تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
درود
شبیه بوبینه!!! فکر کردم حالت عملکرد بوبین رو داره
این مقاومت سلفی خرابیش بدین صورت هست یعنی اون قالب زغالیش یا حالت اهن ربایی شکسته ولی سیماش وصل هستن در عملکرد تاثیر گذاره و باعث اختلال در جریان میشه یا نه؟ چون سیمش سالمه و قطع نشده..
==============================

دوست عزیز در مورد بوبین نگران نباش کار میکنند ولی احتمال میدم که ولتاژ شما در جای قطع میباشد شما ولتاژ هاروچک کنید عکس خازنی هم که در مدار است جهت مثبت ومنفی نداره

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
==============================

دوست عزیز در مورد بوبین نگران نباش کار میکنند ولی احتمال میدم که ولتاژ شما در جای قطع میباشد شما ولتاژ هاروچک کنید عکس خازنی هم که در مدار است جهت مثبت ومنفی نداره

سلام
ایسی رگلاتور ورودی5 خروجی 3.3 ولت داره..
ایسی های اینورتر هم مبدل خروجی دارند و 1.7-1.2-5- در خروجی این ایسی ها هست..
ولتاژ در ورودی ایسی فلش موجوده.. در ورودی پردازنده هم ولتاز هست..
ولی در تیونر ولتاژ نیست..که وضعیت مهم الان بالا امدن رسیوره بعد میرم سراغ قطعی مدار تیونر..
احتمال میدم هنوز قطعه ای شارتی داره ولی کاملا نسوخته..برا همین رسیور بالا نمیاد..
برنامه هم با کابل قبول نمیکنه یعنی یخورده دانلود میکنه ولی بعدش چون رسیور مرتب بوت میشه قطع میشه..

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
درود
شبیه بوبینه!!! فکر کردم حالت عملکرد بوبین رو داره
این مقاومت سلفی خرابیش بدین صورت هست یعنی اون قالب زغالیش یا حالت اهن ربایی شکسته ولی سیماش وصل هستن در عملکرد تاثیر گذاره و باعث اختلال در جریان میشه یا نه؟ چون سیمش سالمه و قطع نشده..

سلام

در مورد دوتا سلف باید با اهم متر در حالت دیود مستقیم بزنه و کار به شکستگیش نداره فقط صفر بزنه درسته

ولتاز سلف ها در یکی 5.3 ولت و در دومی باید 1.2 ولت باشه

خازن هم خدا خیرت بده تو برد های اوراقی از این خازن های smd زیاد هست

شما باید یه خازن smd تقریبا هم حجمش از یه برد دیگه متلا برد استارست 550 در بیاری و سوار کنی حتما SMD

یا حق

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

در مورد دوتا سلف باید با اهم متر در حالت دیود مستقیم بزنه و کار به شکستگیش نداره فقط صفر بزنه درسته

ولتاز سلف ها در یکی 5.3 ولت و در دومی باید 1.2 ولت باشه

خازن هم خدا خیرت بده تو برد های اوراقی از این خازن های smd زیاد هست

شما باید یه خازن smd تقریبا هم حجمش از یه برد دیگه متلا برد استارست 550 در بیاری و سوار کنی حتما SMD

یا حق

سلام
در مورد سلف قبلا گفتم درست هستن فقط شکم این بود ممکنه چون شکسته باشن جواب ندن که موردی ندارن..
چندین بورد اوراقی دارم اصلا خازنی هم حجم روی بوردها نبود اکثرا کوچکتر بودن شاید نصف حجمش..
یه خازن الکرولیتی 16 ولت220 گذاشتم جواب داد..
اما ایراد اصلی خرابی یه خازن کوچولو smd کنار یکی از سلف ها بود..خیلی ریز بود اصلا فکر نمیکردم این خراب باشه..کلافم کرد تا پیداش کردم..چون رسیور قبلش روشن میشد ولی مرتب رو بوت بود و بالا نمیومد.. که با تعویض این خازن و جایگزینی با نمونه مشابه از بوردهای اوراقی رسیور بالا اومد..
الانم رسیور این جوریه..

ممنون دوستان

پیوست‌ها

• 117.5 کیلوبایت بازدیدها: 305
  • 91.3 کیلوبایت بازدیدها: 299
آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
ابتدا ولتاژهای تغذیه را چک کن - اگر اسکوپ در اختیار داری ولتاژ 1.8 و 3.3 تغذیه سی پی یو را از لحاظ صافی ولتاژ تست کن اگر از صحت ولتاژها مطمعن شدی عیب احتمال زیاد از خود سی پی یو می باشد

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

دوست عزیز گرمای cpu تا چه حدیه؟؟

می تونی دستت رو هدسینگ نگه دار یا دستت می سوزه؟؟؟

تا یه حدی cpu باید گرم بشه البته نه خیلی زیاد

ببین رسیور با کامپیوتر پروگرام میشه ؟؟؟؟

ببین ولتاز 3-3 و 5 ولت پاور درسته؟؟؟؟

خازن های 16--1000 پاور رو چک کن

و در آخر فلاش بزن ببین بالا میاد یا نه

یا حق

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام . سی پی بعد از 10 دقیقه خیلی داغ میشه که نمیشه دست گذاشت روش . رگولاتورها هم عوض کردم . فلش هم کردم .
کنار پایه های سی پی یو مدار یکم تیره شده بخاطر داغ کردن .
طرف میگه خیلی وقته اینطوری شده اما قبلا باید 20 دقیقه روی بوت میموند تا تصویر میاورد اما الان دیگه نمیاره و قسمت فلش هم وقتی نو بوده اصلا کار نمیکرده
فکر کنم خود سی پی یو خراب باشه نظر دوستان چیه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام به دوست عزیز ال نینو . مسیر ولتاژ تغذیه سی پی یو را از منبع تغذیه قطع کن و با یک منبع تغذیه دیجیتالی متغیر وصل کن ببین جریان کشی دارد یا نه اگر سی پی یو جریان کشی داشت احتمال خیلی زیاد سی پی یو خراب است ولی اگر گرمای آن عادی بود در منبع تغذیه خازنهای مسیر خروجی خراب و ولتاز به صورت ناصاف روی سی پی یو سوار میگردد .

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

محسن جان ببین قسمت اولیه اتصالی داره ؟؟؟؟ فیوز ---دیود ها---فت ----مقاومت های smd پشت مدار و .... رو چک کن

آخر دوستان برا این پاور ها چاره ای نیندیشیدند که بتونیم آی سی 5l0380 رو بجای فت سوار کنیم؟؟؟؟؟

یا حق

2009-05-15
0
28,977
سلام

محسن جان ببین قسمت اولیه اتصالی داره ؟؟؟؟ فیوز ---دیود ها---فت ----مقاومت های smd پشت مدار و .... رو چک کن

آخر دوستان برا این پاور ها چاره ای نیندیشیدند که بتونیم آی سی 5l0380 رو بجای فت سوار کنیم؟؟؟؟؟

یا حق

باسلام...
باتعویض smdآی سی 6پایه پشت مدار پاور درست شدورسیور راه افتاد...
باتشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

محسن جان فقط آی سی 6پایه پشت مدار سوخته بود؟؟؟؟؟

آی سی اوراقی داشتی یا نو گیرت اومد؟؟؟؟

سلام
این ایسی همون ایسی sg6848 هست که میتونید جایگزین نمایید

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام :
آی سی تغذیه 9500 به گونه ای ترکیده که هیچ شماره ای ازش مشخص نیست !
اساتید محترم و دوستان گرامی اگه شماره این آی سی را میدانید ممنون میشوم اگر ذکر بفرمایید !! از این 8 پایه های معمولی هستش !!
ممنون

2009-05-15
0
28,977
سلام

محسن جان فقط آی سی 6پایه پشت مدار سوخته بود؟؟؟؟؟

آی سی اوراقی داشتی یا نو گیرت اومد؟؟؟؟

باسلام...
آره فقط آی سی سوخته بود.ازروی برداوراقی رسیورایکلاس برداشتم..

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام دوستان . دستگاه 2100 رعد و برق خورده الان فقط چندتا کانال بیشتر نمیگیره . ولتاژهای 13 و 18 ولت تیونر افت دارند یکی 11 ولت و دیگری 5 ولت هست . تقریبا بیشتر قطعات اطراف را چک کردم سالم بودن . تیونر هم از مدار کشیدم بازم ولتازها تغییری نکردن . درخواست راهنمایی

بالا