستان را در بر نداشت !!!
لطفا محبت کنید نوع ترانزیستور مشخص شده و در صورت امکان ولتاژهایش را برایم مشخص نمایید.
با سپاس
2100.jpg

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام مجدد !
لطفا محبت کنید نوع ترانزیستور مشخص شده و در صورت امکان ولتاژهایش را برایم مشخص نمایید.
با سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 88557
سلام
متاسفانه الان این مدل مین دم دستم نیست براتون تست کنم..
اما ترانزیستور دو نوع مثبت و منفی بیشتر نیست..میمونه ولتاز که باید از رو مین سالم اندازه گیری بشه
دوستانیکه این مدل الان دم دست دارن در صورت وجود ی تست بفرمایید و نتیجه رو برای حل مشکل دوستمان بیان کنند مثل جنابmeshail_12 که مشکل پریدگی قطعه دارند! چون این مین الان دم دستشان هست
الان هم شما میتونید در تشخیص نوع قطعه بشون کمک کنید هم ایشان در تست و اندازه گیری ولتاژ ترازیستور و رفع ایراد کار شما..
بهتره هم فقط خواننده مطالب یا دنبال حل مشکل خودمان نباشیم چه بسیار خوبه که در اندازه وسع و میزان دانش خود" سهمی در برطرف کردن مشکلات سایردوستان هم داشته باشیم..

آخرین ویرایش:

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام :
دوست گرامی meshail_12 این هم عکس قسمت مورد نظر ! ولی متاسفانه خازن سنج که در اختیار دارم بسیار خطا دارد و به همین جهت از اعلام مقادیر خازن ها معذورم !
اگر فردا توانستم خازن سنج خوبی پیدا نمایم حتما مقادیر را قید می نمایم ! امیدوارم که مشکل شما رفع گردد .
با تشکر
Tuner  2100HD.jpg

meshail_12

کاربر
2012-03-31
9
18
با سلام مجدد !
با سپاس

با سلام خدمت دوست عزیز این قطعه تست کردم نفهمیدم ترانزیستور هست یا نه
اما ولتاژ ان طبق تصویر مشخص کردم. ولتاژ 5.35 ولت
2100.jpg

تست هم فقط پایه وسط با پایه سمت راست از یک جهت اهم متر راه میده ،پایه وسط با سمت چپ اصلا راه نمیده قطعه سالم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام مجدد !
با سپاس

با سلام خدمت دوست عزیز این قطعه تست کردم نفهمیدم ترانزیستور هست یا نه
اما ولتاژ ان طبق تصویر مشخص کردم. ولتاژ 5.35 ولت
مشاهده فایل‌پیوست 88570

تست هم فقط پایه وسط با پایه سمت راست از یک جهت اهم متر راه میده ،پایه وسط با سمت چپ اصلا راه نمیده قطعه سالم

دوست عزیز شما بهتر است ابتدا عیب دقیق سخت افزار مطرح کنید قطعه ای که مشخص کردید ولتاژ 5v برای یو اس بی وقطعات smd مربوط به تصویر می سازد و در صورت خرابی این قطعه تصویر خروجی کم رنگ می شود و یو اس بی هم کار نمی کند می توان هر دو ترانزیستور کنار هم در تصویر فوق حذف کرد و از جامپر برای تامین این ولتاژ استفاده کرد

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
دوست عزیز شما بهتر است ابتدا عیب دقیق سخت افزار مطرح کنید قطعه ای که مشخص کردید ولتاژ 5v برای یو اس بی وقطعات smd مربوط به تصویر می سازد و در صورت خرابی این قطعه تصویر خروجی کم رنگ می شود و یو اس بی هم کار نمی کند می توان هر دو ترانزیستور کنار هم در تصویر فوق حذف کرد و از جامپر برای تامین این ولتاژ استفاده کرد
با تشکر از راهنمایی شما استاد ارجمند !
همانطور که فرموده بودید مشکل دز خرابی تصویر بود که به همان شیوه ای که شما فرموده بودید رفع عیب شد ولی برای آشنایی خودم می خواستم بدانم که این چه نوع ترانزیستوری می باشد ؟ چون نه pnp و نه npn روی مدار جواب نداد ! اون ترانزیستور قبلی هم که بیس این یکی را تحریک میکند سالم است .
استاد ممکنه این قطعه دیود باشه ؟؟؟ مثل قطعه ی زیر !!!!!
A7.jpg

به هر حال از راهنمایی ارزشمند شما استاد گرامی و سایر دوستان سپاسگذارم .

آخرین ویرایش:

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام :
استارست 2000 صدایش قطع است که با بررسی مدار متوجه شدم که آی سی آن به شماره sgm8904 خراب شده است که متاسفانه این آی سی را نتوانستم پیدا کنم . حال بر آن شدم تا اساتید ارجمند و دوستان گرامی مرا در این زمینه راهنمایی فرمایند ؟
1- آیا قطعه ی مورد نظر مشابهی دارد که بتوان جایگزین کرد ؟
2- خوشبختانه صدای هر دو کانال از خروجی پردازنده دریافت میشود حال اگر آی سی را معیوب را حذف نماییم و خروجی های صدا پردازنده را مستقیما به فیش های خروجی صدا وصل کنیم ایرادی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟ مطابق عکس زیر!!
2000HD.jpg
منتظر راهنمایی حکیمانه ی دوستان هستم
ممنون

آخرین ویرایش:

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با تشکر از راهنمایی شما استاد ارجمند !
همانطور که فرموده بودید مشکل دز خرابی تصویر بود که به همان شیوه ای که شما فرموده بودید رفع عیب شد ولی برای آشنایی خودم می خواستم بدانم که این چه نوع ترانزیستوری می باشد ؟ چون نه pnp و نه npn روی مدار جواب نداد ! اون ترانزیستور قبلی هم که بیس این یکی را تحریک میکند سالم است .
استاد ممکنه این قطعه دیود باشه ؟؟؟ مثل قطعه ی زیر !!!!!
مشاهده فایل‌پیوست 88571

به هر حال از راهنمایی ارزشمند شما استاد گرامی و سایر دوستان سپاسگذارم .
با سلام
دوست عزیز ترانزیستور مورد نظر موسفت سویچینگ است و کلا کار ان در این مدار قطع ولتاژ 5 ولت یو اس بی و سایر قطعات مربوط به 5 ولت میباشد یعنی زمانی که ریسیور با کنترل خاموش شود ولتاژ 5 قطع و زمان روشن کردن وصل میکند با وصل کردن مستقیم ریسیور دائما روشن است به هر حال اینم یه راه حلش است.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور2000 ایس
ایراد
هنگی و تعویض خودبخود در منو یا کم و زیاد شدن صدا..(شبیه حالت خرابی دریم در ایکلاس)
رسیور رو که روشن میکنم صدا خودبخود کم میشه و علامت صدا رو صفحه میمونه..نمیشه هم زیاد کنم!
یا وقتی وارد منو میشی منو از راست ب چب مرتب در حال تعویض گزینه هست انگاری داری خودت با کنترل جابجا میکنی! رو یجا نمی ایسته..مداوم حرکت میکنه.
یا وقتی usb میزنم باز اینجوره و نمیذاره فایل مناسب انتخاب کنی..
ریست کردم
با لودر برنامه قدیم و جدید دادم
ایسی رو با پروگرامر فلش کردم
بورد روبا تینر شستم..
ایراد کماکان باقیه

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور2000 ایس
ایراد
هنگی و تعویض خودبخود در منو یا کم و زیاد شدن صدا..(شبیه حالت خرابی دریم در ایکلاس)
رسیور رو که روشن میکنم صدا خودبخود کم میشه و علامت صدا رو صفحه میمونه..نمیشه هم زیاد کنم!
یا وقتی وارد منو میشی منو از راست ب چب مرتب در حال تعویض گزینه هست انگاری داری خودت با کنترل جابجا میکنی! رو یجا نمی ایسته..مداوم حرکت میکنه.
یا وقتی usb میزنم باز اینجوره و نمیذاره فایل مناسب انتخاب کنی..
ریست کردم
با لودر برنامه قدیم و جدید دادم
ایسی رو با پروگرامر فلش کردم
بورد روبا تینر شستم..
ایراد کماکان باقیه
این ایراد رو به روش زیر حل کردم..
با لحیم کشی مجدد سی پی یو و هیت گرفتن با فلکسی مرغوب مشکل برطرف شد..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام میکرو سیچهای پنل تعویض کن مشکل 100/ برطرف می شود

سلام
خازن ct31-smd-ct39-smd

سلام
اینمواردی که فرمودین برای حل تعویض خوبخود منو در مشکل قبلی که طرح کردم هست؟
اگه هست که فعلا دستگاه رو دادم دست مشتری هنوز هم برنگشت و ظاهر امر هم موردی نداشته تا الان..
در اینده اگه مشکل عودت کرد موارد رو بررسی میکنم..

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
منم یه آی استار 2500 داشتم که همین مشکلو داشت
با هیتر کشی قوی روی سی پی یو و شستشو با تینر 20000
مشکل رفع شد

یا هو

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

رسیور استارست 7000hd مشکلش در تصویر ندادن از فیشهای av هست و از کابل hdmi تصویر دارد

کارهای انجام شده
فلش کردن با پروگرامر آی سی فلش و ایپرام

هیت کردن کل مدار با روغن فلکسی

البته بعد از هیت کردن یه تصویری ازش در اومد اما خیلی کدر و ناواضح هست

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام دوستان
یه دونه استارست 2100hd برا تعمیر اومده که تیونرش آب خورده بوده که با تیونر سالم تعویض شد سیگنال اومد ولی مشکلی که داره اینه که فرکانس 11054 رو هاتبرد رو سیگنال نمیده( که فرکانس تقریبا" قوی هستش) اما فرکانسهای ضعیف رو به خوبی جواب میده مثلا" پی ام سی یا ب ی ب ی سی
رو مسیر بدر هم فرکانس 11900 و 11881 رو جواب نمیده ولی کانالهای استانی رو که فرکانس ضعیفتری دارن رو به خوبی جواب می ده

مطمئن هستم که از تیونر نیست چون با دو تا تیونر دیگه هم تست کردم اوضاع به همین شکله-2- اس ام دی 1117 تیونر رو هم عوض کردم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزیز از سیگنال 22 کیلوهرتز آن مطمعن شو ید در اطراف تیونر قطعات ریز مقاومتها و ترانزیستور smd را دقیق چک کنید احتمال خوردگی مدار و یا قطعی در مسیر پایه ها زیاد است

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان یک استارست 2100 هست که بوت نمیشه رم به شدت داغ میکنه مطمئنم مشکل از رم هست با توجه به اینکه در این مدل رم bga هستش ایا میشه رم رو از روی یک برد دیگه برداشت و روی این گذاشت البته بدون دستگاه bga rework staition از دوستانی که در این مورد تجربه دارند ممنون میشوم راهنمایی کنند.
با تشکر

بالا