تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
با سلام :
اساتید بزرگوار جایگزین یا مشابهی برای این ای سی اینورتور lnb شش پایه پیدا کرده اید ؟؟؟
دو تا 2100 دارم هر دو همین ای سی را خراب دارند ! کرمان هم کویره هیچی اینجا پیدا نمیشه کرد !!
ممنون

منطورتون کدوم آی سی هستش اگه میتونی یه عکس بزار یا شماره قطعه رو از رو شاسی بگو

2009-05-15
0
28,977
باسلام....
رسیوراستارست9999hd
ایراد:خودبه خودرفته روی بوت...
من اومدم پچ کارخونه1.16زدم قبول نکرد.پچ1.32روانتقال دادم تا60درصدرفت وگیرکرد.خاموش کردم وروشن وپنل کامل محوشد.تاپچ1.33رو گرفتم .هرچی پچ میزدم قبول نمیکرد.3یا4بارلودررواستارت کردم وازدکمه پشت روشن نکردم و2شاخ برق رودرآوردم و زدم تاپچ قبول کرد.حالا بنظر دوستان من رسیور روبازکنم.یعنی پاورایرادنداشته که رفته روی بوت.الان2ساعته داره درست کارمیکنه.
باتشکر

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
ولتاژ 5 ولت بود وقتی وصل میکردم ولتاژ پاور رو کم میکرد مثل اینکه برق برگشت میزد الان مشکل یو اس بی حل شد فقط رسیور رو حالت بوت هست از فایل فلش شک دارم اگه فایل این مدل رو دارید که 100 % تست شده هست رو قرار دهید ممنون از راهنمایی شما
دوست گرامی پینهای داخل سوکت فلش مموریت به بدنه اتصال کردن با رفع اتصالی بخش فلش مموری شما درست میشود اما مشکل بوت بودن دستگاه از فایل فلش هست ک با پروگرام کردن ای سی این مشکل هم رفع خواهد شد

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام یه رسیور استارست 3000 آوردن برای تعمیر که دائما خودش توی منوش میچرخه انگار که دکمه ی کنترلش گیر کرده باشه اینجور حالتی از کنترلش نیست در ضمن سوکت پنل جولوشم از برد قطع کردم بازم همین مشکلو داره لطفا اگر کسی میدونه راهنمائی کنه با تشکر.
این ایراد عموما از خود پردازنده میباشد باز هم برای اطمینان بیشتر ای سی را پرگرام کنید

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
باسلام به همه عزیزان........
بایدفاتحه رسیورهای فول اچدی2100و2000آک استارست روخوند.متاسفانه7آی سی فلش درآوردم و3نوع برنامه مختلف زدیم ولی همچنان رسیورهاروی بوت بوده.فقط 2شون بعدازبوت روی کلمه hدل دل میزنه.کاشکایکی پیدامیشدمثل هشداربه کمپانی استارمکس میدادبه کمپانی استارست هم هشدارمیداد.متاسفانه شهرماپرشده ازاین رسیوروغافل ازاینکه نمیدونستم حتا بافلش کردن آی سی هم درست نمیشه ومشکل بقول علی آقاسخت افزاریه.حالادرمانده چیکارکنیم...صدرحمت برشرکت ایکلاس
دوست عزیز تا این حد هم ک شما میفرمایید بد نیستن اگه کمی تامل کنید تقریبا همه مشکلاتشون قابل حل هستن باز هم اگه نتونستین پیام خصوصی بذارین تا بگم چیکارکنید

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
باسلام...
رسیور2000آک همه کارهای بالا روانجام دادم.امروزهم پردازنده روباهیتروفلکس حرارت دادم.کاری نبوده که انجا م ندادم.همچنان روی بوت وhهست.
1سوال:آیازیر سی پی یوآی سی مخفی وجودداره.بنظرتون سی پی یو رودربیارم.
باتشکر
زیر سی پی این مدل دستگاهها هیچ گونه ای سی خاصی وجود نداره در ضمن سی پیو این مدل دستگاهها یکم در اوردن و مخصوصا جا زدنشون ی دلیل هیت سینگ مداری ک براشون کار گذاشتن مشکل تر از دستگاههای معمولیه

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
باسلام...
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t

تیونر:eardatex 10830ff0va 22145

سی پی یو:ali m3606 alca 12150a151 40uw500ngp

واقعادلم برادوستم میسوزه که240هزارتومن هزینه کرده ومرده شورشرکت گلوبال استارچین روببرن که آی سی رم رواززیروحشتناک چسپونده واصلامعلوم نیست چه جوری درمیاد.هرکاری کردم همچنان روبوته.3ثانیه که رسیورروروشن میکنم سی پی یووحشتناک داغ میکنه.نمیتونم بی خیالش بشم.خوابم نمیبره

دوستان اسم این قطعه کنارتیونرکه عکسش هم میزارم چیه
ali m3501 b 1215 fe5 xe8q9c000 ga
[/QU
برای تعویض رم که یدکیش توی بازار نیست و اگه هم بخواین از روی یک برد دیگه جایگزین کنید احتیاج ب مهارت تعمیری بالایی دارید در مورد سی پی یو هم باید عرض کنم زود برای تعویض سی پی یو تصمیم گرفتین با این حال سی پی یو و برد کامل دستگاه های 2100 و 2000 را اکبند موجود دارم

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
دوست عزیز من همین مشکل را داشتم که از خرابی ایسی اینورتر پاور lnb بود
این نوع پیغامو من با سه قطع متفاوت رفع کردم یکی ایسی پشت تیونر یعد فلش کردن خود ای سی فلش و یکی هم ای سی رگلاتوری ک ولتاژ تیونرو میسازه

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
با درود
يه رسيور 2000ace براي تعمير آوردن كه روي بوت چشمك ميزنه چراغ پشت S/PDIF يا همون صداي دالبي هم چشمك ميزنه رگلاتور 3.3 ورودي هم بشدت داغ ميشه . با usb ارتباط برقرار نميكنه با كابل rs-232 هم ارتباط برقرار نميكنه اقدام به جيتك كردم كه اونم با لودر ارتباط برقرار نميشه فلش رو پروگرام كردم بي نتيجه بود (با فايل تائيد شده دوستان ) رگلاتور 3.3 تعويض شد كه چراغ آبي پاور روشن شد و چراغ سبز سيگنال كه دوباره رگلاتور خودش رو سر جاش گذاشتم. حالا اگه دوستان تجربه همچين موردي رو داشتن و حل كردن راهنمايي كنن. مرسي
ایراد داغ کردن رگلاتور به دلیل اتصال شدن خط ورودی سی پیو با منفی مدار میباشد و تنها با تعویض پردازنده مشکلتون حل میشه البته تو چند موردی ک من داشتم اینگونه بوده

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام :
یک 2100 HD آوردند که تغذیه اش سوخته بود که با یکی دیگر عوض کردم حالا ریسیور روشن میشود و روب بوت گیر میکند و خطای sw is wrong Please downloaded again ! 2 را به نمایش میگذارد ! نه از طریق پورت 232 و نه از طریق یو اس بی نرم افزار قبول میکند ؟ با فایل های فلش موجود در سایت هم چندین بار فلشش را پروگرام کردم ولی همیشه همین خطا را میدهد ؟ نظر اساتید محترم و دوستان بزرگوار را جویا شدم ؟؟
ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
یه استارست2000 ایس برام اوردن که کلا اف بود و فقط چراغ ابی میزد و بوت نمیشد..
با پاور تست امتحان کردم بازم روشن نشد و بعدش ایسی فلش رو پروگرم کردم و رسیور اومد بالا و روشن شد..ولی اون صفحه نمایشگر اسم کانال و مشخصات خاموشه!
فقط چراغ بزرگ استندبای و سیگنال روشن و درست کار میدن.
الان همه چی نرمال هست با کنترل همه چی درست هست و کانال یابی میشه با ریموت بالاپایین میشه شیرینگش هم بخوبی فعال هست فقط نمایشگر اف هست.
ولتاژها پنل موجوده.. ایسی پنل و برخی مقاومتها رو هم قلع کشی کردم ولی باز پنل اف هست..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام
یه استارست2000 ایس برام اوردن که کلا اف بود و فقط چراغ ابی میزد و بوت نمیشد..
با پاور تست امتحان کردم بازم روشن نشد و بعدش ایسی فلش رو پروگرم کردم و رسیور اومد بالا و روشن شد..ولی اون صفحه نمایشگر اسم کانال و مشخصات خاموشه!
فقط چراغ بزرگ استندبای و سیگنال روشن و درست کار میدن.
الان همه چی نرمال هست با کنترل همه چی درست هست و کانال یابی میشه با ریموت بالاپایین میشه شیرینگش هم بخوبی فعال هست فقط نمایشگر اف هست.
ولتاژها پنل موجوده.. ایسی پنل و برخی مقاومتها رو هم قلع کشی کردم ولی باز پنل اف هست..
با سلام - اگر ولتاژ 5 ولت تغذیه پنل موجود است آی سی پنل سوخته و باید تعویض گردد .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام - اگر ولتاژ 5 ولت تغذیه پنل موجود است آی سی پنل سوخته و باید تعویض گردد .
سلام
جناب حیدری
همه چی رسیور با کنترل الان صورت میگیره از کانال یابی و حذف و پروگرم شدن -حتی دکمه های جلو پنل داخل درپوش-usb و....
اون دکمه خاموش رو روشن کردن هم کار میکنه وقتی وقتی خاموشش کنم بصورت قرمز استندبای درمییاد.!
فقط نمایشگر اف هست..
ولتاژها در پنل هست البته فقط5ولت نیست..
احتمالش هست ایسی پنل سوخته باشه؟ این ایسی کارش فقط راه انداختن نمایشگره؟ اگه سوخته باشه چرا همه چیز پنل بجز نمایشگر داره قشنگ کار میده..یعنی ایسی ربطی به کل پنل نداره؟
متشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
شما ابتدا ولتاژ را روی آی سی پنل چک کنید و بعد آی سی پنل را تعویض کنید . معمولا خرابی خازنهای 1000 میکرو در تغذیه باعث تغییر ولتاژ در 5 ولت میشود و در اکثر موارد چشم گیرنده میسوزد که دیگر کنترل جواب نمیدهد و در بعضی موارد آی سی پنل میسوزد که همه کلیدها کار میکند ولی نمایشگر کار نمیکند یا در نمایش آن خطا دارد که با تعویض آی سی پنل مشکل حل میگردد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
شما ابتدا ولتاژ را روی آی سی پنل چک کنید و بعد آی سی پنل را تعویض کنید . معمولا خرابی خازنهای 1000 میکرو در تغذیه باعث تغییر ولتاژ در 5 ولت میشود و در اکثر موارد چشم گیرنده میسوزد که دیگر کنترل جواب نمیدهد و در بعضی موارد آی سی پنل میسوزد که همه کلیدها کار میکند ولی نمایشگر کار نمیکند یا در نمایش آن خطا دارد که با تعویض آی سی پنل مشکل حل میگردد.
خازنها تعویض شدن ولی هنوز نمایشگر غیر فعاله..همانطور که عرض کردم الان همه چی رسیور اوکی هست و با کنترل هم هیچ خللی درکارش نیست فقط نمایشگر..
در دیتا شیت این ایسی برخی پایه ها که میبایست ولتاژ داشته باشند ولتاژ دارند حرارت ایسی هم اصلا حرارت نداره که حکایت از داغی اون باشه.
با درود
دوست عزيز اگه دكمه هاي جلو كار كنند ايسي سالمه شايت خود led مشكل پيدا كرده.
متاسفانه پنل یدک ندارم تا از صحت قسمتهای دیگه بورد اطمینان حاصل کنم و مطمئن بشم ایراد از خود پنل باشه..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با درود
دوست عزيز اگه دكمه هاي جلو كار كنند ايسي سالمه شايت خود led مشكل پيدا كرده.
آی سی پنل مستقیم به نمایشگر وصل میباشد و نمایش قاطی و یا روشن نشدن اعداد در نمایشگر جلو در صورتی که تغذیه آی سی پنل دقیق و درست باشد 100 درصد از آی سی میاشد که در بعضی موارد دکمه های جلو کار میکند ولی نمایشگر نمایش نمیدهد ولی در بعضی موارد کلیدها هم کار نمیکند ولی چون چشم گیرنده مستقیم به سی پی یو وصل میباشد و فقط برق 5 ولت را از تغذیه پنل به صورت مشترک گرفته شده حتی در صورت نبود ای سی پنل هم کنترل کار میکند البته به ندرت در بعضی دستگاهها خرابی برنامه هم میتواند موجب کار نکردن نمایشگر باشد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
استاد گرامي ميدونم هيچ سون سگمنتي بدون گيت هاي منطقي كار نميكنه اون ايسي مطمعنا از چند گيت تشكيل شده است كه ممكن يكي از اين خروجي ها با مشكل مواجه شده باشد نه كل ايسي پس هر احتمالي وجود داره . اين دوست عزيز با نقشه داخلي اين ايسي ميتونه مدار رو با خروجي هاي ديگر ايسي چك كنه.

بالا